جلوي كنسول هم نوشته 175of500 يعني اين كنسول 175مي هستشبا كمال احترام به استاد 360،
اين پك يه Limited Edition بود كه فقط (اگه درست يادم باشه) به تعداد 500عدد توليد شد و هركدوم از اون 500كنسول هم شماره اي داشتن كه نشون ميداد چندمين كنسول از اون 500تا هستن.
بله ديگه عزيز!جلوي كنسول هم نوشته 175of500 يعني اين كنسول 175مي هستش
قيافه كنسول خيلي باحال شده:biggrin1:![]()
دوست عزیز همونطوری که رو TV این کار رو میکنی میری تو منوی display و رزولوشن رودوستان کابل vga رو ردیف کردم وقتی 360 تو مانیتور میاد رزولیشن رو چطوری بالا ببرم؟
الان رو 640 هست![]()
با كمال احترام به استاد 360،
اين پك يه Limited Edition بود كه فقط (اگه درست يادم باشه) به تعداد 500عدد توليد شد و هركدوم از اون 500كنسول هم شماره اي داشتن كه نشون ميداد چندمين كنسول از اون 500تا هستن.

مرسی پدرام جون اره همونو میخوام ولی یک مغاره پیدا کردم امروز میرم اونجا شاید داشته باشد!!!!
اگر نداشت مزاحم میشم

دوستان من مي خوام يه 360 بكيرم. بين آركيد و بريميوم موندم. هارد هم فعلا به دردم نمي خوره. شما جي بيشنهاد مي كنيد؟
چرا بين اركيد و پرميوم موندي پرميوم خيلي نكات مثبت داره كه يكسري رو اقا پدرام فرمودن يكي ديگه از مزيت هاش گيم پلي بازي هستش يعني اگر هارد داشته باشي ديگه مشكل هاي دير لود كردن و گير داشتن توي بازي خيلي كم ميشه و اين خودش خيلي مسئله مهميه(طبق اندك تجربه ام اين حرف رو زدم)هدست كه توي xbox live خيلي كيف ميده:biggrin1: كه اركيد ندارهدوستان من مي خوام يه 360 بكيرم. بين آركيد و بريميوم موندم. هارد هم فعلا به دردم نمي خوره. شما جي بيشنهاد مي كنيد؟
پرميوم از هر نظر بهتر از اركيد هستش

سلام سپهربچه ها یه چند سوال سوال ؟
1-به نظر شما من درایو کنسول رو عوض کنم بهتره ؟ یا یه بازی اریجینال بگیرم که یه مدت سرگرم بشم تا لایت آن هک بشه؟؟؟
2-بازی اریجینال دست دوم ارزون کسی سراغ داره ؟GTA IV- Gears of war
3-آگه خواستم درایو عوض کنم.چه درایو بگیرم؟
4- کجا ببرم برای تعویض درایو ؟(نکست جن-بیگ گیم-رضا سونی...)
ممنون میشم اگه جواب بدین![]()

سلام دوستان من بالاخره 360 رسید به دستم.ولی موندم درایوش لایت آنه یا بنکیو.عکسش رو میذارم هرکی لایت آن هارو دیده توروخدا جواب بده.باتشکر:
![]()
بچه ها یه چند سوال سوال ؟
1-به نظر شما من درایو کنسول رو عوض کنم بهتره ؟ یا یه بازی اریجینال بگیرم که یه مدت سرگرم بشم تا لایت آن هک بشه؟؟؟
2-بازی اریجینال دست دوم ارزون کسی سراغ داره ؟GTA IV- Gears of war
3-آگه خواستم درایو عوض کنم.چه درایو بگیرم؟
4- کجا ببرم برای تعویض درایو ؟(نکست جن-بیگ گیم-رضا سونی...)
ممنون میشم اگه جواب بدین![]()
تو که هیچ وقت خیرت به ما نیرسه(شوخی کردناگر 2روز پيش يعني پريروز گفته بودي يك GTA IV اورجينال داشتم بهت ميدادم يكم دير گفتي
حالا اگه می تونی یه دست دوم ارزون GTA یاGears of war برام جورکن.خیلی ممنونت میشم.ممنون پدرام جان.1. اگر می تونی هزینه تعویضش رو پرداخت کنی که به نظر من برو تعویض کن.اگر نه یه بازی اوریجینال بگیر و بازی کن تا هک بشه.
2. بازی آکبند می تونی با قیمت خیلی مناسب از آقا پیام توی فروشگاه مجازی بخری.اسم تاپیکش هم فروشگاه پیام هست.
3. اگر هیتاچی 79 گیرت بیاد و بذاری روی دستگاه خیلی خوبه.
4. هر 3 تا کارشون خوبه...اول ازشون قیمت بگیر ببین کدوم بهتر میده.