راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مادربردشو هنوز سوال نکردم ولی چون مال 2008 هست احتمالا باید فالکون باشه ولی اگه نباشه نمیخرم
در ضمن میگم من رفتم تو سایت پرتو قیمت کابل وی جی ای و اچ دی ام ای هرکدوم 25 تومن بود به نظرتون قیمتش چطوره؟ایا کیفیت کابلاشون خوبه؟سایه و نویز نمیندازه؟

اگر 2008 باشه 100% فالکون هست.اما تا نگاهش نکردی از نزدیک نخر.کامل چکش کن.
قیمت کابل هم پرتو مناسب میده.در مورد کیفیت هم خوبه کیفیت کابل هاش اما اصلی نیست.

باطري دسته xbox 360 تا چه مدتي کار ميکنه؟؟؟

در صورتی که باطری قلمی معمولی باشه 4-5 ساعت.اگر باطری قلمی شارژی هم باشه بستگی به مقداری که شارژ نگه میداره داره.
Play & Charge Kit هم هست که باطری مخصوص خود XBox 360 هست و حدود 25 ساعت شارژ نگه میداره.

يعني بعد از اينکه باتريش تموم شد مي توني با شارژر خودش شارژش کني؟؟

در صورتی که باطری Play & Charge Kit داشته باشید می تونید شارژ کنید و اون هم با USB.باطری معمولی هم اگر شارژی باشه باید با شارژر مخصوص خودش شارژ کنید.با کنسول یا دسته نمیشه.

باتری دسته 360 که مخصوص نیست.شما باید دو عدد باتری قلمی اگرم شد Alkaline بخرید از هر نوعی.

یه تاپیک هم در این رابطه بود.

Play & Charge Kit یه مدل باطری خود 360 هست که شارژ زیادی هم نگه میداره.100% هم بهتر از باطری قلمی هست.

يعني ديگه هيچ وقت شارژر نمي خواد؟؟

باطری قلمی معمولی که استفاده کنید شارژر نمی خواد.مگر این که باطری قلمی شارژی بگیرید یا Play & Charge Kit بگیرید که همه چیزش همراهشه... ;)

نمیدونستم کجا بپرسم...
من اگه بخوام از یکی از بازیام image بگیرم برنامه خاصی باید داشته باشم یا با همه برنامه ها میشه؟! برای رایت image چی؟

نمیدونستم کجا بپرسم...
من اگه بخوام از یکی از بازیام image بگیرم برنامه خاصی باید داشته باشم یا با همه برنامه ها میشه؟! برای رایت image چی؟
سوالتونو باید اینجا بپرسید
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3601
باید با برنامه Xbox Backup Creator ایمیج بگیرید و بهتره که با CloneCD رایت کنید،قبلش حتما تاپیک بالا رو بخونید برای آشنایی با نحوه کار.

سلام
این دسته 360 من خیلی اذیت می کنه
دکمه a رو وقتی فشار میدم میره می مونه بعد چند ثانیه میاد بیرون در واقع گیر می کنه چی کارش کنم به جز باز کردن راه دیگه ای هم هست ؟

الان قیمت مدلهای مختلف xbox 360 چنده قیمت دسته بی سیم چنده؟

آرکید از 350 تا 400 پیدا میشه.البته توی بازار اکثرا 400 بالاست.
پرمیوم هم 480 تا 520 پیدا میشه.
الایت هم که با ریجن PAL به قیمت 530 پیدا میشه و ریجن های دیگه بالای 590-600 هست.

با سلام خدمت پدرام جان
ميشه بگين از کجا مي تونم آرکيد پال تا 350 تومن پيدا کنم؟؟ البته به جز آقا پيام چون فعلا تموم کرده.

یکی از دوستان 1-2 صفحه پیش آدرسی داده بود که با قیمتی در همین حدود توی یکی از فروشگاه ها موجود هست.
الان اکثرا 400 به بالا هست.
از دوبی هم با قیمت 850 درهم می تونید بگید بیارن براتون. ;)

سلام.میشه بپرسم چرا pal نسبت به uc اینقدر ارزونه؟؟:confused:این ها دقیقا یه جور کنسول دارن پس چرا؟کدومشون اینده ی بهتری داره؟منظورم اینه که کدومشون ممکنه مثل ل طرفداراشون کم شه؟؟؟؟؟

سلام.میشه بپرسم چرا pal نسبت به uc اینقدر ارزونه؟؟:confused:این ها دقیقا یه جور کنسول دارن پس چرا؟کدومشون اینده ی بهتری داره؟منظورم اینه که کدومشون ممکنه مثل ل طرفداراشون کم شه؟؟؟؟؟

دلیلش این هست که قیمت XBox 360 توی اروپا اومده پایین ولی توی آمریکا هنوز همون قیمت قبل هست.
دلیل ارزونی توی اروپا هم کاهش قیمتی بود که بعد از فروش بالای این کنسول انجام شد.احتمالا UC هم ارزون میشه.
PAL به دلیل این که بازی هاش زودتر میاد فعلا بهتره.در ضمن حسنی که نسبت به UC داره اینه که تبدیل برق 110 به 220 نمی خواد و خودش برقش 220 هست. ;)

سلام
ببخشید من Arcade Pack با مادربورد فالکون گیر آوردم! قیمتش هم 365 تومن. کپی خور هم نشده. ریجنش هم PAL !
بنظرتون قیمتش خوبه و همینو بگیرم؟

سلام
ببخشید من Arcade Pack با مادربورد فالکون گیر آوردم! قیمتش هم 365 تومن. کپی خور هم نشده. ریجنش هم PAL !
بنظرتون قیمتش خوبه و همینو بگیرم؟

بله قیمتش خیلی مناسب هست.
هم خودت می تونی کپی خورش کنی هم می تونی با 15 تا 20 هزار تومان بدی برات کپی خور کنن. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or