IIXX_SHAYAN_XXII
کاربر سایت
میدونم سوالم ربطی نداره 360 تفنگ داره :confused:

Microsoft_Xbox_360_Ping_17_Test_Disc_READNFO_XBOX360-iND
____________________________________________________________________ _ _
+-RELEASE.DETAiLS
¨ReleaseDate..... 2008-04-17 Format..... ISO
¨Filename........ ind-ping.rxx Region..... REGION FREE
¨Supplemental.... ind-ping-1st_wave.rar Source..... DVD9
¨RarCount........ 73x100MB Supplier... Zellcorp
+-RELEASE.iNFORMATION
"Ping 17 Test Media" is a confidential internal Microsoft utility
disc which was left inside an Xbox 360 when it was sent back to a
customer after RRoD repair.
Please note that this disc will not run on iXtreme firmware as-is.
It's an exception to the SS authoring date rule and has 2nd wave
PFI/Video when iXtreme expects it to have the 1st wave versions.
This is the same reason why backups of DDR Universe (the only
other known exception to the rule) will not run on iXtreme.
If you want this disc to run on iXtreme you will need to patch the
iso with PFI_739CEAB3.bin and Video_66D0CB54.iso from the included
ind-ping-1st_wave.rar, but note that this is not the proper
PFI/Video for this disc and you should use it at your own risk.
Also, be aware that this disc will attempt an internet connection
to LIVE/MS, and will halt if it can't connect. Use at own risk!
+-RELEASE.NOTES
1.این کاهش قیمت که قرار هست اتفاق بیفته حد اقل قیمت pre و arc رو چقدر میکنه؟
2.تو سایت xbox.com تو قسمت uae قیمت رو به درهم امارات گذاشته؟
3.اگر اینطوره پس اونایی که میرن از دوبی میارن چند براشون تموم میشه که اینطور میفروشن؟
4.هزینه 12V و X-CLAMB چنده؟
5.باتری برای دسته ها با شارژر (اگر باتریش شارژی باشه) چی بگیرم بهتره؟
6.تو امارات UC هم میفروشن؟
سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم قیمت شارژر دسته برای الایت چقدر هست؟؟؟و از کجا میتونم با قیمت مناسب تر بخرم؟؟!!

با سلام
من تازه 360 گرفتم مي خواستم از دوستان بخوام که هر گونه نکته اي در مورد اين کنسول مي دونند که مهمه قبل از استفاده از کنسول که هر کس بايد بدونه ذکر کنند.

با سلام :cheesygri
اين آخرين سوال من قبل از خريد xbox 360 هستش .
ميخاستم ببينم west game جاي مطمئني براي خريد هست . با خيال راحت بگيرم . يه شماره تلفن از فروشگاه مركزيش به من بديد ممنونتون ميشم . مرسي .
ضمنا من مي خواستم از نكست جن بگيرم نشد فقط uc داشت كه به درد من نمي خوره .

البته من منظورم کاهش قیمتی که تو اردیبهشت قراره تو ایران اتفاق بیفته بود ها!1. الان PAL قیمتش کاهش پیدا کرده که توی تاپیک زیر می تونید ببینید :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12756&highlight=کاهش+قیمت
البته من منظورم کاهش قیمتی که تو اردیبهشت قراره تو ایران اتفاق بیفته بود ها!

west رو بيخيال شو.الان با اين كنسولاي جديد ديگه خاطر جمعي نميخواد.ديگه خودت خيلي وقته اينجايي ميدوني چي به چيه.مطمئن شو فالكونه(175w) تاريخشم مال ماه 10 سال 2007 به بعد باشه.اكبنديشم كه جلوي خودت باز ميكنه.ميدوني براي چي ميگم از west نگير؟ من از اول اسفند مچل اينا شدم براي كنسول يا ميگفتن تو راهه يا ميگفتن گيره ولي اگه بياد قيمت پايين بهت ميديم.خلاصه يك 4 روز مونده به عيد كنسولاشون اومد گفت فردا بيا اركيد رو بهت ميديم 450 من فرداش رفتم گفت 570با سلام :cheesygri
اين آخرين سوال من قبل از خريد xbox 360 هستش .
ميخاستم ببينم west game جاي مطمئني براي خريد هست . با خيال راحت بگيرم . يه شماره تلفن از فروشگاه مركزيش به من بديد ممنونتون ميشم . مرسي .
ضمنا من مي خواستم از نكست جن بگيرم نشد فقط uc داشت كه به درد من نمي خوره .
من خيلي جلوي خودمو گرفتم هيچي نگم.راهي هم نداشتم.بچه هاي nextgen هم كه نداشتن.با اينكه نميخواستم برم توپخونه ولي يه سر رفتم.اولين مغازه سر نبش خيابوني كه ميره بالا به سمت فردوسي ديدم داره.اينم بگم همه جارو گشتم از اون دزدخونه(فروشگاه شادي) هم قيمت كردم ديدم يه سور زده به west ميگفت پرميوم قديمي 570 از همونا كه يه هفته اي مرخصه.نميدوني شب عيد چه بره كشونشون بود.خلاصه رفتم همون مغازه اوليه سر نبش.يه اركيد پال توي وكيوم و پرس شده جلوي روم باز كرد كپي خور كرد تازه يه كابل COMPONENT اصل فابريك هم روش گذاشت(البته كابل composit خودم رو دادم بهش) بهم داد 470 از شب عيد به اين طرف هم خودمو با هر چي بازي هست دارم خفه ميكنم خودم و برادرم روزي حداقل 12ساعت بازي ميكنيم نه فن گذاشتم نه 12 ولت كردم.فقط هي باطري دسته عوض ميكنم:biggrin1:.فقط جايي بذارش كه هوا اطرافش جريان داشته باشه.west رو بيخيال شو.الان با اين كنسولاي جديد ديگه خاطر جمعي نميخواد.ديگه خودت خيلي وقته اينجايي ميدوني چي به چيه.مطمئن شو فالكونه(175w) تاريخشم مال ماه 10 سال 2007 به بعد باشه.اكبنديشم كه جلوي خودت باز ميكنه.ميدوني براي چي ميگم از west نگير؟ من از اول اسفند مچل اينا شدم براي كنسول يا ميگفتن تو راهه يا ميگفتن گيره ولي اگه بياد قيمت پايين بهت ميديم.خلاصه يك 4 روز مونده به عيد كنسولاشون اومد گفت فردا بيا اركيد رو بهت ميديم 450 من فرداش رفتم گفت 570من خيلي جلوي خودمو گرفتم هيچي نگم.راهي هم نداشتم.بچه هاي nextgen هم كه نداشتن.با اينكه نميخواستم برم توپخونه ولي يه سر رفتم.اولين مغازه سر نبش خيابوني كه ميره بالا به سمت فردوسي ديدم داره.اينم بگم همه جارو گشتم از اون دزدخونه(فروشگاه شادي) هم قيمت كردم ديدم يه سور زده به west ميگفت پرميوم قديمي 570 از همونا كه يه هفته اي مرخصه.نميدوني شب عيد چه بره كشونشون بود.خلاصه رفتم همون مغازه اوليه سر نبش.يه اركيد پال توي وكيوم و پرس شده جلوي روم باز كرد كپي خور كرد تازه يه كابل COMPONENT اصل فابريك هم روش گذاشت(البته كابل composit خودم رو دادم بهش) بهم داد 470 از شب عيد به اين طرف هم خودمو با هر چي بازي هست دارم خفه ميكنم خودم و برادرم روزي حداقل 12ساعت بازي ميكنيم نه فن گذاشتم نه 12 ولت كردم.فقط هي باطري دسته عوض ميكنم:biggrin1:.فقط جايي بذارش كه هوا اطرافش جريان داشته باشه.
پانوشت:خدايا اين ساعت كاري كي تموم ميشه برم بقيه dark sector رو برم:biggrin1: