اقا من یه تلویزیون hd یا یه مانیتور خوب می خوام که خوب باشه و قیمتش حدود 400 هزار تومن باشه لطفا مدلشو بگین و همچنین قیمتش رو با تشکر
منظورتون از زیاد فشار نیارم اینه که 3 .4 یا 5 ساعت باهاش بازی نکنم
اقا میخواستم بدونم مانیتور سامسونگ مدل bf1731 خوب هست قیمتش چنده؟ وبعدی اینکه این سامسونگ مدل LA32A55OP1F تلویزیون hd هست یا مانیتور و قیمتش چنده لطفا بگین از کجا قیمتها رو در می یارید با تشکر
خوب يعني خريدنش هيچ سودي براي دستگاه نداره و ضرره؟؟؟عكس برات ميذارم كه خيالت راحت بشه:
![]()
من كلا خريدش رو بهت پيشنهاد نميدم ولي اگر خواستي بگيري، از مدلي بگير كه برقش USB باشه و از برق كنسول استفاده نكنه، يعني اين مدلي كه عكسش رو برات گذاشتم از بدترين مدل هاست، عكسش رو گذاشتم كه ببيني External هست.
اصلا همچین چیزی دوست عزیز امکان نداره.شما می گینMEHDIMDI) به صورت مداوم 3 تا 4 ساعت بیشتر بازی نکنه پس چرا دوست من که 360 از اون مدل قدیمیهاش داره که مشکل گرمایی داره دستگاهش 48 ساعت روشن بود و حدود 36 ساعت داشته بازی میکرد و یک دفعه هم سه چراغ نداده اگه میشه جواب بدید با تشکر.

سلام!
با اجازه ی آقا مهدی.
اصلا همچین چیزی دوست عزیز امکان نداره.
شما 360قدیمیا رو گیر بیار بعد 2ساعت باهاش بازی کن.
بعد از 2ساعت به قسمت بالای فن کنسول دست بزن(دست نزن دستت میسوزه)
بعد میفهمی که چقدر داغ شده .
حالا دوست شما میگه با 360قدیمی 36 ساعت به کوب داشته بازی میکرده که دیگه احتمالا 360ِش ذوب شده/
الان سری های جدید 360 مثلهELITEیا ARCADE اومده بیشتر از سه اسعت که باهاش بازی میکنیم داغ میکنه تازه با CPU 65NM اینجوری میشه . وای به حال قبلیا که CPU90NM دارنو
بخوان بیشتر از 3 4 ساعت بازی کنن.
==
با تشکر
شایان![]()
12 ولت کدوم يکيه بهتر از اينتر کولره اينترکولر خيلي ضرر داره ودستگاه رو خنک نمي کنه؟؟؟12ولت کارایی اش خیلی بیشتر هست کارایی اینتر کولر خیلی کمتر از12ولت هست![]()