راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم
1- اگر بخواهیم از دبی بگیریم گمرک چقدر روش میکشه
2- اگر بخواهیم از نمایندگیش بگیریم فقط درایو لایت آن دارندو درایو دیگه پیدا نمیشه مخصوصا مدل پریمیوم

یعنی اگه درایو جدید رو بگیرم خودم کنسول رو باز کنم عوض کنم باز هم باید کپی خورش کنم ؟؟؟
بعد من خودم میتونم این کارو بکنم البته من قبلا کنسول نداشتم و تا حالا این کارو نکردم ولی این رو تو خودم میبینم چون مهندس هستم ها :sick:
پس اگه من بگیرم عوض کنم میتونم با همین اموزش های کپی خور کردن درایو خودم این کارو بکنم ؟؟//

تعویض درایو Lite-On رو اصلا خودت انجام نده چون اصلا کار راحتی نیست.بده NextGen یا Big Game برات انجام بدن.

سلام خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم
1- اگر بخواهیم از دبی بگیریم گمرک چقدر روش میکشه
2- اگر بخواهیم از نمایندگیش بگیریم فقط درایو لایت آن دارندو درایو دیگه پیدا نمیشه مخصوصا مدل پریمیوم

1. اگر تک دونه بیارید ممکنه اصلا گمرکی نخوره اما اگر بخواد گمرکی بخوره زیر 30000 تومان هست.
2. از نمایندگی هاش می تونی با جستجو کردن درایو BenQ هم پیدا کنی.مخصوصا نمایندگی های داخل Deira City Center.به تاریخش نگاه کن که حداکثر تا 3/2008 باشه. اون موقع احتمال زیاد BenQ در میاد یا Hitachi 79

تعویض درایو Lite-On رو اصلا خودت انجام نده چون اصلا کار راحتی نیست.بده NextGen یا Big Game برات انجام بدن.

1. اگر تک دونه بیارید ممکنه اصلا گمرکی نخوره اما اگر بخواد گمرکی بخوره زیر 30000 تومان هست.
2. از نمایندگی هاش می تونی با جستجو کردن درایو BenQ هم پیدا کنی.مخصوصا نمایندگی های داخل Deira City Center.به تاریخش نگاه کن که حداکثر تا 3/2008 باشه. اون موقع احتمال زیاد BenQ در میاد یا Hitachi 79

چرا از چه نظر کار سختیه ؟؟؟
مگه مثل بقیه نیست ؟؟
درایو دسته دوم یا کپی خور من نتونیستم پیدا کنم زنگم زدم بهشون نداشتن !

سلام پدرام جان
میگم جایی هست که قاب کنسول رو بفروشند به طور کامل؟ قاب+فیس پلیت و اینا؟
:confused:
ممنون

از تو بازارچه ببین کی کنسول 3 چراغ داره.از همون بخر.

چرا از چه نظر کار سختیه ؟؟؟
مگه مثل بقیه نیست ؟؟
درایو دسته دوم یا کپی خور من نتونیستم پیدا کنم زنگم زدم بهشون نداشتن !

آموزشش فکر کنم تو همین بخش هست.جستجو کن ببین می تونی انجامش بدی یا نه.اما در کل راحت نیست.
درایو دست دوم ببین تو بازارچه همین سایت پیدا میشه یا نه.در ضمن درایو نیاز نیست کپی خور باشه.شما بعد از تعویض باید اون رو کپی خور کنی.حتی اگر قبلا روی دستگاه دیگه ای 100 بار کپی خور شده باشه.

designer

سلام آقایون:)
من یه نقشه هایی برای Xbox360 که میخوام بخرم کشیدم !:cool:
میخوام نظرتونو ببینم !:punish:
1) اولین کاری که میکنم درایورشو کپی خور میکنم :baby:! چون میبینم که میتونم خودم انجام بدم !
فقط باید یه درایوی که کپی خور شه پیدا کنم !:book:
2 ) همین اول بازش میکنم ! X-Clamp Replacement:flexion: میکنم فقط میخوایتم ببینم GPU رو پیچی کنم بسه یا CPU شم این کارو کنم !؟؟
3 ) دومین کاری که میکنم ! 12 ولتش میکنم :headband:
4 ) سومین کاری که میکنم ! تونل GPU va CPU ش رو از هم جدا میکنم ! Airflow Mod که مکندگیه درستی ایجاد بشه !:hide:

5 ) اخرین حرکت اینه که من یه Box طراحی کردم:tick: و یه کانال که از بیرون خونه به داخل Box هدایت میشه و از سمت چپ که بیشترین راه رو برای ورود باد داره به داخل میره و یک کانال کوچیک که داخل Box هست با پشت فن Xbox360 مچ میشه طوری که کمک کنه هوای داخل فقط از طریق فنهای خود Xbox360 بیرون بره البته 3 4 تا حفره کوچیک هم گزاشتم که هوای داخل که خیلی سرد تر از هوای خونه هست 6 7 درجه به بیرون هدایت شه !!!:hurted1:
این طوری فکر کنم دیگه داغ نشه ؟؟؟؟ ها بتونم روزی 10 12 ساعت بازی کنم :weightlifالبته بگم هم 5 6 ساعت یک بار 1یکی 2 ساعت استراحت هم میدم !!! :biggrin1:
این هم شمای طراحی البته روی کاغذ پرسپکتیو هاشو کشیدم خیلی عالی در امده ! :study:
2v9f036.jpg

اگه بشه اسکن میکنم up .میکنم براتو ولی فعلا اینو میزارم تا بببینید نظر بدید !!ok ??:dots:

آخرین ویرایش:
1) اولین کاری که میکنم درایورشو کپی خور میکنم :baby:! چون میبینم که میتونم خودم انجام بدم !
2 ) همین اول بازش میکنم ! X-Clamp Replacement:flexion: میکنم فقط میخوایتم ببینم GPU رو پیچی کنم بسه یا CPU شم این کارو کنم !؟؟
4 ) سومین کاری که میکنم ! تونل GPU va CPU ش رو از هم جدا میکنم ! Airflow Mod که مکندگیه درستی ایجاد بشه !:hide:

5 ) اخرین حرکت اینه که من یه Box طراحی کردم:tick: و یه کانال که از بیرون خونه به داخل Box هدایت میشه و از سمت چپ که بیشترین راه رو برای ورود باد داره به داخل میره و یک کانال کوچیک که داخل Box هست با پشت فن Xbox360 مچ میشه طوری که کمک کنه هوای داخل فقط از طریق فنهای خود Xbox360 بیرون بره البته 3 4 تا حفره کوچیک هم گزاشتم که هوای داخل که خیلی سرد تر از هوای خونه هست 6 7 درجه به بیرون هدایت شه !!!:hurted1:
این طوری فکر کنم دیگه داغ نشه ؟؟؟؟ ها بتونم روزی 10 12 ساعت بازی کنم :weightlifالبته بگم هم 5 6 ساعت یک بار 1یکی 2 ساعت استراحت هم میدم !!! :biggrin1:
این هم شمای طراحی البته روی کاغذ پرسپکتیو هاشو کشیدم خیلی عالی در امده ! :study:
اگه بشه اسکن میکنم up .میکنم براتو ولی فعلا اینو میزارم تا بببینید نظر بدید !!ok ??:dots:

1. یه درایو BenQ یا Hitachi 79 کارت رو راه میندازه.
2. مادربوردهای فالکون نیازی به X-Clamp ندارن.
3. این کار رو انجام بدی تاثیر خوبی داره.
در کل نیازی به این Box و چیزایی که ساختی نیست.12 ولت هم کارت رو راه میندازه.مادربورد Falcon دیگه Launch نیست که هنوز روشنش نکردی داغ کنه.من الان هیچ روشی رو روی کنسولم پیاده سازی نکردم.اصلا هم داغ نمی کنه... ;)

1. یه درایو BenQ یا Hitachi 79 کارت رو راه میندازه.
2. مادربوردهای فالکون نیازی به X-Clamp ندارن.
3. این کار رو انجام بدی تاثیر خوبی داره.
در کل نیازی به این Box و چیزایی که ساختی نیست.12 ولت هم کارت رو راه میندازه.مادربورد Falcon دیگه Launch نیست که هنوز روشنش نکردی داغ کنه.من الان هیچ روشی رو روی کنسولم پیاده سازی نکردم.اصلا هم داغ نمی کنه... ;)
چند ساعت چند ساعت یه کله کار میکنی ؟؟؟ باهاش ؟

2v9f036.jpg

این کارها که میخوای انجام بدی خیلی خنده داره ...!!!:confused: اصلا احتیاج به ان کارها نیست..

فوقش فن های کنسولت رو 12 ولت کن و هر دو سه ساعت یک بار هم 1 ساعت بهش استراحت بده..

من کنسول خودم رو هیچ کاریش نکردم و فعلا داره کار میکنه و هیچ مشکلیم نداره..:biggrin1:

شما دیگه خیلی حساسید .. معمولا این سه چراغ شدن شانسی هست و یک هو میاد سراغت..!:(

آقا من یه درایو در حد نو میخوام BenQ , Hitachi 79 کی داررررررررررررررررررررره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:toot:

دیگه برای درایو و از این چیزا اینجا سوال نکن.برو به بازارچه...
اگر Hitachi 79 گیرت بیاد که حرف نداره.اگر نه همون BenQ هم خوبه. ;)

مگه بده کار از محکم کاری عیب نمیکنه که ؟؟؟ حالا 12 ولت کنم X-Clam هم کنم مگه بده ؟؟؟
به قول دوستمون یه هوووووووووو میشه دیگه !

بعد من میگم 9 10 ساعت یه کله شما چرا همش میگد 2 3 ساعت /؟؟؟؟ :confused:

مگه بده کار از محکم کاری عیب نمیکنه که ؟؟؟ حالا 12 ولت کنم X-Clam هم کنم مگه بده ؟؟؟

ممکنه همین محکم کاریا عمر کنسول رو پایین تر بیاره.
12 ولت کن اما نیازی به X-Clamp نیست.
شما جت نمی خوای هدایت کنی،می خوای XBox 360 بازی کنی.اینم یه مقدار نازک نارنجیه نباید اذیتش کنی.

10 ساعت میخوایی بازی کنی ..!!!!؟ :eek: این xbox 360 هست ps1 که نیست 10 ساعت باهاش بازی کنی..!!!:laughing:

کسانی بودن که روزی 5 - 6 ساعت با دستگاه بازی کردن و هیچ مشکل پیش نیومده بود بعد یک روزی تا دستگاه رو روشن کرده بودن سه چراغ شده بود..:-"

x-clamp هم معمولا بعد از اینکه کنسول سه چراغ داده استفاده میکنند..

شما حداکثر برای بازی به همون 2- 3 ساعت برای هر دفعه فکر کن..

نکنه دستگاه رو برای کلوب می خوای ..؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or