spiderman2007
کاربر سایت
اگه وسط کار برق بره یا به هر دلیلی کنسول خاموش بشه موجب به تریکدن کنسول میشه!!!!![]()
جدی میگی؟:confused:

اگه وسط کار برق بره یا به هر دلیلی کنسول خاموش بشه موجب به تریکدن کنسول میشه!!!!![]()
راست میگی؟اگه وسط کار برق بره یا به هر دلیلی کنسول خاموش بشه موجب به تریکدن کنسول میشه!!!!![]()
واقعا چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارید میگید و دیگران رو نگران میکنید؟اگه وسط کار برق بره یا به هر دلیلی کنسول خاموش بشه موجب به تریکدن کنسول میشه!!!!![]()
میتونی اپدیت رو دانلود کنی و از طریق فلش این کارو انجام بدی.راستی فقط از طریق لایو و دیسک میتونم کنسول رو آپدیت کنم؟
بازی اگه همچین چیزی رو بخواد.خودش براتون اپدیت میکنه.وقتی که یک صفحه باز شد و شما Yes رو زدی کنسول از طریق بازی اپدیت میشه.اگه تو بازی گفت نیاز به آدیت داره اگه به اینترنت وصل نباشم چی؟بازم آپدیت میکنه؟
اپیدیت؟چه اپدیتی؟اگر Nxe نصب نیست میتونید از طریق XBOX.com اپدیت رو دانلود کنید و کنسولتو اپدیت کنی.چه طوری میتونم داشبورد رو آپدیت کنم؟
دوست عزیز با اپدیت کردن داشبورد تغییری نمیکنه.تا الان یک اپیدت به نام( New xbox experience (NXE اومده که قیافه داشبورد عوض شده.شما اگر متصل به لایو هستید اگه اپدیت جدیدی بیاد(که تاثیری نداره در کنسول)در اتصال به لایو حتما باید اپدیت کنید.یک عکس از داشبورد آپدیت شده و نشده میگذارید؟
کسی نبود؟راستی فقط از طریق لایو و دیسک میتونم کنسول رو آپدیت کنم؟
اگه تو بازی گفت نیاز به آدیت داره اگه به اینترنت وصل نباشم چی؟بازم آپدیت میکنه؟
چه طوری میتونم داشبورد رو آپدیت کنم؟
اگر من کلا دوست نداشته باشم آپدیت کنم و فقط ixtreme رو آپدیت کنم و هیچ چیز دیگه مثل داشبورد و اینا رو آپدیت نکنم چیزی میشه؟بازم میتونم بازی کنم؟
یک عکس از داشبورد آپدیت شده و نشده میگذارید؟
بالا جواب دادم.کسی نبود؟
راستی دوستان یک محافظ برق باید برای کنسول بخرم؟کدومشون با چه قیمتی برای کنسول به اندازه ی کافی مفیده؟
خیر، شما دیسک هم تو درایوت باشه باز بن نمی شی. این سوالی که شما کردی ربطی به بن نداره اصلاً.من اگه بدون دیسک(یعنی دیسک تو درایو نیست)به لایو وصل بشم و اپدیت کنم بن میشم؟؟
آپدیت کردن دستگاه دوست داشتی نیست. شما چه بخوای چه نخوای باید دستگاه رو آپدیت کنی. تمام بازی های جدید این آپدیت NXE رو تو خودشون دارن و تا دستگاه رو هم آپدیت نکنن بازی اجرا نمی شه. به وصل بودن یا نبودن به live هم ارتباطی نداره.اگر من کلا دوست نداشته باشم آپدیت کنم و فقط ixtreme رو آپدیت کنم و هیچ چیز دیگه مثل داشبورد و اینا رو آپدیت نکنم چیزی میشه؟بازم میتونم بازی کنم؟
1 سوال آماتوری ؟
در چند صورت 360 بن میشه ؟
ممنون
نه متاسفانه نمیشه.نمیدونم جاش این جا هست یا نه
این اپدیت هارو نمیشه پاک کرد؟؟
همین nxe رو دیگه نمیشه پاک کرد؟؟