راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یک سوال دیگه،

میشه از هارد external به عنوان هارد اصلی استفاده کرد؟ من یه هارد از قدیم دارم 20 gb مال 6 7 سال پیشه.

خیر نمیشه.
البته من یه آموزش برای این که هارد های USB سازگار بشن با کنسول برای کارهای Multimedia گذاشتم ولی 100% جواب نمیده ;)

بازم سوال...

قیمت ریموت کنترل های 360 چنده؟

از قاب ها (faceplate) کجا باید تهیه کرد؟

قیمتش کنترل ها حدودا 30-35 هزار تومان هست.
Faceplate هم باید بگردید چون توی ایران کم پیدا میشه.باید توی فروشگاه هایی که کنسول می فروشن دنبالش باشی... ;)

آقا پدرام از شما انتظار نداشتم... خب من میدونم باید تو فروشگاه ها دنبالش باشم اما جای خاص یا شخص خاصی رو سراغ دارید (تهران) که بفروشن ؟:love:

آقا پدرام از شما انتظار نداشتم... خب من میدونم باید تو فروشگاه ها دنبالش باشم اما جای خاص یا شخص خاصی رو سراغ دارید (تهران) که بفروشن ؟:love:

خوب عزیز اگر جای خاصی رو می دونستم که توی پست قبلی بهت گفته بودم.
WestGame,NextGen و Parto از فروشگاه های معتبر هستن.یه تماس باهاشون بگیر شاید داشته باشن

ببخشیدا دیگه پیدا کردن FP برای شما که کار آقا پدرام نیست.یه کم زحمت بدید بگردید پیدا می کنید.

دیسک های پرتو و پیکسل چین؟
دیسک memorex چجوریاس؟
کدوم بهتره : پرتو، پیکسل یا نکست جن؟

پرتو من یه دیسکش رو برام خریدن آوردن T-Gate بود اما با این T-Gate های توی بازار کاملا تفاوت داره.
دیسک های Memorex هم دیسک های خیلی خوبی هستن.تقریبا هم رده Philips و TDK هست.
من Parto رو پیشنهاد می کنم چون کیفیت دیسک هاش خیلی خوبه.البته NextGen هم روی Aeon میزنه که خیلی خوبه... ;)

من حدود 800 الی 1 تومن بودجه دارم پیشنهاد میکنید چه مدلی بگیرم لطفا هر چی میگید مشخصات کاملشک بنویسید فقط میخوام بی درد سر بگیرم و مشکل گرمایی و .... بعدا پیدا نکنه یک مغازه خوبم بی زحمت معرفی کنید و دیگه چی اضلفه بر کنسول باید بگیر دسته و فن یا هیچی نمیخواد حتما هم دو دسته داشته باشه کنسول دستتون درد نکنه قیمت هم بنویسید چند تمموم میشه ممنون میشم و به مانیتورم میخوام وصلش کنم

قیمت تمام مدل های xbox 360 هم میشه بنویسید و اینکه تو اصفهان که من هستم xbox فروشی همه گرون فروشن سایت اینتر نتی خرید بازی سراغ دارید که معتبر باشه برایx360

من حدود 800 الی 1 تومن بودجه دارم پیشنهاد میکنید چه مدلی بگیرم لطفا هر چی میگید مشخصات کاملشک بنویسید فقط میخوام بی درد سر بگیرم و مشکل گرمایی و .... بعدا پیدا نکنه یک مغازه خوبم بی زحمت معرفی کنید و دیگه چی اضلفه بر کنسول باید بگیر دسته و فن یا هیچی نمیخواد حتما هم دو دسته داشته باشه کنسول دستتون درد نکنه قیمت هم بنویسید چند تمموم میشه ممنون میشم و به مانیتورم میخوام وصلش کنم

خوب شما می تونی مدل الایت بخری که 120 گیگابایت هارد داره.کابل های Component و HDMI به همراه داره.همچنین یه تبدیل صدا برای کابل HDMI هم همراهش هست.رنگش مشکیه و یه دسته هم همراه کنسول هست.
این مدل بالاترین مدل XBox 360 هست.دسته اضافی هم می تونی بخری در کنارش.
الان این مدل رو ارزون تر از همه جا آقا پیام میده که توی فروشگاه مجازی(زیر مجموعه بخش مباحث گوناگون) تاپیک دارن برای فروش.قیمتی هم که برای این کنسول میده 500 خود کنسول+15 هزینه کپی خور و 10 هزینه پست.
قیمت دسته هم 58 هزار تومان خود ایشون میدن که ممکنه تمام کرده باشن.رجیون کنسول هم PAL هست.کلا مادربورد های جدید XBox 360 مشکل گرمایی ندارن و اگر می خواید داغ نکنه کنسولتون می تونید از NextGen اینترکولر های 38 هزار تومانی بخرید که دمای کنسول رو هم بهتون نشون میده.
اگر می خواید از تهران خرید کنید هم می تونید از فروشگاه های WestGame,PartoGames و NextGen خرید کنید که Elite رو 600 به بالا میدن.همچنین این 3 فروشگاه که سایت اینترنتی هم دارن بازی میفروشن.
قیمت Arcade هم حدود 420 هزار تومان و Premium هم 500 هزار تومان هست.

جناب محمد توی پست من دقت کنید پرسیدم آیا جایی میشناسن یا نه مطمئنا میدونم کار ایشون نیست لازم نیست تذکر بدید. زحمت هم خواهم داد تا پیدا کنم شما هم زحمت بدید تو خوندن پست ها دقت کنید.

ممنون :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or