راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید سوالهای ما زیاد شد
این مدل ارکاد که مموری داره مموری چه سایزی هست؟
مدل ارکید کابلش چی هست کامپوننته؟
======================
و الان تمام مدلهای xbox 360 کپی خور شده هست یا نه چون چند ماه پیش یادمه یک مدل جدید اومد با درایور جدید خواستم بیبنم کپی خور شدن همه و(گفتم که از میادین بازی دور بودم):biggrin1:

و ریجن فری که میگن کنسول هست چیه فری بهتره یا uc

مموری آرکید 256 مگابایتی هست.
نه Composite هست.

XBox 360 درایو هاش کپی میشه.

تا الان هم همه درایو هاش کپی شده ولی درایو Hitachi 79 سخت تر از همه کپی میشه.

Region Free برای بازی ها هست.یعنی یه بازی که Region Free هست به هر 3 رجیون یعنی J و PAL و NTSC/UC می خوره.وی بازی که مثلا UC باشه فقط به همون UC می خوره و روی 2 رجیون دیگه بالا نمیاد...بهش میگن Region Lock

ببخشید سوالهای ما زیاد شد
این مدل ارکاد که مموری داره مموری چه سایزی هست؟
مدل ارکید کابلش چی هست کامپوننته؟
======================
و الان تمام مدلهای xbox 360 کپی خور شده هست یا نه چون چند ماه پیش یادمه یک مدل جدید اومد با درایور جدید خواستم بیبنم کپی خور شدن همه و(گفتم که از میادین بازی دور بودم):biggrin1:

و ریجن فری که میگن کنسول هست چیه فری بهتره یا uc
256MB

Composite AV / Only For SDTVs

همه ي كنسول ها الان كپي خور ميشن با هردرايوي

كنسول ريجن فري نداريم تا اونجايي كه من ميدونم فقط چند وقت قضيه ريجن فري كردن بازيها بود كه بازي از استيلث بودن در ميومد و دردسر داشت

اما در حال حاضر به نظر من فرقي نميكنه ريجن چي باشه ، بنابراين يا PAL يا J چون آداپتور دارن ، البته مدل فالكون بيشتر تو مدل هاي PAL و UC ديده شده

توی مدینه هم داره - آدرسشم سراسته :cool: قینتشم واقا خوبه :love:

512mb - کامپوزیت

همشون کپی خورن ولی روش و قیمتاش فرق داره

ریجن فری ماله بازیه که روی همه ی کنسولا اجرا میشه.

مموری 256 مگابایتی هست.اینجا هم می تونی بخونی : http://www.xbox.com/en-AE/hardware/x/xbox360arcadesystem/default.htm

اطلاعات اشتباه دادی... ;)

256MB

Composite AV / Only For SDTVs

همه ي كنسول ها الان كپي خور ميشن با هردرايوي

كنسول ريجن فري نداريم تا اونجايي كه من ميدونم فقط چند وقت قضيه ريجن فري كردن بازيها بود كه بازي از استيلث بودن در ميومد و دردسر داشت

اما در حال حاضر به نظر من فرقي نميكنه ريجن چي باشه ، بنابراين يا PAL يا J چون آداپتور دارن ، البته مدل فالكون بيشتر تو مدل هاي PAL و UC ديده شده

با عرضه Arcade با رجیون J الان توی این رجیون هم Falcon دیده میشه... ;)

با عرضه Arcade با رجیون J الان توی این رجیون هم Falcon دیده میشه... ;)
J هم فالكن داره البته كم تر چون فالكن رو ميدن اروپايي ها و امريكايي ها برن حال كنن ، اگه Zephyr رو دسشون باد كرده باشه بندازن به آسيا !:biggrin1: ( وضعيت بازار آسياي شرقي رو كه خودتون ميدونيد كه فعلا يه فاجعه اس)

البته فكر كنم الان ديگه Zephyr توليد نميشه و هر چي بوده استفاده شده و كنسول هاي 2008 به بعد همگي فالكن هستند ( البته من بيل گيتس نيستم :biggrin1:، اما يحتمل 2008 ـي ها همگي فالكن هستند)

J هم فالكن داره البته كم تر چون فالكن رو ميدن اروپايي ها و امريكايي ها برن حال كنن ، اگه Zephyr رو دسشون باد كرده باشه بندازن به آسيا !:biggrin1: ( وضعيت بازار آسياي شرقي رو كه خودتون ميدونيد كه فعلا يه فاجعه اس)

البته فكر كنم الان ديگه Zephyr توليد نميشه و هر چي بوده استفاده شده و كنسول هاي 2008 به بعد همگي فالكن هستند ( البته من بيل گيتس نيستم :biggrin1:، اما يحتمل 2008 ـي ها همگي فالكن هستند)

Arcade هایی که برای رجیون J اومد هم همگی فالکون بود...

متاسفانه هنوز یه واردکننده پیدا نشده بره چین XBox 360 بیاره...

از تاریخی که Arcade های فالکون وارد بازار آسیای شرقی شد دیگه تولیدات مدل های دیگه هم همگی فالکون شدن.

وقتی توی دبی میشه گرفت سود فروششم خوبه دیگه طبیعه ;)

پیغوم خصوصیتو چک کن :cool:

بحث سودش نیست.با توجه به این که تولیدش توی چین هست وقتی تعداد خریده بشه قیمت میاد پایین.من چند ماه تحقیق کردم روی خرید کنسول از چین.از اوایل تابستون پارسال دنبال این بودم ببینم چطوری میشه جنس وارد کرد.
اونجا جنس رو عمده می فروشن کلی سود توش هست برای وارد کننده ها اگر بیارن.

یک سوال (اماتور) داشتم می شود به جای استفاده از دسته XBOX از کیبورد موس استفاده کرد؟

توی 1-2 صفحه قبل جواب داده شده بود.

موس و کیبورد با تبدیل متصل میشه به این کنسول اما این که به جای دسته استفاده کنید فکر نمی کنم امکان پذیر باشه...تصویر تبدیل رو هم توی صفحات قبل می تونید ببینید...

به نظر شما من کنسولمو افقی بزارم یا عمودی ؟؟
کدوم حالت احتمال خرابی لنز یا 3 چراغه شدن رو پایین می یاره؟؟

عمودی گذاشتن برای این هست که کنسول بیشتر هوا بهش بخوره چون وقتی افقی بگذارید قسمت زیرین دستگاه داغ میشه...ولی به همون صورت افقی می تونید بگذارید ولی زیر دستگاه چیزی رو به عنوان پایه بگذارید که فاصله بخش زیرین دستگاه از زمین بیشتر بشه و هوا بهتر به بخش زیرین کنسول برسه...
در کل عمودی گذاشتن کنسول یه مقدار به لنز فشار میاره به طوری که بعضی بازی ها رو مجبوری که دستگاه رو به صورت افقی بگذاری که اجرا بشن.ولی در حدی نیست که باعث خرابی زودهنگام لنز بشه.

کسی سایتی یا جایی رو میشناسه کابل اوپتیکال رو بشه ازش خرید و پست کنه؟؟

شما با فروشگاه های زیر تماس بگیرید :

WestGame
NextGen
یا اگر پیدا نشد بگو آقا پیام از دوبی برات بیاره...

با سلام :cheesygri
من احتمالا تا دو سه روز ديگه يدونه از وست گيم مي گيرم .
مي خوام عمل x-clamp رو انجام بدم و يه اينتركولر براش بگيرم . فقط موندم اينتركولر با چه ماركي بگيرم . بهترين اينتركولري كه تو بازار هست الان چيه ؟ لطفا يكي از اساتيد كمكم كنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or