راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

يه سوال

من اگه مانيتور بنكيو مدل e2200 hd بخرم كه ورودي hdmi داره و از كابل hdmi to hdmi استفاده كنم بازم نيازي به اون كابل صدا هست يا نه هموني كه تو مدل اليت داره

اين مدل بنكيو درسته كه وردي hdmi داره ولي اسپيكر روي خود مانيتور نداره ولي يه خروجي اسپيكر داره كه فكر كنم بشه بهش اسپيكر وصل كرد

اگه به اون كابل صدا نياز داشته باشه همون كابلي كه تو مدل اليت هست ميگما خوب من الان مانيتورم lg wid 20 اينچ و وردي dvi دراه ولي اسپيكر روي خودش نداره خوب در اين صورت نياز به كابل hdmi to dvi و اون كابل صدا هست

حالا من چه كنم اون مانيتور بنكيو بخرم به شرطي كه نيازي به اون كابل صدا نباشه ها

يه سوال

من اگه مانيتور بنكيو مدل e2200 hd بخرم كه ورودي hdmi داره و از كابل hdmi to hdmi استفاده كنم بازم نيازي به اون كابل صدا هست يا نه هموني كه تو مدل اليت داره

اين مدل بنكيو درسته كه وردي hdmi داره ولي اسپيكر روي خود مانيتور نداره ولي يه خروجي اسپيكر داره كه فكر كنم بشه بهش اسپيكر وصل كرد

اگه به اون كابل صدا نياز داشته باشه همون كابلي كه تو مدل اليت هست ميگما خوب من الان مانيتورم lg wid 20 اينچ و وردي dvi دراه ولي اسپيكر روي خودش نداره خوب در اين صورت نياز به كابل hdmi to dvi و اون كابل صدا هست

حالا من چه كنم اون مانيتور بنكيو بخرم به شرطي كه نيازي به اون كابل صدا نباشه ها
دوست من E2200hd BENQ تو ايران موجود نيست منم دنبالش بودم يه سايتم تو ليستش داره ولي زنگ بزني ميگه نداريم:(
الكي خودتو خسته نكن براي اين مانيتور;)

سلام دوستان ،
با در نظر گرفتن Arcade :
1-برای live بازی کردن باید چه چیزهایی رو جدا تهیه کرد ؟
2-چند تا بازی توش هست ؟
--------------
منظور از داشبورد چیه ؟:blushing::biggrin1:

سلام دوستان ،
با در نظر گرفتن Arcade :
2-چند تا بازی توش هست ؟
--------------
منظور از داشبورد چیه ؟:blushing::biggrin1:

1- هیچ چیز .. 1 ماه بهت مجانی اکانت طلایی میده که بعد از اون باید خودت جدا بخری.. مثلا سالی 60 تومن..

2- بازم هیچی فقط یک دیسک بازی ها آرکد توش هست..

3- همون منو اولی که وقتی دستگاه رو روشن میکن میاد رو بهش میگن داشبورد.

1- هیچ چیز .. 1 ماه بهت مجانی اکانت طلایی میده که بعد از اون باید خودت جدا بخری.. مثلا سالی 60 تومن..

البته آرکید کابل Ethernet و هدست رو نداره که برای آنلاین بازی کردن لازم هستن .

پ.ن : انگار خیلی موضوع جدیه :دی

سلام دوستان اگه کمک کنن من یه مدتی از میادین دور بودم اگه میشه یک توضیحی بدن تو این مدت 6 ماه اخیر چه اتفاقتی سر xbox 360 h,lni?
اون موقع ها یادم لایتون کپی خور نبود جاسپر نیومده بود و داشبور جدید هم نیومده بود و...
اگه یک تاریخ تقریبی هم از اتفاقت افتاده بدون ممنون میشم

2- بازم هیچی فقط یک دیسک بازی ها آرکد توش هست..
يعني ليست بازي ها ؟!‌ يا چند تا sonic مثلا ؟!
البته آرکید کابل Ethernet و هدست رو نداره که برای آنلاین بازی کردن لازم هستن .
چه جورياس ؟ به پشت xbox و مودم adsl وصل ميشه ؟

پ.ن:خيلي جديه :)

يعني ليست بازي ها ؟!‌ يا چند تا sonic مثلا ؟!

نه . 5 تا بازی آرکید کامل توش هست .
Pacman - Uno - Luxor 2 - Boom Boom Rocket - Feeding Frenzy
اگر چیزی اضافه خواستی دیگه باید بخری . سونیک توی این دیویدی نیست . باید خرید ( از لایو البته ، با مایکروسافت پوینت ، ایشاا... به اونجا رسیدی کامل بهت توضیح میدم :دی )
البته توی سریِ کریسمس ، توی آرکید یه بازی اورجینال Sega Superstars هم هست که البته بعید میدونم اینجا پیدا بشه .
یه نگاهی هم اینجا بنداز کامل همه چی میفهمی : ( مخصوصا جدول پایینش )
http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm

چه جورياس ؟ به پشت xbox و مودم adsl وصل ميشه ؟

آره همینطوریه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or