راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به جانِ خودم میشه همه ی این سوال ها رو توی یک پست پرسید ها ! :دی
بله برای کپی خور کردن هم باید بازش کرد .
هم کپی خور کردن و هم 12 ولت کردن رو مغازه ها انجام میدن .

آقایون اون آموزش پرمیوم بود .. بیخیال میدم بیرون بکنند .

فقط یه سوال پرسیده بودم . این بود که میشه نحوه اتصالات مونیتور به کنسول رو بگید تا ببینم چیا باید بخرم تا نصب شه .

مثلا اینطوری:

کنسول > سیم > ...

آخرین ویرایش:
آقایون اون آموزش پرمیوم بود .. بیخیال میدم بیرون بکنند .

کدوم آموزش ؟ 12 ولت کردن یا کپی خور کردن ؟
اصلا" هیچکدوم فرقی نمیکنه پرمیوم باشه ، الیت باشه ، آرکید باشه ... هیچکدوم از این مدل ها از نظر ساختاری با هم هیـــــــــچ فرقی ندارن .

این بود که میشه نحوه اتصالات مونیتور به کنسول رو بگید تا ببینم چیا باید بخرم تا نصب شه .

شما بعد از خرید 360 به یک کابل Vga نیاز دارین که حدود 30 تومنه و یه تبدیل مادگی ( به این خاطر که مانیتورتون CRT هست ) که بعید میدونم از 2000 تومن بیشتر باشه .
کنسول > کابل VGA > تبدیل > مانیتور

دوستان برای online بازی کردن چه adsl باید بگیریم؟
منظورم حداقل محدودیت دانلودش هست؟

هر چی بیشتر بهتر . بستگی داره چقدر میخوای بازی کنی . بنظر من حداقل محدودیت 5 گیگ رو داشته باش .

منظورم این بود برای اکانت های پرمیوم بود نه کنسول پرمیوم :d

30 تومن ؟! :o

منظورتون همین کابلیه که میخوره پشت vga ؟!!

اگه همونه که همون رو میزنم !

30 تومن ؟! :o

منظورتون همین کابلیه که میخوره پشت vga ؟!!

اگه همونه که همون رو میزنم !
این Vga اون Vgaــه کارت گرافیک نیست ! :دی

این کابل هست که هیچ کابلی غیر از این هم برای وصل کردن 360 به مانیتور نمیشه استفاده کرد :

xbox_360_vga_cable.jpg

چرا با کابل HDMI To DVI میشه که البته برای مانیتورهایی که ورودی DVI دارن

مانیتور ایشون ورودی DVI نداره

آخرین ویرایش:
سلام
من تازه عضو شدم

ازتون میخوام که منو راهنمایی کنید

دوست من میخواد یک X360 بخره حالا کدوم مدل بهتره و هر چی میدونید بگید و با دنگ فنگش از کپی خور و ....... هر کدوم قیمتشون رو بگید

بعد محل فروشگاه هم بگید:-"

ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید

چرا با کابل HDMI To DVI میشه که البته برای مانیتورهایی که ورودی DVI دارن
میشه یک عکس هم از این کابل بذارین؟ممنون میشم
مانیتور من اینه LG L1752S چه کابلی باید براش بگیرم؟vga or hdmi to dvi?
ممنون میشم جوابمو بدین(منظورم تمام کسانی هستش که میدونند)مرسی

سلام
من تازه عضو شدم

دوست من میخواد یک X360 بخره حالا کدوم مدل بهتره و هر چی میدونید بگید و با دنگ فنگش از کپی خور و ....... هر کدوم قیمتشون رو بگید

یعنی کسی تو این سایت به این بزرگی نیست که منو کمک کنه:eek:

سلام.

بهترین مدل الیت هست که قیمتش بین 400-500 تومنه . اما اگه پولش نرسید پرمیوم هم میتونه بخره که 300-350 تومنه .

محل فروشش تو کجا ؟ تهران ؟

خیلی جا ها هست

وست گیم - نکست جن و ...

دوستان برای online بازی کردن چه adsl باید بگیریم؟
منظورم حداقل محدودیت دانلودش هست؟
یک 256 بگیر با 5 گیگ اضافه کارتو حسابی راه میندازه.. البته به جزء adsl باید اکانت ماکروسافت هم بگیری.. البته یک ماه اول اکانتش مجانیه.

سلام
من تازه عضو شدم

هیچ فرقی مدل هاش با هم ندارن و فقط وسایل جانبیشون فرق داره.. که اون وسایل هم میتونی جدا گانه تهیه کن..

الان به نظر من بین الیت و پرمیوم 60 گیگ هر کدوم رو بخری خیلی خوبه ... آرکد هم هست که از همه ارزون تره و وسایل جانبیشم کمتره..

الان دیگه همشون کپی خور شدن فقط باید تاریخ دستگاهی که میخری بعد از 8/2007 باشه که مشکلی براش پیش نیاد..

برای خرید هم بهترین جا تو همین سایت هست که هم قیمتاش خیلی پایینه و هم آدم های مطمئنی هستند.. یک سر به بخش فروشگاه مجازی سایت بزن..

میشه یک عکس هم از این کابل بذارین؟ممنون میشم
مانیتور من اینه LG L1752S چه کابلی باید براش بگیرم؟vga or hdmi to dvi?
ممنون میشم جوابمو بدین(منظورم تمام کسانی هستش که میدونند)مرسی
اینم عکس تبدیل HDMI To DVI
http://mythic.tv/images/hdmi-dvi%5B3%5D.jpg

مانیتور شما DVI نداره پس باید VGA بگیرید

میتونی یه کاری کنی هم تبدیل hdmi to dvi رو بگیری هم تبدیله dvi to vga که دیگه پوله زیادی بابته فیش کلی ندی.(منظورم جفتش با همه ها یعنی اول hdmi رو به dvi تبدیل کنی بعدم dvi رو به vga امیدوارم فهمیده باشی)

سلام دوستان
من یه جایی خوندم بازی های جدید برای اجرای بهتر نیاز به هارد دارن (سرعت لود واجرای بهتر تکسچر) این قضیه چقدر درسته؟؟

تاثیر داره این کار.بازی ها بهتر لود میشن و تکسچر هاشون هم بهتر اجرا میشه.نمونش GTA IV که با ریختنش روی هارد تکسچر وضعیتش بهتر میشه.البته لود بازی ها چند ثانیه بهتر میشه،اما واقعا متوجه تاثیرش میشی بعد از نصب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or