راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پدارم جان چرا من هربار که 360 رو روشن میکنم باید پروفایل ام رو دوباره sign کنم؟! آخه من دوتا پروفایل دارم و هربار که روشن میشه باید ازتوشون دوباره انتخاب کنم و.... اولا هم دوتا داشتم ولی اینطوری نبود و هروقت روشن میکردم تو همون پروفایلم مونده بود.
راستی این درایو بنکیو واسه شما هم صداش زیاده؟ البته مشکلی نداره فقط صداش زیاده.
ممنون.

شما برو تو همون پروفایلی که می خوای در زمان روشن شدن Sign In بشه بعد Auto Sing In رو روی Enable بذار.

دوستان با عرض پوزش :دی یه سوال دیگه !
الان تمام x360 های موجود در بازار دریاوشون فالکون هست ؟!
کپی خو کردن رو خودم میتونم اجام بدم ؟؟!
این فالکون ها نیاز به دستکاری دارند ؟! منظورم 12 ولت و ...
تاریخ دستگاه چند به بعد باید باشه ؟!:دی
خیلی خیلی ممنون !:x

دوستان با عرض پوزش :دی یه سوال دیگه !
الان تمام x360 های موجود در بازار دریاوشون فالکون هست ؟!
کپی خو کردن رو خودم میتونم اجام بدم ؟؟!
این فالکون ها نیاز به دستکاری دارند ؟! منظورم 12 ولت و ...
تاریخ دستگاه چند به بعد باید باشه ؟!:دی

بله اکثرا فالکون هست.مگر این که رو دست فروشنده مونده باشه و بخواد قالب کنه...
کپی خور کردنش اگر BenQ یا Hitachi 79 باشه خودت می تونی انجام بدی.
بستگی به میل خودت داره.اگر کولینگ روش انجام بدی دماش هنوز از اونی که هست پایین تر میاد.
دستگاه هم از 10/2007 به بعد باشه خوبه. ;)

شرمنده من این رو تو یه پست جدا میزنم ...
یادم رفت تو پست قبلی بزنم و الان تو پست جدید میزنم ...
بعد از جواب انتقالش میدم و این پست رو پاک میکنم !:blushing::blushing:
آقا الان تو مکه 360 چه ریجنی به نظرتون هست ؟!
چه ریجنی خوب تره ؟! منظورم اینه که بازیاش راحت تر گیر میاد ؟!

شرمنده من این رو تو یه پست جدا میزنم ...
یادم رفت تو پست قبلی بزنم و الان تو پست جدید میزنم ...
بعد از جواب انتقالش میدم و این پست رو پاک میکنم !:blushing::blushing:
آقا الان تو مکه 360 چه ریجنی به نظرتون هست ؟!
چه ریجنی خوب تره ؟! منظورم اینه که بازیاش راحت تر گیر میاد ؟!
توي مكه اول ريجن پال دوم j از همه بهتر گير مياد ولي PAL و بعد UC و بعدش J از نظر من

سلام منم سوال mshadow رو داشتم
قیمت چنده و از کجا بگیرم بهتره و کدوم پک(ارکید- پرمیوم و...)؟
و اینکه موقع اوردنش گیر میدن و گمرک چیزی هم از وارد کنندش می گیره؟
ممنون

آخرین ویرایش:
خبری نشد از این جسپر لعنتی :p

خیر.

دوستان من یه لایتون با یه PES 2009 اورجینال از دکتر پیام گرفتم . LCD 37 اینچ دارم و وقتی دستگاه رو روشن کردم و بعد از ور رفتن باهاش رسیدم به Setting ویدیو . یه دونه 50 پال داشت یه دونه 60 پال و یه دونه هم HD . وقتی گذاشتم رو پنجاه و رفتم تو بازی گفت این بازی نمی تونه رو 50 اجرا بشه . وقتی گذاشتم رو 60 شد مثل کیفیت میکرو و به طرز فجیهی از کیفیت کاسته شد و صفحه تقریبا حالت تار پیدا کرد . حالا به نظرتون باید چیکار کنم با این ال سی دی . تنظیمات رو اشتباه انجام دادم یا باید برم کابل HD بخرم ؟

سوئیچ کابل Component روی HDTV بود یا TV ؟ بعد فیش های Component رو زده بودید یا Composite ؟

سلام منم سوال mshadow رو داشتم
قیمت چنده و از کجا بگیرم بهتره و کدوم پک(ارکید- پرمیوم و...)؟
و اینکه موقع اوردنش گیر میدن و گمرک چیزی هم از وارد کنندش می گیره؟
ممنون

اگر 1 دونه باشه و توی دست بگیرن بیارن بهش گیر نمیدن و گمرکی نمی خوره.
Premium یا Elite به دلیل داشتن هارد می تونن انتخاب های بهتری باشن.

دوستان من یه لایتون با یه PES 2009 اورجینال از دکتر پیام گرفتم . LCD 37 اینچ دارم و وقتی دستگاه رو روشن کردم و بعد از ور رفتن باهاش رسیدم به Setting ویدیو . یه دونه 50 پال داشت یه دونه 60 پال و یه دونه هم HD . وقتی گذاشتم رو پنجاه و رفتم تو بازی گفت این بازی نمی تونه رو 50 اجرا بشه . وقتی گذاشتم رو 60 شد مثل کیفیت میکرو و به طرز فجیهی از کیفیت کاسته شد و صفحه تقریبا حالت تار پیدا کرد . حالا به نظرتون باید چیکار کنم با این ال سی دی . تنظیمات رو اشتباه انجام دادم یا باید برم کابل HD بخرم ؟

شما دستگاهتون آرکد هست..؟ درسته..؟

پس از این کابل های سه فیشی داری (Component)..؟ این کابل رو به پشت TV نصب کن و از تو داشبورد برو رویه گزینه Consol Setting و بعد برو رویه Display و بعد هم HDTV Setting و بعد برو ببین رویه آخرین گزینه که تصویر میده کدامه که فکر کنم با Component تا 720p بیشتر تصویر نده ولی اگر یک کابل hdmi بخری تا 1080i هم تصویر میگیری..

ممنون دوست عزیز
کسی سوالهای دیگه رو می تونه جواب بده؟
و اینکه امکان داره 360 با درایو بنکیو هم اونجا گیر بیاد؟ از کجا میشه فهمید؟
ممنون
_______

درایو بنکیو کم هست و خیلی سخت می تونی گیر بیاری..

باید از رویه تاریخ دستگاه بفهمی که اگر از 3/2008 به بعد بود LITEON هست و اگر زیر این تاریخ باشه به احتمال زیاد BENQ یا HITACHI هست..

آخرین ویرایش:
شما دستگاهتون آرکد هست..؟ درسته..؟

پس از این کابل های سه فیشی داری (Component)..؟ این کابل رو به پشت TV نصب کن و از تو داشبورد برو رویه گزینه Consol Setting و بعد برو رویه Display و بعد هم HDTV Setting و بعد برو ببین رویه آخرین گزینه که تصویر میده کدامه که فکر کنم با Component تا 720p بیشتر تصویر نده ولی اگر یک کابل hdmi بخری تا 1080i هم تصویر میگیری..

درایو بنکیو کم هست و خیلی سخت می تونی گیر بیاری..

باید از رویه تاریخ دستگاه بفهمی که اگر از 3/2008 به بعد بود LITEON هست و اگر زیر این تاریخ باشه به احتمال زیاد BENQ یا HITACHI هست..

اشتباه نکن کابل همراه Arcade یه Composite هست. ;)
در ضمن کابل HDMI تا 1080p تصویر می تونه بده نه 1080i.اونو که Component هم می تونه بده.

آقا من اگه Xbox360 رو وصل کنم به مانیتور با VGA کابل با چه رزولیشنی تصویر میگیرم
مانیتورمم 1931 CW + هست .
من جاهایی دیدم که وقتی وصل کردن کیفیت حالت شطرنجی هست البته خیلی محسوس و اون گرافیکی که باید بده رو نداده و گیفیت مطلوبی نداره !
کسایی که وصل کردن چه طوریاست ؟؟؟
کیفیت از TV بهتره ؟؟؟
ممنون !

کسی ادرس فروشگاه ها وقیمت X360 رو در مکه داره؟

درهم و تومان

مرسی
سلام!
توی مکه و مدینه فقط پال گیر میاد.
مدینه: پاساژ انوار المدینه طبقه دوم فروشگاه Tokyo Game. قیمت Elite حدود دو ماه پیش 442 دلار بود. تقریبا میشد 420000 تومان. البته روی 360 ها یک بازی اورجینال هم اشانتیون می داد.
مکه: آدرس دقیقش نمی دونم کجا میشه، ولی یه جایی هست که بازار اصلی مکه اونجا قرار داره و معمولا ایرانی ها از آنجا خرید می کنند. یک مغازه خیلی بزرگ هست که همه چیز توش داره.
در ضمن اگه کسی خواست از عربستان خرید کنه من بهش پیشنهاد میدهم از مدینه بگیره، چون هم یک کم ارزونتره هم مثل من سرش بی کلاه نمی مونه :biggrin1:

شرمنده سوالام کمی به این جا بی ربطه ولی دوستان که میتونن کمک کنن ممنون میشم
سلام به دوستان.من امسال به دلیل زیاد بودن درسا میخوام 360 رو بفروشم چندتا سوال داشتم:
1.کنسولم پریمیوم فالکون با درایو بنکیو هست تا حالام بیشتر یه ساعت مدام باش کار نکردم تو این 7 ماهی ام که دارمش یه ارورم نداده چند بفروشم خوبه:confused:؟
2.این لایت ان هک خواهد شد یا نه؟اگه 100 درصد هک میشه من اینو بفروشم تیر ماه یه جاسپر بگیرم.
3.تا تابستون احتمال داره یه درایو جدید بیاد و دوباره عین این لایت ان مکافات شه؟و منم بی 360 بمونم:((؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or