capitan milan
کاربر سایت
بله كفايت ميكنه كلا هارد 20گيگ كم هستش براي ابديت كه براي پاييز مياد و 60گيگ خوبه و 120 گيگ كه ديگه معركه هستشسلام
این هارد 60 GIG برای نصب بازی ها مناسب هست ؟ چندتا بازی میشود روی این هارد نصب کرد
بچه ها این اسپیکر از صدای دالبی پشتیبانی میکنه؟
logitech x540
عکسش رو بالا گذاشتم
اصلاً نگیر، خرید کنسول core در حاضر یعنی دور ریختن پول هر چقدر می خواد باشه حالا.xbox core دست دوم با دو دسته سيم دار
و كپي خور نيست
چند تومن بگيرم خوبه
نه- در کل اسپکرهایی که صدای دیجتال یا دالبی را پشتیبانی میکنن چیزی بین 300 هزار تومان به بالا هستن - این اسپکر ی که شما معرفی کردی ورودی اپتیکال نداره اگر حرف من را هم قبول ندارید می توانید زنگ بزند شرکت AVAGANG که محصولا ت لاجتیک گارانتی می کنه - من هم خودم دارم از صدای دالبی استفاده میکنم اسپیکر هم مدل Z-5500هست

1000 تومن بگیری خوبه چون حداکثر یک ساعت باهاته.xbox core دست دوم با دو دسته سيم دار
و كپي خور نيست
چند تومن بگيرم خوبه
سلام و با عرض خوش امد گویی شما به خانواده بازی سنتر.اقا من یک xbox 360 میخوام بگیرم و اصلا در مورد این دستگاه زیاد اطلاعات ندارم
می شه راهنماییم کنید چی بگیرم درضمن زیادگرون هم نباشه هر چی پایین تر بهتر
------
و یک سوال دیگه این که ایکس باکس تا چند سال دووم می اره؟؟؟؟و براش بازی تولید می شه؟
------------
و یک سوال دیگه من تهرانم از کجا بگیرم که دستگاهاش جدید باشن
وست گیم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------
و یک سوال دیگه اینم اینه که اگه من مثلا ی بازی دانلود کنم می شه رایت کنم روی dvd 9 رایت کنم و بعد بزارم توی دستگاه دستگاه اجرا می کنه؟
سلام
1 من شنيده ام كه بازيهاي x360 از نظر گرافيك نسبت به ps3 كيفيت پاييني دارد
2 ايا x360 مي تواند بازيهاي ps1 & ps2 را اجرا كند
3 آيا مي توان سيستم عاملي مانند ويندوز به ان نصب كرد
منتظر جوابها هستم
متشكرم
هیچی مثلا کنسول ps3 رو سال پیش به یکی از بچه های سایت که از قیمت خبر نداشت داد 800 تومنمن آخر نفهميدم بره چي يگانه خوب نيست؟
ميشه يكي يه توضيح بده.

1.سلام
1 من شنيده ام كه بازيهاي x360 از نظر گرافيك نسبت به ps3 كيفيت پاييني دارد
2 ايا x360 مي تواند بازيهاي ps1 & ps2 را اجرا كند
3 آيا مي توان سيستم عاملي مانند ويندوز به ان نصب كرد
منتظر جوابها هستم
متشكرم

بابک تو این تاپیک هم منو ول نمیکنی.!:biggrin1::biggrin1:من آخر نفهميدم بره چي يگانه خوب نيست؟:confused:
ميشه يكي يه توضيح بده.
مهدی من میگم X540 ورودی اپتیکال نداره تو میگی باید کابل اپتیکال بگیریم.برای اینکه صدا ازش در بیاد :biggrin1: باید کابل اپتیکال داشت دیگه ؟ درسته ؟لاجیتک x540 رو میگم
:biggrin1: