راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

میتونی یه کاری کنی هم تبدیل hdmi to dvi رو بگیری هم تبدیله dvi to vga که دیگه پوله زیادی بابته فیش کلی ندی.(منظورم جفتش با همه ها یعنی اول hdmi رو به dvi تبدیل کنی بعدم dvi رو به vga امیدوارم فهمیده باشی)
البته به شرطی که شما مطمئنی تو این حالت تصویر میده باید این پیشنهادو بدی! حالا شما مطمئنی که تصویر میده؟

console میشه یه عکس از سر ترانس 360 که میخوره به برق بگیرید همون تبدیله ؟
کنسولو سفارش دادم . می خوام اینم بگیرم که همه چی آماده باشه .

console میشه یه عکس از سر ترانس 360 که میخوره به برق بگیرید همون تبدیله ؟
کنسولو سفارش دادم . می خوام اینم بگیرم که همه چی آماده باشه .

عکس نمی خواد.برو یه الکتریکی بگو تبدیل 3 شاخه به 2 شاخه می خوام.

عکس نمی خواد.برو یه الکتریکی بگو تبدیل 3 شاخه به 2 شاخه می خوام.
دفترچشو دانلود کردم اگه همینه که تو دفترچشه تبدیلشو دارم .
2mpbpk5.jpg
2mpbpk5.jpg

بازم ممنون .

این الیت 60 گیگ هست گفتی 500 یا 400

یکی قیمت دقیقش رو بگه و بگه که کپی خور شده یا نه

و بعد شماره تلفن فروشگاه رو بگید ممنون میشم البته فروشگاه مطمئنی باشه

ممنون میشم اگه زود به من جواب بدید :love:

اینم عکس تبدیل HDMI To DVI
http://mythic.tv/images/hdmi-dvi[3].jpg

مانیتور شما DVI نداره پس باید VGA بگیرید
پس من اگه فقط کابل vga بگیرم تمومه؟یا باز فیش دیگه ای هم میخواد که به مانیتور وصل کنم؟
بعد من صدارو چیکار باید کنم برای وصل کردن به اسپیکر ؟ مرسی از راهنماییتون

این الیت 60 گیگ هست گفتی 500 یا 400

یکی قیمت دقیقش رو بگه و بگه که کپی خور شده یا نه

و بعد شماره تلفن فروشگاه رو بگید ممنون میشم البته فروشگاه مطمئنی باشه

ممنون میشم اگه زود به من جواب بدید :love:

سلام دوست عزيز الايت 120 گيگ هست قيمت هم 440 به بالا و كپي خور هم از 25 تومن به بالا

ميگيرن فروشگاه هم تو قسمت فروشگاه مجازي همين سايت ميتوني سر بزني نمونش

آقا پيام :پيام طل پور : 09177736568 - 09364139598

میتونی یه کاری کنی هم تبدیل hdmi to dvi رو بگیری هم تبدیله dvi to vga که دیگه پوله زیادی بابته فیش کلی ندی.(منظورم جفتش با همه ها یعنی اول hdmi رو به dvi تبدیل کنی بعدم dvi رو به vga امیدوارم فهمیده باشی)
کلا سیستم vga با hdmi و dvi فرق داره و فکر نکنم بتونی هیمچین کاری انجام بدی.. اگرم بر فرض اینکارو انجام بدی نمیتونی هیچ وقت تصویر hdmi رو داشته باشی چون vga بیشتر از حد خودش نمیتونه تصویر بده..

مثلا شما میتونی hdmi رو به vga تبدیل کنی ولی تصویرت محدود میشه و تا 720p بالاتر نمیره

پس من اگه فقط کابل vga بگیرم تمومه؟یا باز فیش دیگه ای هم میخواد که به مانیتور وصل کنم؟
بعد من صدارو چیکار باید کنم برای وصل کردن به اسپیکر ؟ مرسی از راهنماییتون
نه چیز دیگری نمیخواد..

VGAHDAVCableTvHookup.jpg

فقط صدا رو اگر مانیتورت بلندگو نداره مجوری یک تبدیل هم تهیه کنی که اون دوتا فیش آزاد رو به فیش اسپیکر تبدیل کنه

img00057cu.jpg

سلام
شنیدم سری جدید ارکید ها که تو چند ماه اخیر اومده اون قابی که رو درایو هست که ماله ارکید مات هست و سفید هست ولی مالی پریمیموم و الیت مثه اینه هست:دی تو سایتها خوندم که ارکید هم الان اونطوری شده یعنی اون قاب درایوش دیگه مات نیست؟درسته یا خیر؟
ممنون

تاثیر داره این کار.بازی ها بهتر لود میشن و تکسچر هاشون هم بهتر اجرا میشه.نمونش GTA IV که با ریختنش روی هارد تکسچر وضعیتش بهتر میشه.البته لود بازی ها چند ثانیه بهتر میشه،اما واقعا متوجه تاثیرش میشی بعد از نصب.
در مورد همه ی بازیها این مطلب صدق میکنه ؟
هارد 20 گیگ رو 90 قیمت کردم،قیمتش همینه؟
و اینکه برای آرکید باید جدا ترانس خرید ؟اگه آره قیمت چنده؟(فکر کنم که هیچکدوم ترانس نداشته باشند:p)
یه جور دیگه میپرسم،اگه بخوام لایو بازی نکنم برای آرکید همون اول باید چیزی جدا تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون:love:

در مورد همه ی بازیها این مطلب صدق میکنه ؟
هارد 20 گیگ رو 90 قیمت کردم،قیمتش همینه؟
و اینکه برای آرکید باید جدا ترانس خرید ؟اگه آره قیمت چنده؟(فکر کنم که هیچکدوم ترانس نداشته باشند:p)
یه جور دیگه میپرسم،اگه بخوام لایو بازی نکنم برای آرکید همون اول باید چیزی جدا تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون:love:
آره . همه ی بازیها رو میشه روی هارد نصب کرد . ولی خوب بیشترشون توی کیفیت بازی فرق چندانی ایجاد نمیشه ( مثل GTA نیست یعنی ، شاید فقط سرعت لودینگ ها بره بالا )
آره ، قیمت آکبندش همین حدوداس
ترانس برای برق ؟ اگر Pal باشه ( که هست ) نه لازم نداره . چون برقش 220 ــه . ولی اگه UC بگیری ( که نمیگیری ! :دی ) باید ترانس بگیری حدود 15 تومن
این که به بالایی ربطی نداشت . ولی اگه لایو نمیخوای ، دیگه چیزی غیر از خودِ دستگاه آرکید نیاز نداری .
مگر دسته ی اضافه ، یا کابل Vga برای اتصال به مانیتور !

مگر دسته ی اضافه ، یا کابل Vga برای اتصال به مانیتور !
از این کابلهای 2 سر یه طرف ، 3سر اونطرف :) که قرمز و زرد و ... داره ؟
احتمالا بخوام به این تلویزیون های 12-10 سال پیش وصل کنم !
ترانس برای برق ؟ اگر Pal باشه ( که هست ) نه لازم نداره . چون برقش 220 ــه . ولی اگه UC بگیری ( که نمیگیری ! ) باید ترانس بگیری حدود 15 تومن
آقا پیام پال میفروشه ؟ بازیهای کدوم رجیون (!:biggrin1:!) بیشتره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or