راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوال 1 - تا اینجا که من می دونم قاب اینجا گیر نمی آد میاد؟
2- قاب هاش چنده؟
3- اینتر کولر به درد می خوره یا نه؟
4- بازی های معروف برای pal هستند؟ rock band برای پال هست؟ bully چی؟

1.اگر منظورت Faceplate هست بله گیر میاد ولی باید بگردی...
2.قیمتش هم بالای 20000 تومان باید باشه
3.خوبیش که خوب هست اما قدرت خنک کردن مثل 12 ولت کردن فن ها رو نداره.اما من پیشنهاد می کنم برای بهتر شدن دمای مادربورد فالکون خریداری بشه...حالا اگر اساتید دیگه این رو قبول ندارن می تونید ازشون دلیلش رو بپرسید.
4.بازی Rock Band اینطور که من چک کردم اصلا PAL نداره.اما Bully هم NTSC/UC هست و هم PAL.

آقا پيامو از كجا گير بيارم؟الان الايت رو چند ميدن ايشون؟الان جاهايى مثل وست گيم بازيهاشون stealth patch هست ديگه؟
معلوم نیست تا اون موقع قیمت ها چطوری بشه.

اما اوایل تابستون قیمت ها میره بالا...

آقا پیام،Parto Games،NextGen و West Game می تونن انتخاب های خوبی برای خرید باشن.البته آقا پیام نسبت به همشون ارزون تر میده.بعدش هم که PartoGames قیمت های خیلی خوبی داره.
IXtreme بریزی و دیسک هات Stealth Patch باشه هیچ مشکلی برای بن شدن نداری.آدرس هم ایرادی نداره فقط لازم هست یه آدرس در آمریکا بدی...و البته هر جای دیگه ای...

آقا پيامو از كجا گير بيارم؟الان الايت رو چند ميدن ايشون؟الان جاهايى مثل وست گيم بازيهاشون stealth patch هست ديگه؟

توی فروشگاه مجازی که زیر مجموعه مباحث گوناگون هست یه تاپیک دارن به اسم فروش 360 با خروجی HDMI.
الایت رو بین 600 تا 620 میدن.البته بار جدید که می خوان سفارش بگیرن بستگی به هزینه ای که برای ترخیص می پردازه هست.
WestGame-PartoGames-NextGen اکثرا دیسک هاشون Full Stealth Patch هست.

سلام
من درباره مدل های core , permium,elite اطلاعات دارم ولی چون مدتی هست از میادین بازی دورم میشه یک توضیح با قیمت درباره این مدل های جدی که هست بدید مثل فالکون و ارکاد که اینا چیه و چه فرقی دارن قیمت هم برای همه مدل ها بدید ممنون میشم:love:

سلام
من درباره مدل های core , permium,elite اطلاعات دارم ولی چون مدتی هست از میادین بازی دورم میشه یک توضیح با قیمت درباره این مدل های جدی که هست بدید مثل فالکون و ارکاد که اینا چیه و چه فرقی دارن قیمت هم برای همه مدل ها بدید ممنون میشم:love:

مادربورد فالکون فعلا آخرین مادربوردی هست که روی XBox 360 گذاشته شده و مشکل گرمایی تا حد بسیار زیادی بهبود یافته...
مدل Arcade که جایگزین Core شده دارای دسته بیسیم و یه مموری هست(بدون هارد).

مدل Premium هم که هارد 20 داره و Elite هم که مشکی هست و با هارد 120 گیگابایتی هست.

قیمت ها هر جا بپرسی یه قیمت بهت میدن

اما ارزون ترین قیمت ها اینا هستن :

Arcade : 420

Premium With HDMI : 500

Halo Edition : 530

Elite : 600

سلام
منم بالاخر 360 دار شدم
سوالم: من یه الیت با رجین uc از نکستجن خریدم به من گفتن که برقش 110 است چشتون روز بد نبینه زدم به ترانس روشن کردم دیدم به رو خودش نمیاره که تو برق ....
من دوباره رفتم نکستجن فروشنده زیر اداپتور را نگاه کرد با حالت :eek: :confused:گفت 220 :-" دوستان همچین موردی یه کم غیر عادی نیست ؟؟؟

چند روز پیش یه بازیه Army Of Two از نکست جن خریدم و چندتای دیگه باهاش،همه رو DVD ROM کامپیوترم خوند و دیدم که Full Stealth هستن،ولی اینو نتونست بخونه.میخواستم بببینم کسی تازگیها این بازی رو از نکست جن خریده و چک کرده که Full Stealth هست یا نه؟

مادربورد فالکون فعلا آخرین مادربوردی هست که روی XBox 360 گذاشته شده و مشکل گرمایی تا حد بسیار زیادی بهبود یافته...
مدل Arcade که جایگزین Core شده دارای دسته بیسیم و یه مموری هست(بدون هارد).

مدل Premium هم که هارد 20 داره و Elite هم که مشکی هست و با هارد 120 گیگابایتی هست.

قیمت ها هر جا بپرسی یه قیمت بهت میدن

اما ارزون ترین قیمت ها اینا هستن :

Arcade : 420

Premium With HDMI : 500

Halo Edition : 530

Elite : 600

سلام به همه دوستان
من عضو تازه وارد هستم راستش یه کم اطلاعات می خواستم در مورد مدل های 360
مثلا Premium With HDMI فرقش با Halo Edition چیه و اینکه بهترین فروشگاهی که بشه ازش خرید کجاست (یعنی آدرسش کجائه)
مرسی

سلام به همه دوستان
من عضو تازه وارد هستم راستش یه کم اطلاعات می خواستم در مورد مدل های 360
مثلا Premium With HDMI فرقش با Halo Edition چیه و اینکه بهترین فروشگاهی که بشه ازش خرید کجاست (یعنی آدرسش کجائه)
مرسی

سلام خوش اومدی
از 2006 که ثبته نام کردی تا حالا کجا بودی؟:confused:;)

ببین دوسته عزیز یه کم تو تاپیک ها بچرخی جوابه همه سوالات چندین بار داده شده

فروشگاه هم زیاده چندتایی هم تو همین سایت تاپیک دارن تهران و شهرستان
مثلا پیام تو بوشهره فکر کنم و نکست جن و وست هم تو تهران زیادن بگردی پیدا میکنی
سوالاتت رو هم حتما دوستان بازم جواب میدن ولی اگر یه زنگ به فروشگاهها بزنی کاملا بهت توضیح میدن:love:

سلام
منم بالاخر 360 دار شدم
سوالم: من یه الیت با رجین uc از نکستجن خریدم به من گفتن که برقش 110 است چشتون روز بد نبینه زدم به ترانس روشن کردم دیدم به رو خودش نمیاره که تو برق ....
من دوباره رفتم نکستجن فروشنده زیر اداپتور را نگاه کرد با حالت :eek: :confused:گفت 220 :-" دوستان همچین موردی یه کم غیر عادی نیست ؟؟؟

ببین دوسته من کنسولی که UC هست قائدتا باید اداپتورش 110 باشه من تا حالا elite از نزدیک ندیدم ولی بگو ببینم آداپتورش هم مشکیه یا اونم مثله معمولی ها خاکستریه؟:confused:

من اگه آركيد بگيرم ميتونم بعدا قاب مشكى روش بزارم؟چيزهايى كه تو پك الايت هست رو ميتونم بعدا جداگونه بگيرم؟قيمت هارد 20 و120 گيگابايتى رو هم برام بنويسيد كه بندازم رو آركيد.و يه سوال ديگه وقتى برا 360 بازى ميگيرى.مثل ps1 و ps2 هست(يعنى خود بازى اجرا ميشه)يا اينكه بايد مثل pc روش نصب كنيم بازىرو؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or