سلام. دوستان توو ایران جایی هست بازی 360 ارجینال بده؟؟؟؟
باید بگردی پیدا کنی اما آقا پیام هفته دیگه داره میره دوبی که هم جنس بیاره هم بازی اوریجینال و ...
هر بازی می خوای بگو برات بیاره...

سلام. دوستان توو ایران جایی هست بازی 360 ارجینال بده؟؟؟؟

سلام برو بكس
من امروز از پرتو يك xbox 360 مدل arcade با مادر بورد falcon كه uc هست خريدم 440
الآن هم فنش رو 12 ولت كردم
راستي من مموري رو لازم ندارم 45 ميفروشم :cheesygri
پك بازي هاي arcade رو هم ميفروشم ولي قيمت ندارم
هر كي خواست pm بده
در ضمن هر كس پاور 220 براي فروش داره pm بده من 100% خريدارم![]()

با عرض سلام خدمت دوستان
من چندتا سوال داشتم البته شاید قبلا" پرسیده شده باشن ولی ممنون میشم کمکم کنین.
1_ می خواستم بدونم که آیا میشه xbox360 رو به مانیتور کامپیوتر متصل کرد؟ یعنی به جای تلویزیون خانگی از مانیتور استفاده کرد؟
2_ آیا برای استفاده از xbox live باید پول پرداخت کرد؟ و برای ps3 live نه؟
3_ سوال آخرم اینه که آیا میشه بازی های xbox رو با کامپیوتر به طور full از طریق اینترنت دانلود کرد و بعد روی DVD رایت کرد و توی xbox گذاشتو بازی کرد؟؟
سلام
اقا پدرام ای دی رو cheng کردی :cheesygri ؟ نیستی ؟
راستی مگه dvd ارکید رو هم می فروشن ؟
سلام
یه خواهش دارم و اون اینه که یه اطلاعات دقیق از 360 الیته به ما دوستان بدید در مورد میزان و امار خرابیو کیفیت اون نسبت به مدلهای قدیمی
تنها دغدغه ما اینه که نکنه الیته هم مثل بقیه مشکل 3 چراغ قرمز بده وگرنه در خرید 360 شک نمیکنیم
اگر ممکن هست دوستانی که 360 الیته دارن در مورد کیفیت اون به ما کمک کنند
مدلهای فالکون و ضفیر چطور ایا کیفیت خوبی داشته اند و قیمت اونها الان چند هست ؟
انصافا دیگه امیدی به خرید پلی استیشن3 با این قیمت وحشتناک بازیهاش نیست
ممنون میشم کمکمون کنید

اصلا شك نكن.فقط فالكون بگير.من يه سال بي كنسولي رو تحمل كردم تا يه فالكون گرفتم.زفير نه فقط فالكون.من الان داره روزي 10 تا 12 ساعت با كنسولم بازي ميشه هيچ مشكلي هم نداره.در ضمن پولتم بيخود خرج الايت نكن . يه اركيد بگير با يه كابل كامپوننت.هارد 120 گيگا بايتيش هم به درد من و تو نميخوره.من الان سيو 15 تا بازي رو مموريم هست.در مجموع 50 مگابايت هم نميشه.ما كه از لايو هم چيزي دانلود نميكنيم.مگه اينكه به خاطر رنگ مشكيشباشه كه اونم وقتي داري بازي ميكني اصلا ديگه يادت ميره كنسولت چه رنگيه.ولي شك نكن تو اين مملكت كپي بازار فقط X360 .البته اينم بگم تا الان تو هيچ بازي از PS3 كم نيورده.پا به پاي هم دارن ميرن جلو.سريع بگير كه چند روز ديگه GTA 4 مياد.ماه ديگه هم كه نينجا گايدن 2 بعدش هم كه Gears 2 و...........سلام
یه خواهش دارم و اون اینه که یه اطلاعات دقیق از 360 الیته به ما دوستان بدید در مورد میزان و امار خرابیو کیفیت اون نسبت به مدلهای قدیمی
تنها دغدغه ما اینه که نکنه الیته هم مثل بقیه مشکل 3 چراغ قرمز بده وگرنه در خرید 360 شک نمیکنیم
ممنون میشم کمکمون کنید
ممنونم جناب console
حالا بابت پاسخ اولی که دادین, می خواستم بدونم که این کابل VGA یا HDMI To DVI رو باید تهیه کنم یا با خود XBOX بهم میدن؟ یا مثلا" حتما" باید Xbox مدل Premium with HDMI رو بخرم؟ البته اینم بگم که مانیتور من قدیمی هستش. از این بابت مشکلی نیست, حتما" نشون میده؟
واسه XBox Live هم منظورم همون آنلاین بازی کردن بود. این اکانت Gold رو باید از اینترنت تهیه کرد؟ باید Credit Card داشته باشم؟
XBox Backup Creator رو هم نمی دونم دقیقا" چیه والا. بازم با خود دستگاه بهم میدن؟ بعد DVD 9 رو هم همه مغازه های کامپیوتری دارن؟ قیمتش چنده؟
می بخشین اگه زیاد سوال کردم.
باید بگردی پیدا کنی اما آقا پیام هفته دیگه داره میره دوبی که هم جنس بیاره هم بازی اوریجینال و ...
هر بازی می خوای بگو برات بیاره...![]()
سلام
ممنون میشم کمکمون کنید
اگر بگم آقا پیام برام یه arcade بیاره چند برام تموم میشه؟
ولی آدم فوق العاده مطمئنی هست.