راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام من میخوام اکس باکسی بگیرم که 3 تا 4 سال بتونه برام کار کنه. شما چی رو توصیه میکنید؟

خوب شما می تونید XBox 360 بگیرید با مادربورد Falcon.میدید یه 12 ولت و SM هم روش انجام میدن براتون بیشتر از 3-4 سال می مونه...پیشنهاد من Premium یا Elite هست.

1سوال:
اگر با بازي هاي ارجينال و كنسول حك شده وارد اينترنت بشيم ايا كنسولمون بن ميشه؟
ايا راهي براي جلوگيري از حك شدن هست؟:confused:

آخرین ویرایش:
1سوال:
اگر با بازي هاي ارجينال و كنسول حك شده وارد اينترنت بشيم ايا كنسولمون حك ميشه؟
ايا راهي براي جلوگيري از حك شدن هست؟:confused:

منظورت بن شدن هست دیگه ؟

اگر با کنسولی که کپی خور شده چه از دیسک اوریجینال استفاده کنید چه از بازی های رایت شده که Stealth Patch هستن بن نمیشید. ;)
بهترین راه برای جلوگیری داشتن آخرین فریمور IXtreme یعنی نسخه 1.41 هست و این که دیسک هاتون Stealth Patch باشه...

من دارم میرم دبی میخواستم 360 بگیرم گفتم از دبی بگیرم که ارزون تر پام در بیاد بعد بیام ایران کپی خور کنم.

1. ایا 360 های اونجا بیارم اینجا کپی خور میشن ؟ قیمت کپی خور کردن چقدره ؟ بصرفه هست ؟ چه شرکت معتبری هست ؟
2. با چه درایوری بهتره که بگیرم ؟
3. Arcade بهتره یا Elite یا مدل های دیگه ؟
4.فروشگاه های معتبر تو دبی هم اگه میشناسید بگید ممنون میشم برای خرید 360
5.لوازم جانبی 360 چنده ؟ دسته بیسیم - فرمون - هد ست - و ...
6.گیم های اورجینال اگه بگیرم 360 ام میسوزه ؟ (در صورتی که کپی خور باشه یا ربطی نداره ؟)
7. در کل هر اطلاعاتی که در مورد خرید 360 باید بدونم و به فروشنده بگم اگه میشه بگید که راحت بتونم بخرم
8. قیمت های 360 تمام مدلشو اگه میشه تو ایران بگید و تو خارج هم بگید
9. چه درایوی بهتره ؟

با تشکر از لطفتون

من دارم میرم دبی میخواستم 360 بگیرم گفتم از دبی بگیرم که ارزون تر پام در بیاد بعد بیام ایران کپی خور کنم.

1. ایا 360 های اونجا بیارم اینجا کپی خور میشن ؟ قیمت کپی خور کردن چقدره ؟ بصرفه هست ؟ چه شرکت معتبری هست ؟
6.گیم های اورجینال اگه بگیرم 360 ام میسوزه ؟ (در صورتی که کپی خور باشه یا ربطی نداره ؟)
7. در کل هر اطلاعاتی که در مورد خرید 360 باید بدونم و به فروشنده بگم اگه میشه بگید که راحت بتونم بخرم
9. چه درایوی بهتره ؟

با تشکر از لطفتون
1- بله الان همه ي 360 ها كپي خور ميشن ، هزينه كپيخور كردن بستگي به درايو داره

2- الان اكثرا BenQ هستند ، ولي Hitachi79 باشه بهتره ، اما هزينه كپي خور كردن Hitachi79 بيشتره

3- مسلما Elite

سوال 4 و 5 رو هم مراجعه كن به سايت www.xbox.com ، هم آدرس نمايندگي مايكروسافت تو كشور هاي مختلف هست و هم قيمت لوازم جانبي

6- خير گيم اورجينال هيچ ضرري واسه دستگاه كپي خور شده نداره

7- تاريخ توليد دستگاه 8/2007 به بعد باشه (2008 باشه كه چه بهتر) و ريجن هم PAL باشه بهتره

9- همون طور كه گفتم Hitachi79 كمي بهتر از BenQ هست

آخرین ویرایش:

9. چه درایوی بهتره ؟

با تشکر از لطفتون

پاسخ سوال 4 رو هم می تونید اینجا پیدا کنید :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

لوازم جانبی رو هم از بخش اروپا سایت می تونید ببینید :

Code:
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/catalog.aspx

من از خیلی ها شنیدم که میگن Arcade بهتره چون میگم 360 های که توی دبی هستند مادربوردشون فالکون نیست بهتره یا Halo Editon بگیرم یا Arcade میگم j هم بگیر حالا اگه میشه یکم راهنماییم کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or