راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با هر درایوی که بخای تعویض میکنه؟

وقتی Drive Key به دست بیاد هر درایوی رو میشه انداخت رو کنسول.چون Drive Key باید روی درایو دوم ست بشه.

یه توصیه به کلیه دوستان عزیز
بی خیال تعویض درایو لایت ان بشید فعلا که تونستند درایو رو بردارن و یکی دیگه جاش بزارن پس یه مدت دیگه حتما کپی میشه به نظرم این 100 تومن رو بزارید جیبتون بمونه و یکمی صبر داشته باشید ( دیگه تابستون تموم شد مدرسه ها داره 20 روز دیگه شروع میشه و اون موقع احتمالا قیمت ها بازم پایین تر میاد )

Lite-On هم طبق اخباری که hoom گذاشته مثل این که هک شده ولی یه زمان خاص می خواد عرضه بشه.

فکر کنم تا صبح بخندم :happy::دی:thanks:

خواستم ببینم آموزش کامل تعویض درایو بنکیو تو این سایت هست؟

و اگر بخوای تعویض کنی چه درایوی از همه بهتره؟

بعد تستی هست که بفهمی درایو سالمه یا مشکل داره

فکر کنم تا صبح بخندم :happy::دی:thanks:

خواستم ببینم آموزش کامل تعویض درایو بنکیو تو این سایت هست؟

و اگر بخوای تعویض کنی چه درایوی از همه بهتره؟

بعد تستی هست که بفهمی درایو سالمه یا مشکل داره

فکر نمی کنم آموزشی باشه.
درایو Hitachi 0079 رو من پیشنهاد می کنم.قدرت و سرعت خوبی داره.
تست نمی خواد.خراب باشه خودشو نشون میده.

پدرم داره میره المان

با همه نکاتی که دوستان گوش زد کردن در مورد 360 ارکید لایت ان که می گین تو المان فقط این درایو ها پیدا می شه پشیمون شدم من که تازه فهمیدم بازی 360اورجینال قیمتش دست کمی از ps3 نداره از 50 شروع کن برو بالا

یه سوال اگه پریوم بگیرم امکان داره درایو های دیگه ای جز لایت ان باشه یا اینکه همه ی مدل هاش تو المان رو لایت ان سواره؟

با همه نکاتی که دوستان گوش زد کردن در مورد 360 ارکید لایت ان که می گین تو المان فقط این درایو ها پیدا می شه پشیمون شدم من که تازه فهمیدم بازی 360اورجینال قیمتش دست کمی از ps3 نداره از 50 شروع کن برو بالا

یه سوال اگه پریوم بگیرم امکان داره درایو های دیگه ای جز لایت ان باشه یا اینکه همه ی مدل هاش تو المان رو لایت ان سواره؟

کلا الان تاریخ جدید XBox 360 همه مدل هاش درایو Lite On روش هست.

از همین ایران بخری می تونی با درایو BenQ یا Hitachi 79 پیدا کنی.

سلام اقا پدارم چندتا سوال داشتم
1. من یک کنسول مدل پرمیوم با هارد 20 گیگ دارم این اپدیت پایز که می خواهد بیاد وبازی ها روی هارد کنسول ریخته بشه هارد 20 جواب میده یا نه؟
2. من تا حالا به لایو وصل نشدم 2 ماهی هست کنسولم خزیدم باز هم باید کارت گلد بخرم یا نه

سلام اقا پدارم چندتا سوال داشتم
1. من یک کنسول مدل پرمیوم با هارد 20 گیگ دارم این اپدیت پایز که می خواهد بیاد وبازی ها روی هارد کنسول ریخته بشه هارد 20 جواب میده یا نه؟
2. من تا حالا به لایو وصل نشدم 2 ماهی هست کنسولم خزیدم باز هم باید کارت گلد بخرم یا نه

1. شاید با یه بازی و فوقش دوتا جواب بده ولی بیشتر نه، میتونین یه هارد 60 یا 120 بخرین و یا حتی یه هارد نوت بوک بخرین و توی هاردی که الان دارین جایگزین کنید که ارزونتر درمیاد، آموزشش فکر کنم توی همین انجمن باشه.

2. برای اولین بار که به لایو وصل میشین بهتون یک ماه مجانی گلد میده، اکانت گلد فقط برای بازی کردن آن لاین خوبه و باید هم بازی اصل رو داشته باشید. اگر این دومورد رو ندارین، احتیاجی بهش ندارین و با نقره ای هم تقریبا همه کار میشه کرد.

پ.ن. ببخشید من جواب دادم، الان دیدم که از پدرام جان پرسیده شده

اره امکان داره اونها هم سه چراغ بده
هم فالکون داره هم زفیر
از نظر لوازم جانبی الایت برتری داره غیر از این فکر نمیکنم فرقی بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or