دوستان یه موقعی میگفتن 360 از ورژن 1.2 واسه hdmi پشتیبانی میکنه، این جدیدا 1.3 شدن یا همون 1.2 موندن؟ از رو کجای کابل میشه ورژنشو فهمید؟
کسی میدونه سرعت انتقال دیتا تو هر کدوم از این ورژنا چقدره؟
http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface
برایه بازی کردن أنلاین باید کارت xbox live داشته باشیم؟
دو نفر می تونن از یک کارت استفاده کنن ؟
نه, اون عدد ظرفیت باطری هستش وگرنه باطری قلمی 1.5ولته.دوستان به نظر شما باطری شارژی با قدرت 3250 برای دسته X360 ضرر نداره؟
نه چیز دیگه بسته به نیازتون باید سفارش بدین.با سلام.
متخصصان لطفا سریعا راهنمایی کنید.
من فردا میخوام 360 سفارش بدم.مدل پرمیوم 60گیگ به همراه یک دسته سفید اضافه + کابل اتصال به مانیتور CRT معمولی. (فکر کنم یک تبدیل هم میخواد)
اگه چیز دیگه هم باید بگیرم بگین.
واسه خود کنسول نباید بگم مثلا 1.6 باشه یا ...؟
به فروشنده بگم چی بده دقیقا؟
با تشکر.
سلامسلام
ميگم پس روش نوشته باشه 3800!!! طوري كه نيس؟؟
بله یه کابل وی جی ای شما می خوای که باید با کنسول سفارش بدی.و یه تبدیل صدا می خوای اگه اسپیکر هات ورودی نداشته باشن که نیازی به سفارش نداره وتوی بازار پیدا می شه ودیگر هیجبا سلام.
من فردا میخوام 360 سفارش بدم.مدل پرمیوم 60گیگ به همراه یک دسته سفید اضافه + کابل اتصال به مانیتور CRT معمولی. (فکر کنم یک تبدیل هم میخواد)
با تشکر.
ازش بپرس با Ixtreme 1.6 کپی خور شده .با سلام.
با تشکر.
نه خير همچين چيزي هم نيست.سلام
اصولا تمام این مقدار آمپر های بالای 2700 الکی هست الکی پول پاش ندین.همون 2700 یا 2500 کافیه.اما استفاده 6000 هم میکلی ایجاد نمی کنه:biggrin1:
شما فکر می کنی بیشتر می مونه ولی من از چندین آدم خبره توی این کار پرسیدم و حتی خودم هم امتحان کردم.مثلا 2700 با همین 3200 شما و 3800 و حتی 4300 و 4600.بهر جهت من تجربه خودم رو گفتم.شاید مارکاش ماله شما فرق داره.البته شارژر و مقدار شارژ هم خیلی مهمه.مثلا C F L توی این 6-7 دفعه ای که من از این باطری ها استفاده کردم خیلی از بقیه بهتره البته اگه سونی اصل که 2100 جفتی 13000 تومن هست گیر بیاد که معرکه هستنه خير همچين چيزي هم نيست.
من خودم 3200 دارم با 2700 خيلي فرق داره و بيشتر ميمونه.