راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این روش Sd چیه؟استفاده از اینترکولر رو بیشتر توصیه میکنید یا 12 ولت؟الان الایت با ریجن j/asia چنده؟

اگر روش SM منظورت هست توی بخش تعمیرات آموزشش هست و می تونی بخونی.
12 ولت پیشنهاد میشه به دلیل این که فضای داخلی کنسول رو خنک تر می کنه.اما خوب اینترکولر هایی که دما رو نشون میدن هم خیلی خوب هستن.
الایت J اگر باشه بالای 600 قیمت داره.اما خوب PAL رو می تونی 530 هم از پرتو بخری.
PAL بهتر از J هست فعلا به دلیل ارزونی و همچنین به دلیل این که بازی هاش سریعتر میاد. ;)

بازم سلام ، یکی از رفقا میگه که BenQ با GTA IV مشکل داره! میگه بعد ها بازی سنگین تر هم میاد که با اونا هم مشکل داره.
آیا این حرف صحت داره ؟ آیا BenQ تو رندر بازی ها اعصاب خورد کنی می کنه ؟
بعدش یه سوال دیگه این مادربودر های Faclon نیاز به 12 ولت کردن داره ؟
بازم ممنون...

بازم سلام ، یکی از رفقا میگه که BenQ با GTA IV مشکل داره! میگه بعد ها بازی سنگین تر هم میاد که با اونا هم مشکل داره.
آیا این حرف صحت داره ؟ آیا BenQ تو رندر بازی ها اعصاب خورد کنی می کنه ؟
بعدش یه سوال دیگه این مادربودر های Faclon نیاز به 12 ولت کردن داره ؟
بازم ممنون...

بله مشکل داره اما نه برای همه.من درایو BenQ دارم و این مشکل رو هم به صورت سطحی داشتم در حد 3-4 بار.
نمیشه گفت مشکل از درایو هست.ممکنه از هر چیزی باشه.من توی رندر بازی های دیگه هم مشکلی نداشتم با BenQ.
اگر کنسولت رو 12 ولت کنی دیگه مطمئن باش اتفاقی براش نمیفته چون توی خنک شدن فضای داخل کنسول خیلی تاثیر داره.

بله مشکل داره اما نه برای همه.من درایو BenQ دارم و این مشکل رو هم به صورت سطحی داشتم در حد 3-4 بار.
نمیشه گفت مشکل از درایو هست.ممکنه از هر چیزی باشه.من توی رندر بازی های دیگه هم مشکلی نداشتم با BenQ.
اگر کنسولت رو 12 ولت کنی دیگه مطمئن باش اتفاقی براش نمیفته چون توی خنک شدن فضای داخل کنسول خیلی تاثیر داره.
آقا از کجا از روی جعبه بفهمم درایورش هیتاچی یا BenQ ؟ ( چون این جعبه هاش پلومه )
بعدش اگه BenQ باشه از کجا بفهمم که مثل ماله شما مشکلی تو بازی ها زیاد نداره ؟
بازم ممنون ...

آقا از کجا از روی جعبه بفهمم درایورش هیتاچی یا BenQ ؟ ( چون این جعبه هاش پلومه )
بازم ممنون ...
جز eject کردن راه دیگه ای فکر نکنم داشته باشه

بازم ممنون ...

همون طور که دوستمون گفتن با Eject کردن درایو میشه فهمید که اون هم نمیشه انجام داد یا این که دستگاه رو باز کنید.
درایو من و بقیه دوستان که BenQ هست همگی یه مدل هستن و خوب و بد نداره.
مشکلی هم که توی GTA IV هست احتمال داره به خاطر فایل iso. باشه که از روی اینترنت دانلود میشه.

ایا هارد تاثیری در اجرای سریع بازی ها داره یا فریم ریت یاه نه
ارکید مموریش ظرفیتش چنده و اگه بعدا بخوایم بهش هاردم میشه اضافه کرد و تقریبا حجم چند تا سیو بازی رو داره

قیمت دسته بیسیم و باسیم الان چنده

یک مغازه هم که کارش درست باشه معرفی کنید چون من میخوام یک روزه بیام تهران دیگه معطل نشم یعنی صبح بیام بخرم و عصر برگردم و قیمتاش هم واقعا مناسب باشه

من 600 بودجه داشته باشم چی توصیه میکنید البته میخوام یک دسته اضافی و فن با دما و کابل کامپوننت و کابل اتصال به مانیتور فلترون هم بگیرم

تو این فنها که دما رو نشون میده دما باید چند باشه تا خیالمون راحت باشه و از چند بالتر نره

ایا هارد تاثیری در اجرای سریع بازی ها داره یا فریم ریت یاه نه
ارکید مموریش ظرفیتش چنده و اگه بعدا بخوایم بهش هاردم میشه اضافه کرد و تقریبا حجم چند تا سیو بازی رو داره

قیمت دسته بیسیم و باسیم الان چنده

یک مغازه هم که کارش درست باشه معرفی کنید چون من میخوام یک روزه بیام تهران دیگه معطل نشم یعنی صبح بیام بخرم و عصر برگردم و قیمتاش هم واقعا مناسب باشه

هارد تاثیری در اجرای بازی ها نداره چون روش بازی نصب نمیشه.
مموری آرکید 256 مگابایتی هست.بعدا هم می تونی به کنسول هارد وصل کنی.
مموری هم بیش از 20 بازی رو می تونه تو خودش Save کنه.
دسته بی سیم بسته به رنگش از 40-45 هزار تومان به بالا هست.سیمی هم زیر 40 هزار تومان هست اگر گیر بیاد.

PartoGames.Com
NextGen.IR
WestGame.IR
MaxGame.IR
Pixel385.Com

این سایت یه سری از فروشگاه های معتبر هست.پرتو فکر کنم آرکید تمام کرده باشه اما قبل از رفتن به تهران یه تماس بگیری بد نیست.

سلام
این دسته 360 من خیلی اذیت می کنه
دکمه a رو وقتی فشار میدم میره می مونه بعد چند ثانیه میاد بیرون در واقع گیر می کنه چی کارش کنم به جز باز کردن راه دیگه ای هم هست ؟[/quotes
کسی نمی دونه ؟

فكر ميكنم بايد باز بشه و چربي هاش كه در اثر كار داخل دكمه رفته، تميز بشه.

من 600 بودجه داشته باشم چی توصیه میکنید البته میخوام یک دسته اضافی و فن با دما و کابلhdmiو کابل اتصال به مانیتور فلترون هم بگیرم

تو این فنها که دما رو نشون میده دما باید چند باشه تا خیالمون راحت باشه و از چند بالتر نره

این فریم ویر که میگن باید نصب شه ایا اگه نخوایم به لایو وصل شیم لازمه نصب شه رو کنسول

بازیها رو میشه ریخت رو هارد از اونجا اجرا کرد؟

نوع دیسک های مربوط به بازی به ترتیب اولویت و مرغوب بودن و اینکه به لنز ضرری نزنند رو میشه نام ببرید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or