راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دیسک های پرتو و پیکسل چین؟
دیسک memorex چجوریاس؟
کدوم بهتره : پرتو، پیکسل یا نکست جن؟

HP
من ازش نشنیدم. پیشناهاد میشه که از ملودی/ ورباتیم/ tdk استفاده کنید.
از نظر کیفیت دیسک نکست جن بهتره روی aone میزنه....
از نظر قطعات بازم نکست جن. چون مطمئن تره;)

آقا پدرام من میخوام بگیرم برای میانگین روزی 3 4 ساعت بازی کردن احتیاج به اینترکولر دارم؟

از اینترکولر های NextGen بگیر.اگر دیدی برات خوب جواب نمیده فن های کنسولت رو 12 ولت کن.البته این فن ها برای روزی 3-4 ساعت به خوبی جواب میدن.در ضمن مادربورد Falcon خودش هم به تنهایی روزی 3-4 ساعت رو به خوبی جواب میده.

HP
من ازش نشنیدم. پیشناهاد میشه که از ملودی/ ورباتیم/ tdk استفاده کنید.
از نظر کیفیت دیسک نکست جن بهتره روی aone میزنه....
از نظر قطعات بازم نکست جن. چون مطمئن تره;)

پرتو دیگه HP نمیزنه.الان روی دیسک های دیگه ای میزنه.
WestGame هم HP میزد که من بهشون Philips پیشنهاد دادم و فکر کنم الان روی Philips میزنه.

قیمت تمام مدل های xbox 360 هم میشه بنویسید و اینکه تو اصفهان که من هستم xbox فروشی همه گرون فروشن سایت اینتر نتی خرید بازی سراغ دارید که معتبر باشه برایx360

نکست جن کنسول رو به همه جای ایران میفرسته.
پرتو هم برای خرید اینترنتی خوبه.
این قیمت های تهرانه:
الایت: 595 پال
پرمیوم:530 پال
آرکید: 390 پال

ببخشید، این آرکید پال رو کجا 390 میده ما هم بگیریم؟ پرتو 405 نکستجن و وست هم میدن 450 منظورتون مغازه های متفرقه هست؟ یا شاید مال پرتو و ... uc هست؟

بابا چقدر سخت میگیرید؟! 360 که توش پنکه نداره که [ودش میتونه خودشو کنترل کنه! فن داره!

بلا خره با فالکون روزی 3 4 ساعت رو میشه راحت بازی کرد دیگه درسته ؟ پدرام... نیکو... :)

چرا انقدر گرون شده:mad:بابا ما هم میخواییم پریموم بگیریم:(

ارزون ترین جا کجا هست؟؟؟
یه سوالم داشتم:در XBL اگر در مسابقات بازی هایی که میکنیم برنده بشیم در امتیاز گیمرتگ تاثیر داره؟؟

سلام دوستان من خواهم يك xbox 360 arcade بگيرم چندتا سوال داشتم كه بي زحمت جواب ميدين:
1-اين كنسول ميتونه تا 4 يا 3 سال دووم بياره؟(منظورم از گيمهايي كه براي اون مياد)
2-آيا چيز خاصي نياز داره كه ضروري باشه يا نه مثلا فن؟
2- من ميخاهم اينو به مانيتور CRT كه ورودي VGA داره وصل كنم چي نياز داره؟
3- در ضمن روي تلويزيون معمولي نشون ميده و كيفيتش چه طوري ميشه؟چيز خاصي براي وصل كردن به تلويزيون معمولي نياز نداره؟
4- اين arcade ها مدل خاصي يا زيرمجموعه اي چيزي ندارند كه؟
5- شنيده بودم اگه دستگاه كپيخور بشه بن ميشه حالا چي كار كنيم كه بن نشيم؟
6- من يك ADSL 128 گرفتم براي آنلاين بازي كردن سرعتش خوبه؟
7-خراب كه نميشه؟
8-چه رجيوني خوبه؟
ممنون

سلام دوستان من خواهم يك xbox 360 arcade بگيرم چندتا سوال داشتم كه بي زحمت جواب ميدين:
1-اين كنسول ميتونه تا 4 يا 3 سال دووم بياره؟(منظورم از گيمهايي كه براي اون مياد)
2-آيا چيز خاصي نياز داره كه ضروري باشه يا نه مثلا فن؟
2- من ميخاهم اينو به مانيتور CRT كه ورودي VGA داره وصل كنم چي نياز داره؟
3- در ضمن روي تلويزيون معمولي نشون ميده و كيفيتش چه طوري ميشه؟چيز خاصي براي وصل كردن به تلويزيون معمولي نياز نداره؟
4- اين arcade ها مدل خاصي يا زيرمجموعه اي چيزي ندارند كه؟
5- شنيده بودم اگه دستگاه كپيخور بشه بن ميشه حالا چي كار كنيم كه بن نشيم؟
6- من يك ADSL 128 گرفتم براي آنلاين بازي كردن سرعتش خوبه؟
7-خراب كه نميشه؟
8-چه رجيوني خوبه؟
ممنون
1. تا 2.5 تا 3 سال رو میتونه.;)
2.بله. فن های اینتر کولر که نکست جن میده.
3. باید تلویزینتون ورودی SD و یا کامپونت رو داشته باشه. مثل wega Sony که تا 480p یا 720p ساپورت میکنه. کیفیتش هم خوبه ولیی نهایت کیفیت رو نمیده بهت.
4.خیر
5. استفاده از دیسک های Stealth Patch و ریختن فریمور IXtreme 1.4 روی درایو کنسول بهترین روش برای جلوگیری از بن هستش.
6. این سرعت تقریبا خوب هست.الان خیلی از بچه ها با همین سرعت Live بازی می کنن.برای بازی کردن با ایرانی ها هم جواب میده نگران نباش.فقط Ping باید خوب باشه. ;)
7. نه. 99.9% خراب نمیشه.
8. پال. هم ارزونه هم برقش 220 هست.
امیدوارم 1 دستگاه خوب بگیری.

درايو اين آركيد ها چيه؟
والا نميدونم تلويزيونم 480p هست يا نه و 2 تا فيش ميخوره.براي وصل كردن به مانيتورCRT بايد چي كار كنم .صدارو از كجا بگيرم؟
الان ديسك ها sealth patch هستن ديگه؟

چند اینچه؟؟؟ چه مارکی؟؟؟
آرکید ها درایوشون معلوم نیست ولی در تهران من فقط بنکیو رو دیدم. ولی امکان نداره هیتاچی هم باشه.
هزینه کپی خور بنکیو: 15

نميدنم چرا پيشنهاد ميكنين InterCooler بگيرن در صورتي كه هيچ فايدهاي نداره وقتي فن خود كنسول نتونه گرمارو بده بيرون اينتركولر چه جوري ميخواد گرما رو از پوشت فنهاي كنسول بياره بيرون .
دوست من اینتر کولر های نوع جدید رو میگیم.
در ضمن کار اینتر کولر کمک به فن های پشت کنسوله.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or