اره :cheesygriبله مثل این که HP نیست.امروز خودم از جناب عسگری پرسیدم.البته هر کاریش کردم نگفت چی هست دیسک ها.
لازم هست یه دیسک رو بخری ببینی مارکش چیه... :biggrin1:
دوست عزیز بهتره این بحث رو دراینجا پیگیری کنید . منظور از وضعیت اماده به ارسال اینه که مرسولتون تحویل پست داده شده و ارسال شده . این وضعیت تا وقتی که به دستتون نرسه تغییر نخواهد کرد یا مرسوله ارسال شد میزنه یا برگشتی که یعنی شما مرسوله رو تحویل نگرفتید .اره :cheesygri
راستی کسایی که از تکین گرفتن به نظرتون کی میاد ؟ من که وضعیتم هنوزم اماده ارساله :cheesygri
بله راست میگید ببخشید اینجا جاش نیست

من دیدم خیلیا برای خریدن 360 سوال دارن گفتم که به سوالاشون جواب بدم(البته اینا تجربه ی شخصیه خودمه )
1-مدل کنسول : اگه می خوای از LIVE استفاده کنی PRE / ELITE واگر نه به هیچ وجه پولتو خرج این دو مدل نکن.چرا ؟؟؟
چون فرقشو توی هارد و کابل و رنگشونه که هارد فقط برای LIVE کاربرد داره و هر کابلی رو که بخوای می تونی جدا بخری.
2-رجیون : معقول ترینا برای خرید pal / NTSC . چون بازی هاشون زودتر به بازار ایران می رسه.
بین PAL / NTSC اگه مشکل پولی داری PAL بخر چون هزینه ی 220->110 نداره و اگه مشکل پولی نداری uc بخر چون بازی هاش از pal زودتر وارد بازار می شه.
3-MAIN > FALCON ولا غیر .
4-محل خرید : شک ندارم که الان همه گیجن که از کی خرید کنن. اول اینو بگم که من یه USERم و با هیچ کدوم از فروشگاها هیچ آشنایی ندارم که بخوام ازشون طرفداری کنم.
من سرگذشت خرید خودمو براتون می نویسمو قضاوتو می زارم برای خودتون
* همه ی قیمتا مال 1 هفته پیشه و همه ی قیمتا قیمت آرکید .
1-وست گیم ----- فعلا نداریم اگه هم داشته باشیم حدودا 500
2- یه فروشگاهی توی اصفهان که اسمشو یادم نیست . ------ آرکید نداریم PRE 550 / ELITE 720
نخریدم
3-آقا پیام --------420 +30 هزینه ی گپی خور ---------- تصمیم به خرید گرفتمو بهش زنگ زدم که می خوام .گفت که باهاتون تماس می گیرم که نگرفت.فرداش باهاشون تماس گرفتم که گفتن فروش رفته (یه دونه فقط مونده براشون ) M3M ازشون خرید کردن.چون من بیشتر چونه زده بودمو دسته ی اضافی نمی خواستم به من نفروختن .
4- نکست جن --------------------- 470 . گفتم باداباد .مجبور شدم گرونتر بخرم.زنگ زدمکه ازشون بخرم گفتن که هنوز بارمون نرسیده و منو یه هفته تاب دادن آخرشم بی خیال شدم.
5-پرتو ----------------- 430 ----- کپی خور شده .کف کردمو شک نکردم .صبح 4شنبه پولو ریختم به حساب و صبح 5شنبه یه آرکید FALCON تحویل گرفتم .البته اون یه روز تاخیرم مال پست بود.
حالا خودتون قضاوت کنید.
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
سلام
من فردا ميخوام از فروشگاه پرتو يدونه Arcade بگيرم ميخوام به مونيتورم وصل كنم بازي كنم بايد يه دونه كابل vga hd av cable بگيرم بعد اينو به خروجي مانيتورم وصل كنم حالا سر اين دو تا فيش هر جفتش مدل نري چه جوري بايد وصل كنم؟
بعد چه جوري فيش صدا رو به باند وصل كنم؟
متشكرم
.بله درسته البته با مشتری های VIP خودش کمتر هم حساب می کنه.دیسک هاشم فکر کنم HP باشه
اگر Memorex داشت حتما روی همین دیسک بگیرید. T-Gate هم حرف نداره ..
من لیسته بازی های مغازه ها رو میبینم بیشتره بازی هایی رو که Free نیستن j یا uc دارن ولی پال ندارن نمیدونم چرا همه پال رو پیشنهاد می کنن یعنی فقط بخاطره تبدیله؟یا اینکه دوستان بازی ها رو از سایت های آمریکایی دانلود می کنن که این دو ریجن رو دارن؟و بخاطره این میگنرجیون بین PAL و UC یکیش رو بگیر
یکی ازدوستان 12 کرده میگه سرو صداش زیاده.محض اطلاع گفتم:biggrin1:اینترکولر هم بخری بد نیست.البته 12 ولت کنی بیشتر تاثیر داره برای خنک کردن.
آقا جاش اینجا نیست برو بازاچه ولی من t-gate رو تک دونه 1800 میخرم بدونه قاب1600 :cheesygriفروش دی وی دی دابل لایر 8X T-GATE باکس 10 عددی 100 عدد به بالا 1500تومان
بالاترین کیفیت بهترین قیمت
09123366201
این تبدیل برای تصویر که دوستمون زحمتشو کشیدند توی صفحه های قبل
]![]()
اینم تبدیل برای صدا بگردی راحت اینو پیدا می کنی اون یکی هم تهران پیدا میشه
.
منظورت مشتری های همیشهگیه؟
Memorex رو نمی دونم ولی t-gate ها عالین
من لیسته بازی های مغازه ها رو میبینم بیشتره بازی هایی رو که Free نیستن j یا uc دارن ولی پال ندارن نمیدونم چرا همه پال رو پیشنهاد می کنن یعنی فقط بخاطره تبدیله؟یا اینکه دوستان بازی ها رو از سایت های آمریکایی دانلود می کنن که این دو ریجن رو دارن؟و بخاطره این میگن
یکی ازدوستان 12 کرده میگه سرو صداش زیاده.محض اطلاع گفتم:biggrin1:
آقا جاش اینجا نیست برو بازاچه ولی من t-gate رو تک دونه 1800 میخرم بدونه قاب1600 :cheesygri
:biggrin1:دوستان لطف کنند این چند سوال رو با دقت جواب بدن که خیلی میتونه به من کمک کنه
هدفم هم بازی روی ال سی دی اچ دی هست و حتما هم 360 هارد دار با مادربورد فالکون میخوام تا مشکل گرمایی نداشته باشه
1. قیمت یک 360 الایت با 120 گیگ هارد چند هست ؟ الته مادربورد حتما فالکون باشه
اگر ممکن هست قیمت مدلهای دیگر هم ذکر شود
2. قیمت کپی خور کردن دستگاه چند میشه ؟
3. قیمت 12 ولت کردن چقدر میشه ؟
4. هزینه برطرف کردن مشکل گرمایی یا همون XCalm چقدر میشه ؟
5. قیمت یک دسته بی سیم ؟
6. قیمت شارژر کیت برای باطری
7. کلا اگر بخواهیم یک 360 الایت بگیریم که راحت بتونیم بی دردسر بازی کنیم چقدر میشه ؟
اگر ممکن هست قیمت مدهای دیگر هم که پورت اچ دی ام ای داشته باشند و مادربورد فالکون داشته باشند رو هم ذکر کنید
از همه ممنون میشم که من رو راهنمایی کنند
دیگه از خرید پلی استیشن3 به کل نا امید شدیم بلکه یه فرجی بشه 360 بگیریم
به نظر شما دوستان میرزه ادم 200 بیشتر بابت الایت بده ؟
ایا ارکید هم پورت اچ دی داره ؟
در ضمن ایا میشه بازیها رو روی هارد ریخت و از طریق هارد اجرا کرد ؟
دوست عزیز جالب نیست بد فروشنده ها رو بگید.
در مورد بازی ها هم بگم که فعلا بازی ها زودتر برای PAL ریلیز میشن.اگر شک داری می تونی اینجا رو ببینی :
Code:http://www.abgx.net/filename/?ch=6
بازی ها هم اصلا اینطوری که میگی نیست.چون فروشگاه ها خودشون دانلود می کنن و هر نسخه ای دلت بخواد تو بازار موجود هست.فقط الان دیگه دستگاه J نیست توی بازار که اگرم هست Launch باید باشه...
من 360 رو بدون تبديلي به تلويزيون وصل كردم رنگي نشون نميده
باتبديل هم تست كردم ولي فايده اي نداشت بازم سياه سفيد نشون ميده
شنيدم يه سري تبديل ps2هست كه سر راه فيش أنتن قرار ميدند و رنگي نشون ميده ميخواستم ببينم واسه 360 هم هست يا نه
تورو خدا كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
بعضي بازيها رو رنگي نشون ميده وبقيه سياه سفيد(هم360 هم ps2)
همه كاري كردم ولي رنگي نميشه
اون تبديلي كه گفتم مال هستps2سر راه فيش أنتن قرار مي گيره كه به پps2ميخوره و چند تا جاي فيش قرمز زرد سفيد و سياه داره
ميخواستم ببينم يه همچين فيشي براي 360 هم هست يا نه
براي ps2 كه بود و مشكلم حل شد ولي360......................................................................
فوقش نشد ديگه بايد به مانيتورم وصل كنم
مر29+1
قسمت نيست ما 360 رو با tv بازي كنيم
حالم گرفته شد
فداي ت كتك شما از راهنمايي هاتون

دوست عزیز من بد کسی رو نگفتم. این سرگذشت خرید من بود.این اتفاقا واقعی بودن.
می تونم بپرسم کجاش بد گویی بود؟
به نظر من شما با غرض ورزی صحبت می کنی.من فقط می خوام بقیه ی دوستان آگاه بشن که کی پایین ترین قیمتا و بهترین سرویسا و بهترین قول عمل کردنا رو داره .
اگه می گی این حرفا دروغه پس حتما ی سودی برات داره که بقیه آگاه نشن که بهترین فروشگاه الان کدومه.
من قضاوت در مورد کسی نکردم
دوباره قضاوتو می زارم برای خود یوزرا تا خودشون بهترین رو تشخیص بدن.
در مورد بازی های pal و uc می تونی یه نگاهی به تمام لستایه تمام فروشگاها بندازی.اون وقت می فهمی که بازی های کدوم region بیشتره.
لطفا یه کم تحقیق کن و الکی قضاوتای عجولانه نکن.
چاکر همه ی userای bc مخصوصا console جان.

http://nextgen.ir/xbox_game.php?PHPSESSID=17621c9a04a2ea5de7b6f2d930dc0870