راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام :cheesygri
من احتمالا تا دو سه روز ديگه يدونه از وست گيم مي گيرم .
مي خوام عمل x-clamp رو انجام بدم و يه اينتركولر براش بگيرم . فقط موندم اينتركولر با چه ماركي بگيرم . بهترين اينتركولري كه تو بازار هست الان چيه ؟ لطفا يكي از اساتيد كمكم كنه ؟

اینترکولر NYKO اصلی بگیر که 3 تا فن داره.قیمتش هم حدودا 60000 تومان هست.

X-Clamp هم باید یه جایی مثل NextGen برات انجام بده.

اگر NYKO اصلی پیدا نکردی بگو آقا پیام برات از دوبی بیاره... ;)

اگه X_clamp كرد ميشه روزى 7-8 ساعت باهاش بازى كرد؟اگه X_clamp بشه دستگاه بن نميشه از لايو؟شنيدم باترى دسته هاش قلمى در عرض چند ساعت استفاده تموم ميشه باترى؟

X-Clamp روشی هست که فاصله مادربورد از سطح Box کنسول رو بیشتر می کنن به وسیله پایه...با این روش هوای بهتری زیر مادربورد رد میشه و باعث میشه کنسول سریع داغ نشه.مادربورد فالکون هم مشکل گرمایی نداره اما انجام این روش خیلی خوب هست.با این روش هم کسی از Live بن نمیشه.

اما برای اوایل بهتره از روزی 1-2 ساعت شروع کنید و روز های بعد زمان رو بیشتر کنید.

در ضمن باطری های در عرض 4 تا 5 ساعت تمام میشن.من Panasonic معمولی استفاده می کنم بین 4 تا 5 ساعت تمام میشن.پیشنهاد میشه از باطری های شارژی یا Play & Charge Kit استفاده کنید...

اینترکولر NYKO اصلی بگیر که 3 تا فن داره.قیمتش هم حدودا 60000 تومان هست.
X-Clamp هم باید یه جایی مثل NextGen برات انجام بده.
اگر NYKO اصلی پیدا نکردی بگو آقا پیام برات از دوبی بیاره... ;)
خيلي ممنون :love:
ولي 60 تومن براي اينتركولر يكم زياده . 30 تا 40 تومن چي بگيرم بهتره .
ضمنا من فكر كنم اگه وست گيم با اين همه دبدبه و كبكبه يه x-clamp نتونه انجام بده بايد بساتشو جمع كنه . :laughing:
بعدش براي يه تلويزيون معمولي كه سه تا جاي فيش ( قرمز سفيد زرد ) داره كابل كامپوننت بهتره و يا فقط براي hd tv خوبه ؟

آخرین ویرایش:
ضمنا من فكر كنم اگه وست گيم با اين همه دبدبه و كبكبه يه x-clamp نتونه انجام بده بايد بساتشو جمع كنه . :laughing:
بعدش براي يه تلويزيون معمولي كه سه تا جاي فيش ( قرمز سفيد زرد ) داره كابل كامپوننت بهتره و يا فقط براي hd tv خوبه ؟
پولتاتو اصلا برای اینترکولر حروم نکن چون به درد نمی خوره، چه 10 تومانی چه 60 تومانی.
همون موقع که می ری کنسول رو X-Clamp کتی بگو برات فناشو 12 ولت (یا اگر صداش به نظرت زیاده 9 ولت کنه!)
X-clamp رو هم بدی به nextgen یا هرکسی که سابقه تو این کار بهتره.

در مورد tv هم اصلا کابل component به tv شما نمی خوره و باید حتما از composite استفاده کنی.

شما وقتی یه Premium به طور مثال بخری 6 تا فیش داره کابلش که 3 تاش کامپوننت هست و 3 تاش کامپوزیت.قرمز و سفید و زرد کامپوزیت هستن و اگر تلویزیون شما این 3 تا رنگ رو داره باید از همین 3 تا استفاده کنید.در ضمن مدل Arcade فیش های کامپوننت رو نداره.
اینترکولر هست 30000 تومان جنس پلاستیکش مثل لنگه دمپایی هست. :biggrin1:
من هم خواستم جنس خوب معرفی کنم بهت.اینایی که الان توی بازار هست به جز NYKO بدون مارک هستن و هیچ اثری از لوگو NYKO روشون نیست.

در ضمن West Game در اصل یه فروشگاه هست که بازی و نرم افزار می فروشه و در کنارش کنسول و ... میاره.پس نباید انتظاری ازش داشته باشید.NextGen در کل از اولش کارش روی XBox 360 بوده به همین دلیل کار تعمیرات و کلا مسائل مربوط به این کنسول رو انجام میده... ;)

یک سوال
مدل ارکاد درگاه hdmi داره یا نه اگه نداره
از کجا میشه تشخیص داد بردش چیه مثلا از اون مدل اولیه نیست

بله پورت HDMI داره.

برای این که بدونی Falcon هست باید دستگاه رو باز کنی و مادربورد رو با تصاویری که اشکان جان توی تاپیک مربوط به تشخیص مادربورد ها گذاشته مقایسه کنی.ولی از روی جعبه بخوای تشخیص بدی Falcon هست روی Lableی که گوشه جعبه چسبیده باید ببینی آخرین خط نوشته باشه 175W

یک سوال در مورد اقا پیام xbox 360هایی که از اون ور میارن کپی خور شده هستن یا نه

و این که الان تمامه مدل های xbox 360 یک دسته داره و اگه بخوایم یک مدل xbox360 بگیریم که دردسر 12 ولت کردن فن ها و x clamp کردن و اینتر کولر رو این حرفا رو نداشته باشیم چی باید بگیریم یعنی کنسول و بگیریم و بشینیم بازیمون رو کنیم دیگه از این حرفا نداشته باشیم

آخرین ویرایش:
یک سوال در مورد اقا پیام xbox 360هایی که از اون ور میارن کپی خور شده هستن یا نه

و این که الان تمامه مدل های xbox 360 یک دسته داره و اگه بخوایم یک مدل xbox360 بگیریم که دردسر 12 ولت کردن فن ها و x clamp کردن و اینتر کولر رو این حرفا رو نداشته باشیم چی باید بگیریم یعنی کنسول و بگیریم و بشینیم بازیمون رو کنیم دیگه از این حرفا نداشته باشیم

خیر همگی آکبند هستن و کپی خور نشدن.خودشون موقع خرید براتون انجام میدن.

بله 1 دسته دارن همگی به استثنا مدل هایی از قبیل Limited Edition که به همرا 1-2 بازی و یک دسته اضافی هست.
این راه ها فقط برای بهتر شدن وضعیت و اطمینان بیشتر پیشنهاد میشه وگرنه نیازی هم بهشون نیست برای مادربورد های فالکون.

پولتاتو اصلا برای اینترکولر حروم نکن چون به درد نمی خوره، چه 10 تومانی چه 60 تومانی.
.
ولي من دو سه روز پيش زنگ زدم نكست جن . بهش گفتم مي خوام x-clamp و فن هاش رو 12 ولت كنم . برگشت گفت جديدا اينتركولرهايي كه مي آد اينقدر قوي هست كه ديگه احتياجي به 12 ولت كردن نيست . :confused:
يه سوال كوچيك ديگه : نوسان برق تو منطقه ما يه كمي زياده . زنگ زدم نكست جن گفت بايد هر سه چهار ماه يكبار بايد پاور ساپلاي و ترانست رو عوض كني ؟ آيا واقعا اينجوريه . اگه راهي هست كه عمر آداپتور زياد بشه يه توضيح مختصري بديد ممنونتون ميشم .

دوستان اين مدل Arcade ريجن J نداره؟
من به NextGen و West زنگ زدم فقط ريجن UC و Pal داشتن.

رجیون J مدل Arcade روز 6 مارس عرضه شد اما تا الان کسی وارد ایران نکرده.فقط UC و PAL هست توی ایران چون همه از دوبی وارد می کنن.

ولي من دو سه روز پيش زنگ زدم نكست جن . بهش گفتم مي خوام x-clamp و فن هاش رو 12 ولت كنم . برگشت گفت جديدا اينتركولرهايي كه مي آد اينقدر قوي هست كه ديگه احتياجي به 12 ولت كردن نيست . :confused:
يه سوال كوچيك ديگه : نوسان برق تو منطقه ما يه كمي زياده . زنگ زدم نكست جن گفت بايد هر سه چهار ماه يكبار بايد پاور ساپلاي و ترانست رو عوض كني ؟ آيا واقعا اينجوريه . اگه راهي هست كه عمر آداپتور زياد بشه يه توضيح مختصري بديد ممنونتون ميشم .

چیزی که NextGen میگه درسته اما خوب X-Clamp رو انجام بدید خوبه ولی دیگه نیازی به 12 ولت کردن نیست با وجود این Intercooler ها.

در مورد نوسان هم فکر کنم جلوی دستگاه محافظ برق بذارید مشکل تا حدودی حل بشه ولی راهی برای بالابردن عمر آداپتور وجود نداره.اگر UC می خواید بخرید خوب وقتی تبدیل 110-220 نوسان باعث خرابیش بشه در دفعات بعد باعث صدمه زدن به کنسول هم میشه.من خودم ضبط صوتی که داشتم به دلیل بروز مشکل در تبدیل سوخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or