راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این 12 ولته کردن هیچ ضرری نداره؟یعنی یا بهتر میشه یا هیچی؟ هیچ اثر سوئی نداره؟خرابیو ...؟!
واسه جاسپر فن نیومده؟یکی بهم گفت فن های موجود در بازار برای فالکون هست و روی جاسپر تاثیری نداره!راسته؟

بچه ها من میخوام 360 بگیرم چه پکی رو پیشنهادمیکنید پولش اصلا مهم نیست مهم اینه که زود خراب نشه.
الان میگن جاسپر سه چراغ نداده(یعنی کلا خرابی اون چنانی نداشته)
این یعنی یا پریمیوم(بهتره)یا آرکید. الیت جاسپر نیومده!(تو ایران)
پیشنهاد : پک پریمیوم با برد جاسپر !

الان میگن جاسپر سه چراغ نداده(یعنی کلا خرابی اون چنانی نداشته)
این یعنی یا پریمیوم(بهتره)یا آرکید. الیت جاسپر نیومده!(تو ایران)
پیشنهاد : پک پریمیوم با برد جاسپر !

از هرکس هم میپرسم همینو میگه ولی تنها ایراد پریموم اینه که 60 گیگه.

سلام
من 18 سالمه یعنی امسال میرم پیش بعدم که کنکورو این حرفاس . چند سوال داشتم لطفا کمک کنید.
1. با توجه به سن و شرایط تحصیلی شما میگید 360 بگیرم یا نه ؟
2. 360 اخرای کارش که نیست ؟ نگیرم دو ماه بعد دیگه قدیمی بشه؟
3. بین مدلاش فرقی تو قدرت سخت افزاری داره ؟ کمثلا یه مدلش بازیخ بهتر از دیگری اجرا می کنه ؟
4. بجز بازی چه استفاده ی دیگه ای میشه کرد ؟
5. هاردش به چه درد می خوره ؟
6. بازیش چنده ؟ کدوم مدل کمتر خرابی میده و بازیارو خوب اجرا میکنه ؟
من خودم elite مدنظرم . خوشحال میشم کمک کنید.

سلام
من مبتدیم پس به ساولات من تعجب نکیند

عزیزان گل پسر
من تازه یه هفته هم نمیشه کنسول پرمیوم جاسبر خریدم

حالا چطوری بفهمم که واقعا پرمیوم جاسبره
درایورش چیه
داشبورد جدید تاثیری در محیط گرافیکی بازی هم داره یا نه

با تشکر

سلام
من 18 سالمه یعنی امسال میرم پیش بعدم که کنکورو این حرفاس . چند سوال داشتم لطفا کمک کنید.
1. با توجه به سن و شرایط تحصیلی شما میگید 360 بگیرم یا نه ؟

بگیر اصلا شک نکن ولی با برنامه ریزی بازی کن تا از درساتم نمونی
2. 360 اخرای کارش که نیست ؟ نگیرم دو ماه بعد دیگه قدیمی بشه؟

نه بابا فعلا که خبری از کسنول جدیدی نیست
3. بین مدلاش فرقی تو قدرت سخت افزاری داره ؟ کمثلا یه مدلش بازیخ بهتر از دیگری اجرا می کنه ؟

از نظر قدرت سخت افزاری که فرقی نداره ولی تو پک هاشون مثلا پرمیوم هارد 60 داره الیت هارد 120 و یه سری کابل و آرکد هم که به جای هارد مموری حافظه داخلی داره
4. بجز بازی چه استفاده ی دیگه ای میشه کرد ؟

با آپدیت کردن میتونی فیلم های divx دایویکس نگاه کنی - بازی کنی - میتونی آهنگ گوش کنی یه جورایی همه کاره
5. هاردش به چه درد می خوره ؟
میتونی بازی ها رو روش نصب کنی که سرعت لود بازی هات بالاتر میره و کمتر لنز درایورت کار میکنه آهنگ ها رو روش ریپ کنی و بریزی رو هاردش
6. بازیش چنده ؟ کدوم مدل کمتر خرابی میده و بازیارو خوب اجرا میکنه ؟
بازی هاش بستگی به نوع dvd داره از 2300 شروع میشه تا 5 تومن کپی داره وپلی باکس که پلی باکس پیشنهاد نمیشه
من خودم elite مدنظرم . خوشحال میشم کمک کنید.

قیمت ها هم اگه میخوایی برو تا فروشگاه مجازی فروشگاه فتحی صفحه اولش قیمت ها رو زده

سلام
من مبتدیم پس به ساولات من تعجب نکیند

عزیزان گل پسر
من تازه یه هفته هم نمیشه کنسول پرمیوم جاسبر خریدم

حالا چطوری بفهمم که واقعا پرمیوم جاسبره
درایورش چیه
داشبورد جدید تاثیری در محیط گرافیکی بازی هم داره یا نه

با تشکر
سوال اول : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19275 صفحه یازده و صفحه اولش رو نگاه بنداز!
سوال دوم :تا اونجا که من میدونم جاسپر ها همشون lite on هستن!
سوال سوم : نمیدونم ،منم تازه کارم!

سلام به همه دوستان. من دوتا سوال داشتم البته سوال های اساسی ممنون میشم جواب بدین.
1- من می خوام با xbox فیلم dvd ببینم البته فیلم هایی که خودم رایت کردم اونم با سرعت 22x آیا این دستگاه قادره این dvd ها رو راحت اجرا کنه؟ چون سیستم خونگی ما که سال ساختش 2005 هستش قادر نیست.
2- نظرتون راجبه این برچسب ها که روی دستگاه می زنن چیه؟ باعث گرم شدن دستگاه نمیشه؟ مثل اینا

x03.jpg

دوستان کنسول دار، کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

دوستان کنسول دار، کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

دوست عزیز کاربر محترم سلام
باید بگم که شما برای اینکه با 360 بخوایین فیلم باز کنید با به لایو وصل بشید یه آپدیتی بزنید تو رگ این کنسول و اینو هم بگم که فقط شما میتونی فیلم divx باز کنی

به نظر باید این بر جسب ها رو از نزدیک دید واینو بگم که حتما با نمو نه های خارجی که در سایت ebay هست فرق میکنه

دوست عزیز کاربر محترم سلام
باید بگم که شما برای اینکه با 360 بخوایین فیلم باز کنید با به لایو وصل بشید یه آپدیتی بزنید تو رگ این کنسول و اینو هم بگم که فقط شما میتونی فیلم divx باز کنی

به نظر باید این بر جسب ها رو از نزدیک دید واینو بگم که حتما با نمو نه های خارجی که در سایت ebay هست فرق میکنه
در مورد فیلم بازکردن فکر میکنم اشتباه میکنید ها!!! آخه دو روزه کنسولو گرفتم و به لایو هم وصل نشدم ولی فیلم های دی وی دی که با فرمت ویدئو باشه رو دیدم!(دیتا نمیشه فکر کنم برای دیتا آپدیت میخواد که کنسول هم یه چیزایی مینویسه موقع باز کردنشون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or