MehradCreed
کاربر سایت
شما فیس پلیت جلوی 360 رو بردار زیر نوشته ی 360 درایوت به حالت بسته یه سوراخ میبینی نگاه کن اگر یه سیم باریک زرد دیدی یعنی درایو لایت ان هست اگه قرمز بود یعنی بنکیو هستسلام دوستان من بالاخره 360 رسید به دستم.ولی موندم درایوش لایت آنه یا بنکیو.عکسش رو میذارم هرکی لایت آن هارو دیده توروخدا جواب بده.باتشکر:
![]()
بابا چرا ناراحت میشی.گفتم که شوخی کردم. حالا هر بازی دیگه ای (اریجینال) تونستی یدونه برام جور کن بازی کنم سر گرم بشم تا لایت ان هک بشه.دمت گرم.خیلی آقای.

منم كه شوخي كردم تو چرا بدل گرفتي من هيچي بدل نميگيرم ميگي نه از Mcafee بپرسبابا چرا ناراحت میشی.گفتم که شوخی کردم. حالا هر بازی دیگه ای (اریجینال) تونستی یدونه برام جور کن بازی کنم سر گرم بشم تا لایت ان هک بشه.دمت گرم.خیلی آقای.
از بقیه بچه ها هم خواهش میکنم اگر بازی اریجنال(هر چی بود) دست دوم و ارزون پیدا کردن ما رو بی خبر نزارن. منمون از همگی![]()
اعصاب من بهم ریخته از اینکه این لایت ان کپی نمیشه. امیدی هست؟
بچه ها میشه قیمت Elite و Premium جدید و قیمت PS3 رو بهم بدین؟؟
بهترين جا براي خريد xbox 360 اقا پيام هستش كه قيمت هاش به اين صورتاعصاب من بهم ریخته از اینکه این لایت ان کپی نمیشه. امیدی هست؟
بچه ها میشه قیمت Elite و Premium جدید و قیمت PS3 رو بهم بدین؟؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919
من می خوام یه الایت بخرم بعد تا امروز فکر می کردم که pal از همه بهتره بعد امروز یارو تو پایتخت بهم گفت نه j بهتره، خودمم که چندتا سایت که بازی می فروشن رو دیدم گیج شدم حالا نمی دونم آخر چیکار کنم. شما می گین چی بخرم آخر؟؟؟ کدوم بازیاش بیشتر و سریعتر میاد؟؟؟ خواهشا زود کمکم کنین...سلام بچه ها من نیاز به کمک دارممن می خوام یه الایت بخرم بعد تا امروز فکر می کردم که pal از همه بهتره بعد امروز یارو تو پایتخت بهم گفت نه j بهتره، خودمم که چندتا سایت که بازی می فروشن رو دیدم گیج شدم حالا نمی دونم آخر چیکار کنم. شما می گین چی بخرم آخر؟؟؟ کدوم بازیاش بیشتر و سریعتر میاد؟؟؟ خواهشا زود کمکم کنین...

آخه من الان تو نکست جن هم که نگاه می کنم یه سری بازی مثل سایلنت هیل هست که برای پال نیست...
پدارم جان یه سوال مهم داشتم:
اگه مانیتورم رو روی 360 قرار بدم مشکلی که پیش نمیاد؟(مانیتورم ال سی دی 19 اینچ) ؟!
(روی قطعات 360 که فکر نمیکنم فشاری وارد کنه چون درونش یه لایه محافظی فلزی هم هست که فکر نکنم فشار روی اونم منتقل بشه.حالا نظر شما چیه؟)
ممنون
بچه ها من شنیدم نکست جن دسته های سیم دار رو به بیسیم تبدیل میکنه .تا حالا کسی این کارو کرده
به نظرتون من این کار رو انجام بدم