راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اینجا جای این صحبت ها نیست ولی این دوستمون در مورد 360 می خواستند بدونند.

360 کنسولی خوب توی ایران هستش ولی خرابیهاش هم کم نیست. بازی های 360 به علت کپی خور شدن خیلی به صرفه تر هست و محیط لایو صمیمی دارد.

PS3 بازی ها انحصاری بی نظیری داره ولی Geow2 و halo و viva و... در 360 بیشتر به چشم نمی خوره.

اینجا جای این صحبت ها نیست ولی اگر پول دارید Ps3 بگیرید البته یک جاهایی این خرابی های 360 اعصاب آدم را خورد می کنه ولی برای خانواده های متوسط و رو به بالای ایرانی مناسب است.

آخرین ویرایش:
یکم دقت کنید.این دوستمون خودش PS3 داره.
فقط مشاوره خواست برای خرید XBox 360.
از نظر من اگر پولش رو داشته باشید خریدش خوبه.چون اون وقت بازی های مولتی پلتفورم که میاد،خرجتون برای خرید بازی کمتر میشه و فقط برای XBox 360 می خرید اون بازی رو.
در ضمن یه سری بازی های انحصاری هم همون طور که امیر گفت داره که به نظر من ارزش بازی کردن دارن.

بابا من گیج شدم اخر نفهمیدم میشه روی هارد 360 بازی ریخت و بدونه dvd بازی کرد یا نه دوستم 360 داره میگه نمیشه
و جاسپر نام مدلی از main هست درسته؟
و ایا جاسپر بهتره یا فالکون؟

بابا من گیج شدم اخر نفهمیدم میشه روی هارد 360 بازی ریخت و بدونه dvd بازی کرد یا نه دوستم 360 داره میگه نمیشه

منم این سوال رو داشتم لطفا راهنمایی کنین ...
منم میخوام ایکس باکس بگیرم . من خوذم PS 3 دارم و ازش خیلی راضیم ولی میخوام انحصاری های ایکس باکس رو هم تجربه کنم . میشه راهنمایی بکنید ؟ مرسی

منم این سوال رو داشتم لطفا راهنمایی کنین ...
منم میخوام ایکس باکس بگیرم . من خوذم PS 3 دارم و ازش خیلی راضیم ولی میخوام انحصاری های ایکس باکس رو هم تجربه کنم . میشه راهنمایی بکنید ؟ مرسی

جواب رو به صورت 1 جا میدم :

بازی ها رو با داشبورد جدید XBox 360 می تونید روی هاردش نصب کنید.اما برای اجرا باید دیسک بازی هم توش باشه.چون اگر اشتباه نکنم یه سری فایل رو از روی DVD بازی می خونه.
Jasper هم جدیدترین مادربوردی هست که برای XBox 360 معرفی شده.توی بازار ایران دیده نشده ولی قطعا بهتر از Falcon هست.
البته Falcon هم اگر رعایتش کنید و عملیات کولینگ روش انجام بدید مشکلی پیش نمیاد براش.

سلام...
اگه من یه فالکون بگیرم . 12 ولت هم بکنم و در هر نوبت 2-3 ساعت بازی کنم چیزیش میشه؟
((آخه توی فروشگاه هم کسی جسپر نیاورد و من هم از این zephyr خسته شدم از وقتی روشن میشه تا خاموش بشه 1000 تا صلوات فرستادم))

سلام...
اگه من یه فالکون بگیرم . 12 ولت هم بکنم و در هر نوبت 2-3 ساعت بازی کنم چیزیش میشه؟
((آخه توی فروشگاه هم کسی جسپر نیاورد و من هم از این zephyr خسته شدم از وقتی روشن میشه تا خاموش بشه 1000 تا صلوات فرستادم))

بله فکر خوبیه.همین کار رو کن... :smile:
روش های دیگه کولینگ هم اگر تونستی انجام بده.

بله فکر خوبیه.همین کار رو کن... :smile:
روش های دیگه کولینگ هم اگر تونستی انجام بده.
مثل اینکه من خیلی از مرحله پرتم این 12 ولت دیکه چیه
واینکه دسته 360 wireless هست و شارژی ایا شارژر هم همراه کنسول هست یا شارژرم افتادیم؟
ومنطورتون از روشهای دیگه کولینگ چیه منظور اینتر کولر هست
ببخشید اینقد سوال کردم

مثل اینکه من خیلی از مرحله پرتم این 12 ولت دیکه چیه
واینکه دسته 360 wireless هست و شارژی ایا شارژر هم همراه کنسول هست یا شارژرم افتادیم؟
ومنطورتون از روشهای دیگه کولینگ چیه منظور اینتر کولر هست
ببخشید اینقد سوال کردم

12 ولت روشی هست که سرعت فن های کنسولت رو بالاتر می بری و این باعث خنک شدن داخل کنسول میشه.
روش های دیگه رو هم توی بخش Repair می تونی بخونی دربارشون.همه کارهایی هستن که روی سخت افزار کنسول انجام میشن.
دسته 360 هم بیسیم هست اما باطری قلمی می خوره ولی یه شارژر هایی داره به اسم Play & Charge Kit که چیز خوبیه... :smile:

البته ضمن تایید صحبتهای پدرام باید یگم که قبل از12ولت کردن راههای دیگه روهم امتحان کنید چراکه 12ولت کردن صدای کنسول رو بشکل اعصاب خوردکنی زیاد میکنه شخصا بعضی وقتها احساس میکنم صدای بوئینگ747از کنسولم درمیاد......رو مخه;)

12 ولت روشی هست که سرعت فن های کنسولت رو بالاتر می بری و این باعث خنک شدن داخل کنسول میشه.
روش های دیگه رو هم توی بخش Repair می تونی بخونی دربارشون.همه کارهایی هستن که روی سخت افزار کنسول انجام میشن.
دسته 360 هم بیسیم هست اما باطری قلمی می خوره ولی یه شارژر هایی داره به اسم Play & Charge Kit که چیز خوبیه... :smile:
نگفتید که شارژر رو کنسول هست یا باید جدا بخریم؟و این باطری هایی که باید به دسته بندازیم که من عکس ازش دیدم قلمی نبود که؟:confused: اگه قلمی میخوره قلمی معمولی میخوره؟ مرسی

نگفتید که شارژر رو کنسول هست یا باید جدا بخریم؟و این باطری هایی که باید به دسته بندازیم که من عکس ازش دیدم قلمی نبود که؟:confused: اگه قلمی میخوره قلمی معمولی میخوره؟ مرسی

فقط روی مدل Halo3 Special Edition بود که دیگه تولید نمیشن فکر کنم.
اون عکسی هم که دیدید احتمال داره همون باطری Play & Charge Kit بوده.

البته ضمن تایید صحبتهای پدرام باید یگم که قبل از12ولت کردن راههای دیگه روهم امتحان کنید چراکه 12ولت کردن صدای کنسول رو بشکل اعصاب خوردکنی زیاد میکنه شخصا بعضی وقتها احساس میکنم صدای بوئینگ747از کنسولم درمیاد......رو مخه;)
چه روش های دیگری هست که میشه انجام داد؟
شما برق 12 ولت از اداپتور میگیری یت از خود برد؟
من که حوصله خوندن اون همه تاپیک ندارن اقا پدرام لطفا خودتان توضیح دهید کدام روش بهتر و مورد اعتماد تر هست
مرسی

چه روش های دیگری هست که میشه انجام داد؟
شما برق 12 ولت از اداپتور میگیری یت از خود برد؟

من که حوصله خوندن اون همه تاپیک ندارن اقا پدرام لطفا خودتان توضیح دهید کدام روش بهتر و مورد اعتماد تر هست
مرسی

ببین دوست عزیز من به مسائل کولینگ اصلا وارد نیستم.می تونی از خلیل که زحمت آموزش ها رو کشیده سوالاتت رو کنی.
در ضمن نیاز به خوندن اون همه تاپیک نیست.شما چند صفحه از تاپیک روش های کولینگ رو بالا پایین کنید تا به جوابتون برسید.

ببین دوست عزیز من به مسائل کولینگ اصلا وارد نیستم.می تونی از خلیل که زحمت آموزش ها رو کشیده سوالاتت رو کنی.
در ضمن نیاز به خوندن اون همه تاپیک نیست.شما چند صفحه از تاپیک روش های کولینگ رو بالا پایین کنید تا به جوابتون برسید.
شما خود از کدام روش کولینگ استفاده می کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or