راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من 600 بودجه داشته باشم چی توصیه میکنید البته میخوام یک دسته اضافی و فن با دما و کابل کامپوننت و کابل اتصال به مانیتور فلترون هم بگیرم

تو این فنها که دما رو نشون میده دما باید چند باشه تا خیالمون راحت باشه و از چند بالتر نره

این فریم ویر که میگن باید نصب شه ایا اگه نخوایم به لایو وصل شیم لازمه نصب شه رو کنسول

می تونید XBox 360 مدل Elite بخرید که مشکی هست و هارد 120 گیگابایتی داره.از PartoGames.Com می تونی بخری چون قیمت خوبی میده.
البته با 10-20 هزار تومان کمتر پرمیوم هم می تونید بگیرید.
قیمتی که پرتو میده 530 هزار تومان هست برای الایت و برای پرمیوم هم 510 هزار تومان
فریمور IXtreme 1.41 در زمان کپی خور کردن درایو روی درایو شما ریخته میشه.چه به Live وصل بشید چه نشید. ;)

خیر نمیشه ریخت روی هارد.فقط می تونید بازی هایی رو که در Marketplace در XBox Live هست رو دانلود کنید که روی هارد ریخته میشن.
دیسک های زیر هم جنس خوب هستن :

Verbatim
TDK
Philips
T-Gate
Fuji

شنیدم سری بازی pes فقط رو ریجن خاصی میاد شما میدونید کدومه

تو این فنها که دما رو نشون میده دما باید چند باشه تا خیالمون راحت باشه و از چند بالتر نره

شنیدم سری بازی pes فقط رو ریجن خاصی میاد شما میدونید کدومه

نه... فقط روی رجین uc امسال دیر عرضه شد.
کلا روی همه رجین ها میاد ولی زودتر از همه روی Pal بعد روی J که زبونش ژاپنیه و بعدش روی UC میاد.

مموری هم بیش از 20 بازی رو می تونه تو خودش Save کنه.
پدرام جان ممکنه نحوه محاسبه 20 بازی رو روی مموری 256 توضیح بدی که چجوری به این عدد رسیدی؟ همونطور که میدونی پشت کاور هر بازی حداکثر حجم برای Save رو نوشته.
ممنون

پدرام جان ممکنه نحوه محاسبه 20 بازی رو روی مموری 256 توضیح بدی که چجوری به این عدد رسیدی؟ همونطور که میدونی پشت کاور هر بازی حداکثر حجم برای Save رو نوشته.
ممنون

عزیز من به طور حدودی گفتم.
اگر 20 تا بازی 4 مگابایتی رو حساب کنی حدود 80 مگابایتش پر میشه.
این فقط برای این بود که دوستمون نگران این که کی پر میشه مموریشون نباشه.
در ضمن خیلی از بازی ها هم Save های کیلوبایتی دارن.
من هم ننشستم محاسبه ای انجام بدم لازم هم نیست شما به من گیر بدی. ;)
دیدی که ذکر کردم بیش از 20 بازی.
دوستی که بازی می خره خودش بشینه حساب کنه چند مگابایت سیو بازی هاش هست.

عزیز من به طور حدودی گفتم.
اگر 20 تا بازی 4 مگابایتی رو حساب کنی حدود 80 مگابایتش پر میشه.
این فقط برای این بود که دوستمون نگران این که کی پر میشه مموریشون نباشه.
در ضمن خیلی از بازی ها هم Save های کیلوبایتی دارن.
من هم ننشستم محاسبه ای انجام بدم لازم هم نیست شما به من گیر بدی. ;)
دیدی که ذکر کردم بیش از 20 بازی.
دوستی که بازی می خره خودش بشینه حساب کنه چند مگابایت سیو بازی هاش هست.
من ... کی باشم که به شما گیر بدم:cheesygri
آخه چون من دقیقا 20 تا بازی دارم تا حالا یه حساب سر انگشتی زدم دیدم که بیشتر از 30 مگابایت نگرفتن،اون بیش از 20 بازی که ذکر کردی باید بجاش بگی خیلی بیش از 20 بازی;)
کلا فکر نکنم اگر 256 فقط برای Save استفاده شه جا کم بیاد،چون فقط یه چند تایی 4 مگ میخوان،FIFA هم که از همه بیشتره 6.26،بقیه در حد 150KB میخوان،در هر صورت فکر کنم بیش از 100 بازی هم بشه روش ذخیره کرد:cheesygri
موفق باشید;)

دوستان اگه میشه برای من اقلام و کارهای زیر رو به تومان حساب کنن
hdmi to hdmi
vga
این دوتا مارک خوب و مرغوب باشن
12 ولت کردن فنها
SM یا همون Shroud Mod
کپی خور کردن هیتاچی
با تشکر

من ... کی باشم که به شما گیر بدم:cheesygri
آخه چون من دقیقا 20 تا بازی دارم تا حالا یه حساب سر انگشتی زدم دیدم که بیشتر از 30 مگابایت نگرفتن،اون بیش از 20 بازی که ذکر کردی باید بجاش بگی خیلی بیش از 20 بازی;)
کلا فکر نکنم اگر 256 فقط برای Save استفاده شه جا کم بیاد،چون فقط یه چند تایی 4 مگ میخوان،FIFA هم که از همه بیشتره 6.26،بقیه در حد 150KB میخوان،در هر صورت فکر کنم بیش از 100 بازی هم بشه روش ذخیره کرد:cheesygri
موفق باشید;)

من یه مثالی زدم که طرف دلش خوش بشه بره یه تریلی بازی بخره... :biggrin1:
بله روی هم رفته بازی هایی که مگابایتی هست حجمشون زیاد نیست.
باز هم میگم فقط یه مثال از این بود که دوستمون از مموری نا امید نشه.

دوستان اگه میشه برای من اقلام و کارهای زیر رو به تومان حساب کنن
hdmi to hdmi
vga
این دوتا مارک خوب و مرغوب باشن
12 ولت کردن فنها
SM یا همون Shroud Mod
کپی خور کردن هیتاچی
با تشکر

25 هزار تومان
25 هزار تومان
15 تا 20 هزار تومان
10-15 هزار تومان
30 هزار تومان
این ها قیمت های حدودی هست ممکنه ارزون تر هم باشن.

اقا پدارم ممنون در ضمن برای اینایی که بالا گفتم کجا برم بهتره؟اگه همشو بدم یک جا انجام بدن و از اونجا کابل هارو بخرم ممکنه تخفیف بدن بهم؟

برای کابل ها و کپی خور PartoGames.Com رو پیشنهاد می کنم اما خودت 12 ولت کردن و SM رو می تونی انجام بدی.

اقا پیام میگم من تا حالا از این کارا نکردم اصلا تا حالا کنسول نداشتم به غیر از میکروجینیوس:biggrin1:
باز کردنشم بلد نیستم فقط میخوام بدونم از این کابل های اچ دی ام ای که اقا پیام میفروشه 26 تومن خوبه مارکش PIII هست ایا خوبه؟

اقا پیام میگم من تا حالا از این کارا نکردم اصلا تا حالا کنسول نداشتم به غیر از میکروجینیوس:biggrin1:
باز کردنشم بلد نیستم فقط میخوام بدونم از این کابل های اچ دی ام ای که اقا پیام میفروشه 26 تومن خوبه مارکش PIII هست ایا خوبه؟

معلومه اینقدر آقا پیام رو صدا زدی که حالا به منم میگی آقا پیام...

باز کردن کنسول آموزشش توی بخش XBox 360 هست.
می تونی ببری یه جایی که کارای تعمیراتی XBox 360 انجام میدن مثل Next Gen.اما NextGen دیگه 12 ولت نمی کنه.
این کابل های HDMI هم من از تهران برای کسی خریدم بعد که استفاده کرد خیلی راضی بود.

سلام
ببخشید دوستان من ایکس باکس رو بردم خونه یکی از دوستان که tv lcdمدل LG 26LC7R رو داره که با کابل hdmi میشه تا 1080p رو گرفت اما من وقتی رو این عدد میزارم رنگ بندی داشبرد و بازی بد میشه و اون لبه های نرمشو از دست میده کاملا رنگ داشبرد بد میشه
اما وقتی تو حالت پیش فرض میزارم یعنی رو 768 1366تصویر کاملا خوب نشون داده مشه ولی رو هر کدوم از 720p 1080i و1080p میزارم رنگ بندی تصویر از حالت عادی خارج میشه
میخواستم بدونم مشکل چی هست من از همین کابل hdmi ایی که داخل کنسول الایت بود استفاده میکنم ایا امکانش هست که از کابل باشه؟؟ ممنون میشم یک نفر منو راهنمایی کنه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or