راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تو که هیچ وقت خیرت به ما نیرسه(شوخی کردن;)) حالا اگه می تونی یه دست دوم ارزون GTA یاGears of war برام جورکن.خیلی ممنونت میشم.؟؟؟:d
دستت درد نكنه از قعر محبت و سرشار احساساتت نصبت به ما

باشه اگر يكيش گيرم اومد بهت ميگم

سلام دوستان من بالاخره 360 رسید به دستم.ولی موندم درایوش لایت آنه یا بنکیو.عکسش رو میذارم هرکی لایت آن هارو دیده توروخدا جواب بده.باتشکر:

mydrive.jpg
شما فیس پلیت جلوی 360 رو بردار زیر نوشته ی 360 درایوت به حالت بسته یه سوراخ میبینی نگاه کن اگر یه سیم باریک زرد دیدی یعنی درایو لایت ان هست اگه قرمز بود یعنی بنکیو هست

دستت درد نكنه از قعر محبت و سرشار احساساتت نصبت به ما

باشه اگر يكيش گيرم اومد بهت ميگم

بابا چرا ناراحت میشی.گفتم که شوخی کردم. حالا هر بازی دیگه ای (اریجینال) تونستی یدونه برام جور کن بازی کنم سر گرم بشم تا لایت ان هک بشه.دمت گرم.خیلی آقای.
از بقیه بچه ها هم خواهش میکنم اگر بازی اریجنال(هر چی بود) دست دوم و ارزون پیدا کردن ما رو بی خبر نزارن. منمون از همگی:p:love:

بابا چرا ناراحت میشی.گفتم که شوخی کردم. حالا هر بازی دیگه ای (اریجینال) تونستی یدونه برام جور کن بازی کنم سر گرم بشم تا لایت ان هک بشه.دمت گرم.خیلی آقای.
از بقیه بچه ها هم خواهش میکنم اگر بازی اریجنال(هر چی بود) دست دوم و ارزون پیدا کردن ما رو بی خبر نزارن. منمون از همگی:p:love:
منم كه شوخي كردم تو چرا بدل گرفتي من هيچي بدل نميگيرم ميگي نه از Mcafee بپرس
چشم من نوكرتم هستم هرموقع باز اورجينال دستم اومد صاف ميارم به تو ميدم :biggrin1:

اعصاب من بهم ریخته از اینکه این لایت ان کپی نمیشه. امیدی هست؟
بچه ها میشه قیمت Elite و Premium جدید و قیمت PS3 رو بهم بدین؟؟

بله یه خبرایی هست.
به زودی فریمور IXtreme 1.5 میاد.
در مورد PS3 و قیمتش اینجا سوال نکنید.لطفا تو بخش خودش مطرح کنید.
الایت از 435 به بالا پیدا میشه.
پرمیوم هم قیمتش از زیر 400 پیدا میشه به بالا.آقا پیام هم فعلا با درایو Lite-On که داره قیمت هاش خیلی مناسب تر از بقیه هست اما اگر با BenQ می خوای باید توی بازارچه بگردی...

اعصاب من بهم ریخته از اینکه این لایت ان کپی نمیشه. امیدی هست؟
بچه ها میشه قیمت Elite و Premium جدید و قیمت PS3 رو بهم بدین؟؟
بهترين جا براي خريد xbox 360 اقا پيام هستش كه قيمت هاش به اين صورت
تاپيك پيام
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516
براي ps3 هم اقا هومن
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919
هر سوالي هم خواستي درباره قيمت 360 بكني توي اين تاپيك بپرس
قيمت به روز 360 در فروشگاههاي مختلف

سلام بچه ها من نیاز به کمک دارم:(( من می خوام یه الایت بخرم بعد تا امروز فکر می کردم که pal از همه بهتره بعد امروز یارو تو پایتخت بهم گفت نه j بهتره، خودمم که چندتا سایت که بازی می فروشن رو دیدم گیج شدم حالا نمی دونم آخر چیکار کنم. شما می گین چی بخرم آخر؟؟؟ کدوم بازیاش بیشتر و سریعتر میاد؟؟؟ خواهشا زود کمکم کنین...

سلام بچه ها من نیاز به کمک دارم:(( من می خوام یه الایت بخرم بعد تا امروز فکر می کردم که pal از همه بهتره بعد امروز یارو تو پایتخت بهم گفت نه j بهتره، خودمم که چندتا سایت که بازی می فروشن رو دیدم گیج شدم حالا نمی دونم آخر چیکار کنم. شما می گین چی بخرم آخر؟؟؟ کدوم بازیاش بیشتر و سریعتر میاد؟؟؟ خواهشا زود کمکم کنین...

اصلا ریجن ها هیچ فرقی نمی کنه.ایشون هم جنس خودش J بوده برای همین اینطوری گفته.بازی های UC و PAL زود تر میاد.حسن PAL هم به UC اینه که برقش نیاز به تبدیل نداره و می تونی مستقیم استفاده کنی.الان هم PAL تو بازار زیاد شده و این که بازی هاش هم راحت گیر میاد.
حاجی گیم،نکست جن و خیلی جاهای دیگه از هر 3 ریجن بازی دارن. ;)

آخه من الان تو نکست جن هم که نگاه می کنم یه سری بازی مثل سایلنت هیل هست که برای پال نیست...

1. لطفا سوالاتت رو یک جا مطرح کن.
2. بعضی بازی ها هنوز نسخه PAL ازشون نیومده.نه این که اصلا ندارن.همین سایلنت هیل نسخه PAL هنوز نیومده یا مثلا Dead Space.

پدارم جان یه سوال مهم داشتم:
اگه مانیتورم رو روی 360 قرار بدم مشکلی که پیش نمیاد؟(مانیتورم ال سی دی 19 اینچ) ؟!
(روی قطعات 360 که فکر نمیکنم فشاری وارد کنه چون درونش یه لایه محافظی فلزی هم هست که فکر نکنم فشار روی اونم منتقل بشه.حالا نظر شما چیه؟)
ممنون

پدارم جان یه سوال مهم داشتم:
اگه مانیتورم رو روی 360 قرار بدم مشکلی که پیش نمیاد؟(مانیتورم ال سی دی 19 اینچ) ؟!
(روی قطعات 360 که فکر نمیکنم فشاری وارد کنه چون درونش یه لایه محافظی فلزی هم هست که فکر نکنم فشار روی اونم منتقل بشه.حالا نظر شما چیه؟)
ممنون

نه فشاری نمیاره.اما امکان داره اگر خیلی زیاد باهاش بازی کنی مانیتور پیکسل بسوزونه...
البته من خودم الان دارم با Monitor بازی می کنم.

بچه ها من شنیدم نکست جن دسته های سیم دار رو به بیسیم تبدیل میکنه .تا حالا کسی این کارو کرده
به نظرتون من این کار رو انجام بدم

ازشون سوال کن اگر قیمت مناسبه انجام بده اما ارزشی نداره انجام این کار.همون طوری سیمی بمونه که ایرادی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or