راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جای خاصی (که نسبتا بهتر از جاهای دیگرش باشه) در دبی برای خرید عمده xbox360 سراغ دارید؟؟
در صورت خرید عمده(50 تا 100) حدود چند درصد تخفیف میدن؟؟
در ایران ارزونترین جا برای خرید کجاست؟؟البته کرک شده.
الیت،پریمیوم،ارکد
آدرس یا لینک بدید لطفا.

برای خرید عمده جایی سراغ ندارم.
توی ایران ارزون ترین جا آقا پیام هست و آقا مجید.البته فعلا آقا پیام ارزونترین جای ممکن هستن.
توی فروشگاه مجازی هست تاپیک هاشون.

سلام.دوست من دوتا دستگاه J داره که به هم LINK کرده و الان می خواد دوتا دستگاه دیگه هم بگیره که J گیرش نیومده و می خواد Pal بگیره.
می خواستم ببینم J رو می شه با Pal لینک کرد و از لحاظ ریجن بازی ها مشکلی پیش نمی یاد ؟
ممنون

سلام.دوست من دوتا دستگاه J داره که به هم LINK کرده و الان می خواد دوتا دستگاه دیگه هم بگیره که J گیرش نیومده و می خواد Pal بگیره.
می خواستم ببینم J رو می شه با Pal لینک کرد و از لحاظ ریجن بازی ها مشکلی پیش نمی یاد ؟
ممنون
نه مشکلی نداره. البته بعضی بازی ها که کلا ریجناشون فرق داره مثل PES رو نمی تونه بازی کنه اونطوری.

لایو هم همینطوریه؟؟؟؟؟ یعنی با رجین j نمیشه با یه دستگاه دیگه که رجینش uc بازی کرد؟؟؟
نه تو لایو همچین چیزی وجود نداره و ریجن ها تاثیری برای بازی کردن ندارن.
البته تعداد محدودی از بازی ها هستن که سروراشون فرق داره مثل PES یا Virtua Fighter 5.

ببخشید

اگه بخوام درایو lite onکه پدرم ازالمان اورد بخوام تعویض کنم با چه درایوی بهتره و از کجا و چقدر واسم اب می خوره ؟

تو سایت نکستجن برو. اونجا شمارشون هست بهشون زنگ بزن. تازگی درایو lite on هم تعویض میکنن.
www.nextgen.ir

پدرم داره میره المان

با همه تفاسیر
من زنگ زدم به nextgen گفت اگه بخوای تعویض کنی درایو رو(lite on) کم کم 100 برات اب می خوره می خواستم به پدرم بگم رفت اونجا واسم xbox 360 arcade lite on
بگیره ولی خیلی زیاد می شه باز

یعنی تو المان می شه xbox 360 arcade با درایو های غیر lite on پیدا کرد یا اینکه همه اش اونجا رو دستگا هاش lite on وصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با همه تفاسیر
من زنگ زدم به nextgen گفت اگه بخوای تعویض کنی درایو رو(lite on) کم کم 100 برات اب می خوره می خواستم به پدرم بگم رفت اونجا واسم xbox 360 arcade lite on
بگیره ولی خیلی زیاد می شه باز

یعنی تو المان می شه xbox 360 arcade با درایو های غیر lite on پیدا کرد یا اینکه همه اش اونجا رو دستگا هاش lite on وصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگاه کن تقریبا از تاریخ 3/2008 درایو lite on بر روی تمام مدل های xbox گذاشته شده و هر چه به جلو رفتیم عرضه این نوع درایو بیشتر شد و بنکیو دیگر تولید نشد...

آلمان یک کشور پیشرفته هست ...درست ؟ الان هم آخر ماه 8/2008 است پس پیدا کردن درایو بنکیو سخت هست ولی خوب غیر ممکن نیست ...

به پدرت بگو بره این محله های فقیر نشین شاید یکی درایو بنکیو پیدا کرد.:biggrin1:

خوب nextgen هم گفته بالای 100 تومن برات خرج بر میداره ...

قیمت آرکید تو دوبی 220 هست که فکر کنم آلمان یکمی گرونتر باشه

اینجا هم آرکید با درایو بنکیو فکر کنم حدود 370 تومنی باشه

دیگه خودت حساب کن ببین کدام بهتر ....

بار هزارم!

چون تاریخ روی کارتون نوشته نشده و فقط lot هست به همین راحتی اگه LOT Number شما 0815 به قبل باشه 100 درصد درایو شما Benq هست
تو دبی که همه شون 2007 و اولای 2008 بود ولی آلمان باید یک کم جدیدتر باشه ولی به نظر من به راحتی میشه پیدا کرد غیر از نمایندگی رسمی ها حتما باید داشته باشن

اگر جلوی جعبه دستگاه روبروت باشه پهلو سمت چپ یک برچسب هست که بهش میگن بارکد . اونجا نوشته
البته روی جعبه زیاد مهم نیست
تو داشبوردشم برو قسمت system بعد console setting بعد برو پایین system info رو انتخاب کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or