راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام . دوستان من دیروز رفتم جمهوری قیمت بگیرم و در یکی از مغازه ها با کنسول با برد jasper مواجه شدم . که کپی خور هم شده بود . فکر کردم شاید مغازه دار دروغ می گه . ولی وقتی گفتم output dc باید 150w باشه گفت هست و اگه بردی و بردش jasper نبود تا 24 ساعت پس می گیرم. نظر شما چیه ایا بگیرم؟ البته مدلش هم elite بود و قیمت رو هم 460 می گفت.:confused:

با سلام . دوستان من دیروز رفتم جمهوری قیمت بگیرم و در یکی از مغازه ها با کنسول با برد jasper مواجه شدم . که کپی خور هم شده بود . فکر کردم شاید مغازه دار دروغ می گه . ولی وقتی گفتم output dc باید 150w باشه گفت هست و اگه بردی و بردش jasper نبود تا 24 ساعت پس می گیرم. نظر شما چیه ایا بگیرم؟ البته مدلش هم elite بود و قیمت رو هم 460 می گفت.:confused:
به نظر من تو خریدنش شک نکن

این تاپیک رو کامل بخون تمام صفحاتش رو :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19275

یه سری نکات هست که بهتره بدونی... :smile:

قبلا خوندم ولی بازم اگه شما چیز جدیدی میدونی بگو

این رو هم توجه کن :

12.1A.jpg

12Vrating.jpg

12Vrating2.jpg

این عدد 12.1A توی Zephyr عدد 16.5A و در Falcon هم 14.2A بوده.

سلام به همه و با عرض خسته نباشید.:cheesygriمن میخوام یه xbox360 Elite بگیرم واسه مادربورد فالکنش و میخوام باش یه DVD Rom Samsungبگیرم...:biggrin1:
1.بنظرتون خوبه؟
2.از canada بگیرم بهتر و قابل اطمینان تره یا که از Tehran ؟:confused:
3.اگه از canada بگیرم قیمت 399$ خوبه؟:confused:
4.یکیم بیارمش تو ایران خودم میتونم نرم افزاری هکش کنم؟:confused:
5.ترس از بن شدنم ندارم چون نمیخوام live برم..... :clap:
thanks bodies
bye :love::horse:

دبی چقدر ارزون تره؟
من فقط مخوام بازی کنم اگر مدل Arcade بگیرم و تاریخ ساختشم 2008 به بعد باشه مشکلی از نظر سه چراغه شدن و از این حرفها نداره؟
آیا میشه با Arcade اینترنت هم کارکرد یعنی وبگردی...کرد؟
برای کپی خور کردنش از طریق نرم افزاری میشه یا سخت افزاری؟
اگه کپی خورش رو بگیرم پلمپ قوطی باز شده چطور میتونم بفهمم که کنسول دسته دوم نباشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or