دوستان ریجن دستگاههای هالو چیه من شنیدم NTSC-UC هست اما رو دستگاهی که من دیدم زده بود PAL
ببخشید اگه جای درستی نپرسیدم
هم PAL فکر می کنم باشه هم UC.اما J رو خبر ندارم.
دوستان ریجن دستگاههای هالو چیه من شنیدم NTSC-UC هست اما رو دستگاهی که من دیدم زده بود PAL
ببخشید اگه جای درستی نپرسیدم
بچه ها من به یکی از آشنا ها مون که داشت میرفت دوبی گفتم یه آرکید بگیره فقط گفتم از نمایندگی مایکروسافت بگیره.
1- به نظرتون چه ریجنی بهش میدن(آخه من یادم رفت بهش بگم پال بگیره. خودش هم اصلا نمیدونه کنسول چی هست)
2- امکان داره بره اونجا توی یه مغازه معمولی بعد بهش بگن اینجا نمایندگی مایکرو سافته و یه کنسول رفرش بهش بدن و خلاصه سرش رو کلاه بزارن ؟
سلام دوستان ، مي خواستم فرق coposite با componet رو بدونم.
قيمت انواع هارد رو هم بكيد. ممنون
بچه ها من به یکی از آشنا ها مون که داشت میرفت دوبی گفتم یه آرکید بگیره فقط گفتم از نمایندگی مایکروسافت بگیره.
1- به نظرتون چه ریجنی بهش میدن(آخه من یادم رفت بهش بگم پال بگیره. خودش هم اصلا نمیدونه کنسول چی هست)
2- امکان داره بره اونجا توی یه مغازه معمولی بعد بهش بگن اینجا نمایندگی مایکرو سافته و یه کنسول رفرش بهش بدن و خلاصه سرش رو کلاه بزارن ؟
آقا کی میگه؟؟ شما باسه من pes9 uc بیار.... Final Fantasy XIII رجین جی اصلا عرضه نمیشه.... کی میگه فرقی نداره؟؟؟؟ پال بهترین رجینه.
سلام
اقا این جاسپر که میگن چجوریه و از کجا باید فهمید جاسپره اصلا اومده اگه اومده بی زحمت قیمت:biggrin1:
دمتون گرماین سوالات شما واقعا آدم رو ...
شماها سختتونه یه مقدار تاپیک ها رو جستجو کنید ؟ سخته یه مقدار وقت بذارید جای سوالات تکراری و خنده دار پست های صفحات قبل رو بخونید؟این تاپیک ها ایجاد شدن که شما اول مطالب رو بخونید و بعد اگر چیزی دستگیرتون نشد سوالاتتون رو مطرح کنید.
1. مادربورد Jasper طبق یک خبر که پخش شد از تاریخ 6/8/2008 احتمالا بر روی کنسول های XBox 360 قرار گرفته که چون فعلا عکسی ازش پخش نشده تقریبا یک شایعه هست.
2. آخرین کاهش قیمت این کنسول هم احتمال زیاد به خاطر عرضه این مادربورد بوده پس انتظار نداشته باشید که قیمت با وجود این مادربورد بالا پایین بشه...(البته تو ایران بحثش فرق می کنه)
* صحبت اول رو تنها با شخص شما نبودم.جنبه کلی داشت.
دمتون گرم
باورکن شوخی نمیکنم وقت نداشتم
سلام دوستان
من در یک جایی خوندم که این فریم ور جدید ایکس باکس که پائیز میاد امکان کپی کردن بازیها در هارد رو نیز داره در این صورت بازی 30% لودش زودتر انجام میشه آیا این خبر جایی تائید شده یا خیر ؟