null
کاربر سایت
:laughing: واقعا حرفت خنده دار بود پسرم.
دوست عزیز من از هیچ کدوم از این دوستان سودی نگرفتم و نمی گیرم.من 1 بار هم از وست خرید نکردم.حتی از NextGen.با فروشگاه های دیگه هم سر و کار نداشتم.ولی پرتو خودم از مشتری هاش بودم و هومن عسگری رو هم خیلی وقته میشناسم.خودم بارها ازش خرید کردم.همیشه هم بهم قیمت هایی داده بوده که کسی تو بازار نمی داده.من XBox 360 خودم رو فروختم و الانم کنسول ندارم.از هیچ کدوم از این فروشگاه ها هم خرید نکردم و نخواهم کرد.
ولی این جا جای این نیست که بیای بد فروشگاه ها رو بگی.من به عنوان عضو فعال این بخش وظیفم هست که تذکر بهت بدم.
اون کنسولی هم که گفتی چون دسته نمی خواستی پیام دیده طرف بیشتر پول میده به اون فروخته باید خدمتت عرض کنم اون کنسول پیش من بود و پیام هم به من گفت که برای کی می خواد.
متاسفانه این شمایی که تحقیق نکردی و داری حرف های ناجالب میزنی...
شما که ادعای کم یابی بازی PAL داری می تونی این لیست رو ببینی :
Code:http://nextgen.ir/xbox_game.php?PHPSESSID=17621c9a04a2ea5de7b6f2d930dc0870
اکثر بازی هایی که Region Lock بودن نسخه PAL اونها توی این لیست دیده میشه.
آدم مثل من هم زیاده که بازی نخره و خودش دانلود کنه![]()
باز که پریدی سر حرف اولت.
من نه بد کسی رو گفتمو نه خوبیه کسی رو.
من فقط سرگذشت خرید خودمو نوشتم.خوب یا بد هر کدوم از این فروشنده ها این کارو با من کردن.آقاپیام که شما این جوری می گی از همون اول می تونست به من بگه که من 1 دونه برام مونده و اون یکی رو هم قولشو به کسی دادم.البته من ایشونو سرزنش نمی کنم.ایشون کنسولشونو به هر کی دوست داره می تونه بفروشه.
باز نگی بدی کسی رو نگو !!!
اینا همه واقعیتایی هستن که برای من اتفاق افتادن.
شما هم اگه هیچ سودی برات نداره تا یه نفر پست داد که من 360 می خوام تندی نگو که آقا پیا داره و قیمتاشو پایینه.
می تونی بگی فروشگاهای x و y و z دارن و اینم شماره تلفناشونه.
اینم که کدوم regionو بخرید رو خودتون با یه چک ساده توی لیست فروشنده ها و لیستایی که console جان دادن می تونید بفهمید.اگه به قول ایشون اینترنت سرعت بالا دارید که می تونید اون regionی که دوست دارید رو دانلود کنید.اگه هم مثل من اینتر نت پر سرعت ندارید شک نکنید که بازی های UC از همه ی region ها زودتر وارد بازار ایران میشه.البته برای بقیه region ها هم با یکی دو هفته تاخیر می رسه .
این بحث بچگونه رو لطفاکشش نده.همه ی یوزرا هم گوش دارن و هم چشمو و هم عقل.می تونن بخونن و خودشون قضاوت کنن.تاکید می کنم اینا تمام اتفاقای ئاقعیه که برای من افتاده.
این متن کاملا با لحن دوستانه بودو اگه کسی را ناراحت کرده ازش معذرت خواهی میکنم.
آخرین ویرایش: