راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

:laughing: واقعا حرفت خنده دار بود پسرم.
دوست عزیز من از هیچ کدوم از این دوستان سودی نگرفتم و نمی گیرم.من 1 بار هم از وست خرید نکردم.حتی از NextGen.با فروشگاه های دیگه هم سر و کار نداشتم.ولی پرتو خودم از مشتری هاش بودم و هومن عسگری رو هم خیلی وقته میشناسم.خودم بارها ازش خرید کردم.همیشه هم بهم قیمت هایی داده بوده که کسی تو بازار نمی داده.من XBox 360 خودم رو فروختم و الانم کنسول ندارم.از هیچ کدوم از این فروشگاه ها هم خرید نکردم و نخواهم کرد.
ولی این جا جای این نیست که بیای بد فروشگاه ها رو بگی.من به عنوان عضو فعال این بخش وظیفم هست که تذکر بهت بدم.
اون کنسولی هم که گفتی چون دسته نمی خواستی پیام دیده طرف بیشتر پول میده به اون فروخته باید خدمتت عرض کنم اون کنسول پیش من بود و پیام هم به من گفت که برای کی می خواد. ;)
متاسفانه این شمایی که تحقیق نکردی و داری حرف های ناجالب میزنی...
شما که ادعای کم یابی بازی PAL داری می تونی این لیست رو ببینی :

Code:
http://nextgen.ir/xbox_game.php?PHPSESSID=17621c9a04a2ea5de7b6f2d930dc0870

اکثر بازی هایی که Region Lock بودن نسخه PAL اونها توی این لیست دیده میشه.

آدم مثل من هم زیاده که بازی نخره و خودش دانلود کنه ;)

باز که پریدی سر حرف اولت.
من نه بد کسی رو گفتمو نه خوبیه کسی رو.
من فقط سرگذشت خرید خودمو نوشتم.خوب یا بد هر کدوم از این فروشنده ها این کارو با من کردن.آقاپیام که شما این جوری می گی از همون اول می تونست به من بگه که من 1 دونه برام مونده و اون یکی رو هم قولشو به کسی دادم.البته من ایشونو سرزنش نمی کنم.ایشون کنسولشونو به هر کی دوست داره می تونه بفروشه.
باز نگی بدی کسی رو نگو !!!
اینا همه واقعیتایی هستن که برای من اتفاق افتادن.
شما هم اگه هیچ سودی برات نداره تا یه نفر پست داد که من 360 می خوام تندی نگو که آقا پیا داره و قیمتاشو پایینه.
می تونی بگی فروشگاهای x و y و z دارن و اینم شماره تلفناشونه.

اینم که کدوم regionو بخرید رو خودتون با یه چک ساده توی لیست فروشنده ها و لیستایی که console جان دادن می تونید بفهمید.اگه به قول ایشون اینترنت سرعت بالا دارید که می تونید اون regionی که دوست دارید رو دانلود کنید.اگه هم مثل من اینتر نت پر سرعت ندارید شک نکنید که بازی های UC از همه ی region ها زودتر وارد بازار ایران میشه.البته برای بقیه region ها هم با یکی دو هفته تاخیر می رسه .

این بحث بچگونه رو لطفاکشش نده.همه ی یوزرا هم گوش دارن و هم چشمو و هم عقل.می تونن بخونن و خودشون قضاوت کنن.تاکید می کنم اینا تمام اتفاقای ئاقعیه که برای من افتاده.

این متن کاملا با لحن دوستانه بودو اگه کسی را ناراحت کرده ازش معذرت خواهی میکنم.

آخرین ویرایش:
با سلام :cheesygri
من يه دستگاه سفارش دادم تا فردا ميرسه دستم . بهش گفتم x-clamp و فنش رو 9 ولت كنه . از كجا مي تونم بفهمم كه فنش 9 ولت شده . اگه ميشه راهنمايي كنيد . خيلي ممنون . :confused:

من يه سوال مطرح كنم اين بحث قطع بشه!

من ميخوام يه Elite بگيرم از دبي لطفا نكات لازم رو بهم بگين مثلا:
خودم اصرار دارم كه UC باشه ولي پدرام يه زماني خودش PAL رو ترجيح ميداد كه منو به شك انداخت.
درايوش بايد حتما BenQ باشه؟
آيا Elite غير فالكون هم تو بازار هست؟
هر چيزي كه فك ميكنين لازمه يه test84 بدونه رو لطف كنين! مرسي.

اديت:
اگه فالكون باشه هم باز بايد فن بذارم و 12ولت كنم؟

ضمنا راه هاي ديگه جز 170wرو هم بگين كه بشه فهميد فالكونه يا نه.

باز که پریدی سر حرف اولت.
من نه بد کسی رو گفتمو نه خوبیه کسی رو.
من فقط سرگذشت خرید خودمو نوشتم.خوب یا بد هر کدوم از این فروشنده ها این کارو با من کردن.آقاپیام که شما این جوری می گی از همون اول می تونست به من بگه که من 1 دونه برام مونده و اون یکی رو هم قولشو به کسی دادم.البته من ایشونو سرزنش نمی کنم.ایشون کنسولشونو به هر کی دوست داره می تونه بفروشه.
باز نگی بدی کسی رو نگو !!!
اینا همه واقعیتایی هستن که برای من اتفاق افتادن.
شما هم اگه هیچ سودی برات نداره تا یه نفر پست داد که من 360 می خوام تندی نگو که آقا پیا داره و قیمتاشو پایینه.
می تونی بگی فروشگاهای x و y و z دارن و اینم شماره تلفناشونه.

اینم که کدوم regionو بخرید رو خودتون با یه چک ساده توی لیست فروشنده ها و لیستایی که console جان دادن می تونید بفهمید.اگه به قول ایشون اینترنت سرعت بالا دارید که می تونید اون regionی که دوست دارید رو دانلود کنید.اگه هم مثل من اینتر نت پر سرعت ندارید شک نکنید که بازی های UC از همه ی region ها زودتر وارد بازار ایران میشه.البته برای بقیه region ها هم با یکی دو هفته تاخیر می رسه .

این بحث بچگونه رو لطفاکشش نده.همه ی یوزرا هم گوش دارن و هم چشمو و هم عقل.می تونن بخونن و خودشون قضاوت کنن.تاکید می کنم اینا تمام اتفاقای ئاقعیه که برای من افتاده.

این متن کاملا با لحن دوستانه بودو اگه کسی را ناراحت کرده ازش معذرت خواهی میکنم.

دوست من اگر قرار بود برای پیام تبلیغ کنم الان اسم فروشگاه های دیگه رو نمی آوردم.اگر هم تا الان اینجا اسمی ازش آورده شده به خاطر قیمت های پایینی بوده که میدادن.شما خودت حاضری وقتی جای ارزون فروش هست یه جای گرون فروش رو معرفی کنی ؟اگر قرار بر تبلیغ برای ایشون بود از خودشون هم توی این بی کنسولیم یه کنسول می گرفتم.
حالا هم که جنس ندارن من بار ها شده پرتو رو پیشنهاد دادم چون از قیمتش با خبر بودم.شما پست های من رو بخون بعد بیا با من بحث کن.
در مورد رجیون هم که اصلا نباید با شما بحث کرد.
بازی های XBox 360 رو خود فروشنده ها دانلود می کنن و اصلا نیازی نیست که وارد کنن.هر کدوم یه اینترنت ماهواره ای یا ADSL با سرعت 1 مگابایت داشته باشن حله.همه رجیون ها توی اینترنت ریخته.شما اسم بگو من لینک دانلود جلوت بذارم.شما رجیون های یه بازی رو با فاصله 1-2 هفته لازم نیست پیدا کنید.با فاصله 1-2 روز هم میشه پیدا کرد.
UC-PAL-J هیچ فرقی با هم ندارن.مخصوصا UC و PAL.شاید قبلا توی ایران PAL کم پیدا میشد اما الان زیاد پیدا میشه.
ولی در مورد اتفاقاتی که افتاده حرفت رو قبول دارم.

این لینک رو هم ببین که بازی هایی که ریلیز میشن اکثرا چه رجیونی هستن :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

دوستان ببخشید که وسط کل کلتون میام

من میخوام Xbox 360 بخرم البته دوست دارم که مدل Premium رو بخرم اما هنوز چند تا سئوال دارم

میخواستم اگر ممکن هست یکی به من جواب بده

یکی این که xbox live که هارد داره چه فرقی با اون Xbox که هارد نداره داره ؟

درضمن من پولم کم هست و حدودا 300 تومن دارم میشه منو راهنمایی کنید

من يه دستگاه سفارش دادم تا فردا ميرسه دستم . بهش گفتم x-clamp و فنش رو 9 ولت كنه . از كجا مي تونم بفهمم كه فنش 9 ولت شده . اگه ميشه راهنمايي كنيد . خيلي ممنون . :confused:

فکر کنم با باز کردن دستگاه بتونید 9 ولت شدنش رو تشخیص بدید.اما دستگاه های جدید نیاز به X-Clamp ندارن.در ضمن اگر 9 ولت شده باشه صداش غیر عادی به نظر میرسه(البته یه مقدار)

من يه سوال مطرح كنم اين بحث قطع بشه!

من ميخوام يه Elite بگيرم از دبي لطفا نكات لازم رو بهم بگين مثلا:
خودم اصرار دارم كه UC باشه ولي پدرام يه زماني خودش PAL رو ترجيح ميداد كه منو به شك انداخت.
درايوش بايد حتما BenQ باشه؟
آيا Elite غير فالكون هم تو بازار هست؟
هر چيزي كه فك ميكنين لازمه يه test84 بدونه رو لطف كنين! مرسي.

اديت:

من اگر PAL رو انتخاب کردم برای خودم بوده و اصراری ندارم شما یا دوستان دیگه بخرید.قیمت PAL الان توی دوبی پایین اومده.قیمتش 1599 درهم هست که حساب کنید حدود 397000 تومان میشه.
شما اگر دوست داری UC بگیر اما توی دوبی به راحتی PAL نمی تونید UC پیدا کنید.(البته پیدا میشه اما ممکنه همه مغازه ها اونجا نداشته باشن)
اگر درایو BenQ باشه هزینه کپی خورش پایینه و خودتون هم از پس کپی خور کردنش بر میاید.Hitachi 79 فقط کپی خورش سخت هست به همین دلیل هزینه بیشتری هم باید پاش بدید.
ممکنه Zephyr باشه اما الان خیلی کم شده با این مادربورد.
بهترین راه هم اینه که روی لیبلی که روی جعبه زده شده نگاه کنید و ببینید 175w روش درج شده باشه. ;)

دوستان ببخشید که وسط کل کلتون میام

من میخوام Xbox 360 بخرم البته دوست دارم که مدل Premium رو بخرم اما هنوز چند تا سئوال دارم

میخواستم اگر ممکن هست یکی به من جواب بده

یکی این که xbox live که هارد داره چه فرقی با اون Xbox که هارد نداره داره ؟

درضمن من پولم کم هست و حدودا 300 تومن دارم میشه منو راهنمایی کنید

فرقشون فقط به هارد هست.شما پولت به آرکید که هارد نداره هم نمی رسه.البته اگر بتونید بگید از دوبی براتون بیارن با رجیون PAL اون موقع 285000 تومان باید بدید.ولی توی ایران خواستی بخری قیمت همین مدل پرمیوم میشه 500 تا 530 هزار تومان

هارد هم توی XBox Live برای دانلود استفاده داره.

فکر کنم با باز کردن دستگاه بتونید 9 ولت شدنش رو تشخیص بدید.اما دستگاه های جدید نیاز به X-Clamp ندارن.در ضمن اگر 9 ولت شده باشه صداش غیر عادی به نظر میرسه(البته یه مقدار)
باز كردن دستگاه كار ساده اي هست يا نياز به تجربه داره . من تا حالا اين دستگاها رو باز نكردم . ( البته اين رو هم در نظر بگيريد كه دستگاه x-clamp شده ) .

باز كردن دستگاه كار ساده اي هست يا نياز به تجربه داره . من تا حالا اين دستگاها رو باز نكردم . ( البته اين رو هم در نظر بگيريد كه دستگاه x-clamp شده ) .

باز کردن دستگاه آموزشش توی همین انجمن XBox 360 هست.یه مقدار جستجو کنید پیدا میشه.فقط دقت و حوصله می خواد که می دونم شما دارید... :love:

باز کردن دستگاه آموزشش توی همین انجمن XBox 360 هست.یه مقدار جستجو کنید پیدا میشه.فقط دقت و حوصله می خواد که می دونم شما دارید... :love:
خيلي ممنون . ولي لينك عكسهاش غير فعاله . اگه ميشه مدير سايت يا مدير انجمن و يا هر كسي كه ميتونه يه زحمتي بكشه اونارو فعال كنه ممنون ميشم :love:

خيلي ممنون . ولي لينك عكسهاش غير فعاله . اگه ميشه مدير سايت يا مدير انجمن و يا هر كسي كه ميتونه يه زحمتي بكشه اونارو فعال كنه ممنون ميشم :love:

این آموزش باز کردن دستگاه هست :

Code:
http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-Disassembly.htm

این هم باز کردن پشت دستگاه :

Code:
http://www.clevermod.com/index.php?article=24

آقا پدرام شما قيمت PAL رو توي دبي نوشتين 1599 درهم كه اگه اشتباه نكرده باشم ميشه 435 دلار در حالي كه تو ويكيپديا قيمت Premium رو زده 350 دلار كه ميشه 1,281 درهم. كدوم درسته؟

راستي اگه ميشه در مورد انتخابت روي PAL بيشتر توضيح بده.

سوال آخر، اگه بدترين درايو گيرم بياد، بايد سخت افزاري روش كاري انجام بدم؟ (فك كنم بدترينش هيتاچي باشه)

آقا پدرام شما قيمت PAL رو توي دبي نوشتين 1599 درهم كه اگه اشتباه نكرده باشم ميشه 435 دلار در حالي كه تو ويكيپديا قيمت Premium رو زده 350 دلار كه ميشه 1,281 درهم. كدوم درسته؟

راستي اگه ميشه در مورد انتخابت روي PAL بيشتر توضيح بده.

سوال آخر، اگه بدترين درايو گيرم بياد، بايد سخت افزاري روش كاري انجام بدم؟ (فك كنم بدترينش هيتاچي باشه)

بله 1599 درهم نوشتم که اگر درهم رو 248 تومان حساب کنید میشه 396552 تومان.من این قیمت رو توی سایت XBox.Com بیرون آوردم...این هم آدرسش :

Code:
http://www.xbox.com/en-AE/hardware/x/xbox360elitesystem/

البته این قیمت برای الایت هست که از منو بالاش بخش XBox 360 می تونید 2 مدل دیگه رو پیدا کنید.
قیمت پرمیوم رو هم زده 1150 درهم و آرکید رو زده 850 درهم که به ترتیب 285 و 210 هزار تومان میشه.
دلیل انتخاب کردن PAL اولا ارزونیش بود و دوما این که الان تو این 1-2 ماهه بازی ها زود برای PAL رضه میشن.اینم برای این که حرفم ثابت بشه :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

من راه دیگه ای غیر از 175w روی جعبه و روی پاور نمی دونم مگر این که دستگاه باز بشه و مادربورد تشخیص داده بشه... ;)
درایو بد نداریم.الان رو کنسول های تاریخ جدید یا BenQ هست یا Hitachi 79.اگر که BenQ در بیاد کپی خور کردنش راحت هست.اما Hitachi 79 باید سخت افزاری کپی خور بشه.Hitachi 79 از نظر من قدرت بیشتری نسبت به BenQ داره.Hitachi 79 فقط هزینه کپی خور کردنش بیشتر هست ولی کیفیت مطلوب تری داره.البته این نظر من هست.چون این درایو رو که تست کردم خیلی بهتر از BenQ عمل می کرد.

بالاخره ما هم 360 دار شديم . از وست گيم گرفتم رو ليبل جعبه زده بود 175 وات رو ليبل پاور زده بود 175 وات و با چراغ قوه هم اون دو تا اينداكتور رو هم ديدم . مطمئن باشم كه فالكونه يا نه ؟ :-"
البته من نمي خوام اين بحث رو دوباره راه بياندازم ولي لازم مي دونم اينجا از بعضي ها هم دفاع كنم . يكي از دوستان عزيز گفته بود يك هفته پيش زنگ زده وست گيم اونا گفتن نداريم و اگه داشته باشيم بالاي 500 . اتفاقا من يك هفته پيش زنگ زدم گفت داريم و فالكون هستش قيمت رو هم داد 470 كه من باهاش معامله كردم و البته بنا به دلايلي كه بيشتر به خودم مربوط مي شد تازه امروز دستگاه به دستم رسيد و اين رو هم بگم كه خيالم از بابت فالكون بودن دستگاه راحته و با وجود اينكه دستگاه رو يه مقدار گرونتر از جاهاي ديگه گرفتم ازش راضيم . بحرحال اونا هم با من خوب تا كردن و فكر نمي كنم آدمهاي بدي باشن اگر هم يه مقدار پول بيشتر هم گرفتن نوش جونشون . بحرحال اونا هم بايد نون بخورن ديگه . ;)

بالاخره ما هم 360 دار شديم . از وست گيم گرفتم رو ليبل جعبه زده بود 175 وات رو ليبل پاور زده بود 175 وات و با چراغ قوه هم اون دو تا اينداكتور رو هم ديدم . مطمئن باشم كه فالكونه يا نه ؟ :-"
البته من نمي خوام اين بحث رو دوباره راه بياندازم ولي لازم مي دونم اينجا از بعضي ها هم دفاع كنم . يكي از دوستان عزيز گفته بود يك هفته پيش زنگ زده وست گيم اونا گفتن نداريم و اگه داشته باشيم بالاي 500 . اتفاقا من يك هفته پيش زنگ زدم گفت داريم و فالكون هستش قيمت رو هم داد 470 كه من باهاش معامله كردم و البته بنا به دلايلي كه بيشتر به خودم مربوط مي شد تازه امروز دستگاه به دستم رسيد و اين رو هم بگم كه خيالم از بابت فالكون بودن دستگاه راحته و با وجود اينكه دستگاه رو يه مقدار گرونتر از جاهاي ديگه گرفتم ازش راضيم . بحرحال اونا هم با من خوب تا كردن و فكر نمي كنم آدمهاي بدي باشن اگر هم يه مقدار پول بيشتر هم گرفتن نوش جونشون . بحرحال اونا هم بايد نون بخورن ديگه . ;)

مبارک باشه...فالکون هست دیگه...عکس های توی تاپیک مادربورد ها رو ببین و مقایسه کن.

بحث رو هم خواهشا دیگه ادامه ندید... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or