راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

قیمت که بالا نمیره!!! همیشه پایین میاد (البته به غیر از ایران) وقتی ماکروسافت قیمت ها رو تو ژاپن 30% کاهش داده تا یکی دو ماه دیگه قیمت جهانیشم کاهش میده...:arrowd:

اگر هم مادربرد جاسپر بیاد باز هم قیمت ها شکسته میشه...(به غیر از ایران)

بعد کیفیت که پایین نمیاد تازه بالا هم میره !!!:arrowu:

البته مشکل اینه که دستگاهای جدید درایو لایت ان هست و شایدم درایو های دیگری روی کنسول نصب بشه...که...:((:(

میگم وقتی قیمت ها کاهش پیدا می کنند کیفیت هم کم میشه؟Elite قبلا 450 دلار بود ولی الان 399 دلاد قضیه چیه؟ماکرو هم قاطی داره

:laughing::laughing:
کیفیت که پایین نمی یاد.
از اون حرفهایی هست که باید تو تاریخ BC نوشت ها.
ماکروسافت قاطی نداره. هدفش فروش بیشتر کنسول و از اون ور فروش و سود بیشتر روی بازی هاست.
:laughing:

سلام . بعد از کلی بدبختی و انتظار بالاخره آقا پيام اعلام کردن که نميتونن اليت با بنکيو هارو بيارن و ما بسيار بسيار اندوهگين شديم.!
حالا يه سوال : پريميوم با بنکيو بگيرم يا اليت با لايتون ؟
من از پريميوم بدم مياد چون کنسول قبليم که سوخت پريميوم بود.
لايتون کپی خور نشد؟
الان آقا طاهر ميگه درايو لايتونتون رو با بنکيو عوض ميکنم و چيزی حدود 70 تومان هم خرجش ميشه . به نظر شما خوبه آدم همچين کاری بکنه؟

بازم سلام
این رضا سونی کیه ؟
خودشون کپی خورش کردن؟
بعد از کجا بفهمم سر کلا نرفته:biggrin1:؟منظورم اینه که جنش اصل بهم داده باشه
کمی صبر کنم قیمتش نمیاد پایین
چون این خبر ها که اومده میگه قیمتش میاد پایین
بعد هم این XBOX به این مانیتورهای LCD که فTV هم هست وصل میشه و DVI هم داره؟
==
ببخشید هی سوال میپرسم
لطفا جواب بدین

آدم کمی حيفش مياد اما اگر لايتون تا 6 ماه ديگه کپی نشه واقعا چاره ای نيست. حالا ميخواستم بدونم این پريميوم ها هم خوب هستن؟ هيچ مشکلی ندارن؟ هيچی؟ آخه پريميوم قبليم سوخت ( 2006) ديگه خيلی ميترسم.

سلام . بعد از کلی بدبختی و انتظار بالاخره آقا پيام اعلام کردن که نميتونن اليت با بنکيو هارو بيارن و ما بسيار بسيار اندوهگين شديم.!
حالا يه سوال : پريميوم با بنکيو بگيرم يا اليت با لايتون ؟
من از پريميوم بدم مياد چون کنسول قبليم که سوخت پريميوم بود.
لايتون کپی خور نشد؟
الان آقا طاهر ميگه درايو لايتونتون رو با بنکيو عوض ميکنم و چيزی حدود 70 تومان هم خرجش ميشه . به نظر شما خوبه آدم همچين کاری بکنه؟

این دو تا تاپیک مال یکنفره؟

شما هنوز دستگاه نگرفتی!!!

اون دستگاه قبلیتم حتماً یا مادربرد لانج بوده و یا زفرا که زمین تا آسمان با فالکون فرق دارند.

آقا پیام که گفت از کویت خرید کرده ولی کسی نیست بره و دستگاها رو بیاره...

پریموم از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با الیت نداره و یکین ولی از لحاظ وسایل جانبی با هم فرق می کنند. که اونم میتونی بعداً تهیه کنی
فرقشونم
یک هارد 120 تقریباً 150 تومن
یک کابل hdmi
و بقیش زیاد مهم نیست

لایتون هم معلوم نیست ولی خوشبختانه میتونی درایو رو عوض کنی مثلا درایو دستگاه قبلیتو بده تا با 70 80 تومن برات عوض کنند.

میگم وقتی قیمت ها کاهش پیدا می کنند کیفیت هم کم میشه؟Elite قبلا 450 دلار بود ولی الان 399 دلاد قضیه چیه؟ماکرو هم قاطی داره

احتمال داره کاهش قیمت به خاطر Jasper باشه.(فقط یه احتماله)
چون اگر بخوان از فناوری نانو باز هم استفاده کنن و از 90 نانومتری به 65 نانومتری بیان توی GPU،هزینشون هم کمتر میشه.
کیفیت نمیاد پایین.کیفیت خودش پایینه... :biggrin1:
اتفاقا این کار رو می کنن که مشکل گرمایی حل بشه.

سلام
من از وقتي update بازي sc4 انجام دادم , gta4 بدجوري قاطي كرده . قبلا اصلا مشكلي نداشتم . الان ماشين رو هواست , يه ساختمون وسط راه سبز ميشه ...
جديدترين update تو كدوم بازيه ؟
اين update پاييزه كه ميگن بازي تو هارد ميره كي مياد ؟
اگه بازي تو هارد بره , مشكل كپي بودن ديسكها دردسر نميشه ؟

آقا من چنتا ویدئو داشتم توی youtube میدیدم.... پسره میگه الیت! حالا شاید ربطی نداشته باشه!!!
آقا این gta iv رو اگه اورجینال بخرم بازم این مشکلات با آپدیت ها رو داره؟

سلام
من از وقتي update بازي sc4 انجام دادم , gta4 بدجوري قاطي كرده . قبلا اصلا مشكلي نداشتم . الان ماشين رو هواست , يه ساختمون وسط راه سبز ميشه ...
جديدترين update تو كدوم بازيه ؟
اين update پاييزه كه ميگن بازي تو هارد ميره كي مياد ؟
اگه بازي تو هارد بره , مشكل كپي بودن ديسكها دردسر نميشه ؟

این مشکل برای من هم بعد از آپدیت خود GTA پیش اومد.مشکل از خود بازی GTA هست.تحمل کن دوباره خودش درست میشه.
آپدیت پاییزی هم اگر اشتباه نکنم توی ماه نوامبر باید باشه.
نه دیگه کپی بودن بازی ها مهم نیست.اینطوری که یکی از دوستان گفت مثل این که 2 تا از موارد Stealth Patch هم چک نمیشه.(البته من این آخری رو اطمینان ندارم)

آقا من چنتا ویدئو داشتم توی youtube میدیدم.... پسره میگه الیت! حالا شاید ربطی نداشته باشه!!!
آقا این gta iv رو اگه اورجینال بخرم بازم این مشکلات با آپدیت ها رو داره؟

Elite رو توی یه دیکشنری مثل بابیلون بنویس و کلید Speak ش رو بزن.ببین چی میگه.
احتمال داره داشته باشه.اگر کسی خریده باید بیاد اینجا بهت بگه که مشکل داره یا نه.

بازم سلام:biggrin1:
کسی نگفت این 360 به lcd که هم مانیتورن وهم tv وصل میشن؟
قیمت ها میاد پایین صبر کنم؟
این رضا سونیو پیدا نکردم

بله وصل میشن.
این هم تاپیک رضا سونی :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=499628#post499628

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or