راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خیلی محبت کردی
اینقدر منتظر موندم و هیشکی محلم نذاشت دیگه بغضم داشت میترکید:((
بازم ازت ممنونم.ایشالا فنت عین کولرگازی ،کنسولتو خنک کنه.:biggrin1:
حالا اگه میشه یه نفر جواب سئوال منو بده :
چند تا گیم گرفتم . معلوم نیست چه دی وی دی هستن!یادمه یه جا خوندم کا با نرم افزار NERO میشه اطلاعاتی گرفت که متوجه بشم دیسکهام خوبه یا نه . اگه میشه در این مورد هم منو راهنماییم کنید.

دوست عزیز من در مورد Nero چیزی نشنیدم ولی یک سری برنامه هستش که می تونی چک کنی باهاش. در ضمن برای اطلاعات بیشتر به پدارم(Console) مراجعه کنی خیلی سریع تر نتیجه میگیری. موفق باشی

خیلی محبت کردی
اینقدر منتظر موندم و هیشکی محلم نذاشت دیگه بغضم داشت میترکید:((
بازم ازت ممنونم.ایشالا فنت عین کولرگازی ،کنسولتو خنک کنه.:biggrin1:
حالا اگه میشه یه نفر جواب سئوال منو بده :
چند تا گیم گرفتم . معلوم نیست چه دی وی دی هستن!یادمه یه جا خوندم کا با نرم افزار NERO میشه اطلاعاتی گرفت که متوجه بشم دیسکهام خوبه یا نه . اگه میشه در این مورد هم منو راهنماییم کنید.

با سلام.
توسط نرم افزار نرو باید اینگونه عمل کنید:
ابتدا نرم افزار Nero CD-DVD Speed را اجرا میکنید.
سپس در قسمت Disk Info اگر عبارت verbatim و یا MKM را دیدید یعنی دیسک شما ورباتیم است.(البته برای بعضی از دیسکها در این قسمت چیزی مشخص نیست.)
تصویر
برای مطمئن شدن:
در قسمت Disk Quality سرعت 8 را انتخاب کنید و تمام گزینه ها به جز Quick Scan را تیک بزنید.
حالا روی Start کلیک کنید تا چک کردن دیسک تمام شود.(حدود 7-8 دقیقه و شاید هم بشتر طول بکشه.)
سپس اگر دیسک شما ورباتیم باشه ، در قسمت Quality Score به شما امتیاز بالای 97 را باید بدهد.

من لنز دی وی دی رایترم ضعیف هست و بهم امتیاز بالای 8 نداد.
اگه دوستان چک کنند و نتیجه را همینجا اعلام کنند ممنون میشم.

اگر برنامه دیگری هست لطفا اعلام کنید همینجا.
با تشکر.

دوستان وقتی کابل hdmi to div رو وصل میکنیم از چه کابلی استفاده کنیم تا صدا از اسپیکر هامون بیاد؟
dvd های e-bank خوبه یا نه؟

باید تبدیلی که روی کنسول های الایت هست و برای صدا استفاده میشه رو بخرید.
چند پست بالاتر تصویرش گذاشته شده.
در مورد مارک DVD هم من تا به حال نشنیدم.

مارک های Verbatim و Aone پیشنهاد می کنم.
البته T-Gate هم هست که کیفیتش متوسط هست.

پدرام من یک سوال داشتم. با این درایو لایت-آن شنیدم که خیلی ها تو اجرای بازی ها مشکل داشتند. به نظرت با همه دیستک ها یعنی حتی Verbatim هم این مشکل پیش میاد؟ اصلا قضیش چی هست؟

borix hiden و spiderman2007 :
دستتون درد نکنه.
الان دارم تست میکنم . تموم بشه نتیجش رو میگم .
ولی چندتا مشکل دیگه دارم :
1- داشبوردم قسمتی به نام my xbox نداره!چطور باید بازیامو بریزم روی هارد ؟
2- ازکابل hdmi میخواستم استفاده کنم ، ولی برای خروجی صدام مشکل دارم چون باید صدا رو با کابل کامپوننت بگیرم(همون 6 فیشه)،اگه کامپوننت رو وصل کنم جلوی hdmi رو میگیره !!چیکار کنم ؟

دستتون درد نکنه.
2- ازکابل hdmi میخواستم استفاده کنم ، ولی برای خروجی صدام مشکل دارم چون باید صدا رو با کابل کامپوننت بگیرم(همون 6 فیشه)،اگه کامپوننت رو وصل کنم جلوی hdmi رو میگیره !!چیکار کنم ؟

خواهش میکنم دوست من.
جواب سوال دومت را نمیدونم ولی در مورد سوال اول:
داشبورد شما تصویر 1 هست یا تصویر 2؟

اینی که تو داری داشبورد جدید نیست داشبورد قدیمیه که نمیتونی رو هارد بازی نصب کنی باید آپدیتش کنی.میتونی از اینجا دانلود کنی چیزی حدود 70 mb هستش.

آخرین ویرایش:
دستتون درد نکنه.
خواهش می کنم.
1- دشبورد شما قدیمی هستش و باید آپدیت کنید.
2- اگه به TV دارید وصل می کنید کابل HDMI هم برای صدا هست و هم برای تصویر

ممنونم.
1-بعد از دانلود چکار باید بکنم ؟(ببخشیدا !تازه کاریم دیگه .دوروزمه!!:blushing:)
2-hdmi رو می خوام به tv بزنم ، صدا رو از سینمای خانگی بگیرم.
1- هیچی بعد از این که دانلود کردی خودش اتوماتیک میاد رو صفحه. بقیش رو هم که بلدی دیگه برای ریخت رو هارد
2- خوب من هم دقیقا همین کار رو میکنم. شما HDMI رو بزن پشت TV بعدش Player مربوط به سینما خانگی رو روشن کن و به راحتی بازی کن همین. موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or