هواست هست درايو لايت ان هست بنكيو نيست كه اسباب بازي باشه راحت بشه كپيخورش كردچرا از چه نظر کار سختیه ؟؟؟
مگه مثل بقیه نیست ؟؟
درایو دسته دوم یا کپی خور من نتونیستم پیدا کنم زنگم زدم بهشون نداشتن !
سلام آقایون
من یه نقشه هایی برای Xbox360 که میخوام بخرم کشیدم !
میخوام نظرتونو ببینم !unish:
1) اولین کاری که میکنم درایورشو کپی خور میکنم :baby:! چون میبینم که میتونم خودم انجام بدم !
فقط باید یه درایوی که کپی خور شه پیدا کنم !:book:
2 ) همین اول بازش میکنم ! X-Clamp Replacement:flexion: میکنم فقط میخوایتم ببینم GPU رو پیچی کنم بسه یا CPU شم این کارو کنم !؟؟
3 ) دومین کاری که میکنم ! 12 ولتش میکنم :headband:
4 ) سومین کاری که میکنم ! تونل GPU va CPU ش رو از هم جدا میکنم ! Airflow Mod که مکندگیه درستی ایجاد بشه !
5 ) اخرین حرکت اینه که من یه Box طراحی کردم:tick: و یه کانال که از بیرون خونه به داخل Box هدایت میشه و از سمت چپ که بیشترین راه رو برای ورود باد داره به داخل میره و یک کانال کوچیک که داخل Box هست با پشت فن Xbox360 مچ میشه طوری که کمک کنه هوای داخل فقط از طریق فنهای خود Xbox360 بیرون بره البته 3 4 تا حفره کوچیک هم گزاشتم که هوای داخل که خیلی سرد تر از هوای خونه هست 6 7 درجه به بیرون هدایت شه !!!:hurted1:
این طوری فکر کنم دیگه داغ نشه ؟؟؟؟ ها بتونم روزی 10 12 ساعت بازی کنم :weightlift:البته بگم هم 5 6 ساعت یک بار 1یکی 2 ساعت استراحت هم میدم !!! :biggrin1:
این هم شمای طراحی البته روی کاغذ پرسپکتیو هاشو کشیدم خیلی عالی در امده !
![]()
اگه بشه اسکن میکنم up .میکنم براتو ولی فعلا اینو میزارم تا بببینید نظر بدید !!ok ??![]()
اين دوستمون خيلي جو گير شده نقشه كشي هم ميكنه:laughing:بابا ول كن اين كار ها رو 360 كه مثل 3سال پيش نيست كه بردش لانچ باشه هنوز روشن نكرده 3چراعه بده فالكونه فالكونمگه بده کار از محکم کاری عیب نمیکنه که ؟؟؟ حالا 12 ولت کنم X-Clam هم کنم مگه بده ؟؟؟
به قول دوستمون یه هوووووووووو میشه دیگه !
بعد من میگم 9 10 ساعت یه کله شما چرا همش میگد 2 3 ساعت /؟؟؟؟ :confused:
اين ديگه خيلي باحال بود :biggrin1:ازps1 هم انقدر كار بكشي گيرپاچ ميكنه همون 10 ساعت اول دار فاني رو وداع ميگهبعد من میگم 9 10 ساعت یه کله شما چرا همش میگد 2 3 ساعت /؟؟؟؟ :confused:

اقا شما ميخواي 9-10 ساعت بازي كني بازي كن ولي بايد وضع ماليت توپه توپ باشه چون هر روز بايد بري 360بخري يا با يك شركنژت قرار داد ببند كه هر روز برات 360 بيارنچرا شما گیر دادید به 2 3 ساعت ؟
اگه من میخواستم 2 3 ساعت بازی کنم که دست بهش نمیزدم !!!
من هستم داداشم هستم حتی خواهرم همهمون بازی خوریم حتی بابام
من 3 ساعت بازی کنم داداشم 4 ساعت بازی کنه خواهرم 2 ساعت بازی کنه بابام چی ؟؟
X-clame نمیکنم ولی این باکس مگه بده /؟؟
چرا شما گیر دادید به 2 3 ساعت ؟
اگه من میخواستم 2 3 ساعت بازی کنم که دست بهش نمیزدم !!!
من هستم داداشم هستم حتی خواهرم همهمون بازی خوریم حتی بابام
من 3 ساعت بازی کنم داداشم 4 ساعت بازی کنه خواهرم 2 ساعت بازی کنه بابام چی ؟؟
X-clame نمیکنم ولی این باکس مگه بده /؟؟

اقا اگر کسی به لایو وصل نشه . ولی بازی کپی بازی کنی احتمال بن شدن داره ؟
مایکروسافت از کجا میفهمه وقتی ما تو لایو نیستیم ؟

بچه ها کدم داریو رو بخرم بهتره:
hitachi
samsung
کدوم بهتره؟
اقا اگر کسی به لایو وصل نشه . ولی بازی کپی بازی کنی احتمال بن شدن داره ؟
مایکروسافت از کجا میفهمه وقتی ما تو لایو نیستیم ؟
بچه ها کدم داریو رو بخرم بهتره:
hitachi
samsung
کدوم بهتره؟
الان xbox360 تو بازار چنده ؟
هيتاچي79 خيلي بهتره شك نكن من هر جفتشو تست كردم اگر هيتاچي گيرت اومد حتما بخربچه ها کدم داریو رو بخرم بهتره:
hitachi
samsung
کدوم بهتره؟
اركيد از 255تومن تا 400 تومن يكخرده بالاترالان xbox360 تو بازار چنده ؟
شما این سوالو چند بار پرسیدی که پدارم هم یک بار جواب داده بود فکر کنم.2) بعد از همه تفاصیر من اگه الان بخرم می خوام خودم کپی خورش کنم قضیه این سریال نامبر Lite-On چیه ؟؟؟ مگه مثل بقیه مدلاش سریالش پشتش نیست ؟؟؟؟
که خودم بتونم این کارو بکنم !!!؟؟؟
شما این سوالو چند بار پرسیدی که پدارم هم یک بار جواب داده بود فکر کنم.
منظور از درایو عوض کردن مثل درایو pc نیست که اینو دربیاری یکی دیگه بزاری جاش (اگر به همین راحتی بود که کسی 40 هزار تومان برای تعویض درایو نمی گرفت)
هر درایو یک DVD key داخلی داره که باعث می شه درایو رو به مادربرد کنسول بشناسونه. اگر درایو همینطوری وصل شه اصلا کار نمی کنه روی کنسول. شما باید این key رو از درایو دربیاری و بریزی روی درایو جدید. انجام این کار هم یسری مراحل داره و باید دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنی و با یک سری از نرم افزار ها این کارو انجام بدی. همچنین به کمی اتصال سیم و لحیم کاری هم احتیاج داشت که البته در روش جدیدتری که اومده اون دیگه از بین رفته و کل مراحل نرم افزاری شده.
آموزششم توی اینترنت هست ولی توی این سایت کسی هنوز ننوشته. برای سرچ می تونی از: how to dump liteon dvd key استفاده کنی.
کپی خور کردن یک بحث کاملا جدا هست و درایو عوض کردن یک بحث دیگه یعنی اول شما باید درایو رو عوض کنید بعد اون درایو جدید رو کپی خور کنید (اگر کپی خور نباشه.)
ریختن firmware یا کپی خور کردن که آموزشش توی لینک اول تاپیک نحوه آپدیت firmware وجود داره.