راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مادربورد آکراید چی هست و آیا این که هارد نداره خنک ترش نمیکنه با توجه به این که اونجا سوراخه اگه میشد مهدی و خلیل واسه آکراید یه فکری میکردن فکر کنم بهتر از بقیه ی مدل ها است از لحاظ خنکی؟؟
فالکون ، نخیر هیچ ربطی نداره ( اولین باره میشنوم ) و نیاز نیست برای آرکید فکر بکنید ! 12w با s.d کافیه . آقا مهمدی هم که میبینی بدنه کنسولشونو بریدن بخاطر اینه که برد ایشون لانچ هست و برد لانچ خیلی گرمای بیشتری نسبت به برد فالکون تولید میکنه . در ضمن برد فالکون که فقط برای آرکید نیست . در مدل های halo - premium with hdmi - elite هم استفاده شده .

منظورتو نفهمیدم.
سوال من اینه که
آیا می شود بازی های 360 رو کپی کرد روی هارد و از روی هارد بازی کرد ( از روی دی وی دی نه) ؟
بازی arcade چیه دیگه ؟

منظورتو نفهمیدم.
سوال من اینه که
آیا می شود بازی های 360 رو کپی کرد روی هارد و از روی هارد بازی کرد ( از روی دی وی دی نه) ؟
بازی arcade چیه دیگه ؟
نمیشه. بازی های ارکید رو هم باید از روی Xboxlive Marketplace توسط Microsoft Point خریداری و دانلود کنید.

من الان زنگ زدم فروشگاه nextgen و قیمت 360 رو گرفتم.
می گفت arcade نداریمو اگه داشته باشیم 500.

می خواستم بدونم اگه یه Xbox360 arcade و که کرک شده باشه رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ID شماره تلفن و mail یا هر چیزی که از طرف دارید برای من بذارید .
ممنون می شم.

من الان زنگ زدم فروشگاه nextgen و قیمت 360 رو گرفتم.
می گفت arcade نداریمو اگه داشته باشیم 500.

می خواستم بدونم اگه یه Xbox360 arcade و که کرک شده باشه رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ID شماره تلفن و mail یا هر چیزی که از طرف دارید برای من بذارید .
ممنون می شم.

آرکید رو پیشنهاد می کنم از آقا پیام بگیری که قیمت Arcade رو میده 420 تومان.کپی خورش رو هم یا خود ایشون انجام میدن یا بنده.کپی خور شده براتون می فرستن با پست.
توی فروشگاه مجازی هم یه تاپیک دارن به اسم : فروش 360 با خروجی HDMI

بخشید من یک کور مدل j دارم میخوام ردش کنم یک الیت بخرم بعد میخواستم ببینم قیمت الیت چنده دستگاهم رو چقدر ور میدارن بعد بهترین ری جن و مدل برای الیت چی هستش بعد از کجا میتونم یک الیت خوب نو وسالم خلاصه ردیف بگیرم که برام پست کنن اقا معرفی کنید ممنون
البته با x-clamp و 12 ولت کردن (اگر درست نوشته باشم) با کپی کردن و غیره
راستی مدل کورم یک هارد 20 گیگم داره اون چند می ارزه

بخشید من یک کور مدل j دارم میخوام ردش کنم یک الیت بخرم بعد میخواستم ببینم قیمت الیت چنده دستگاهم رو چقدر ور میدارن بعد بهترین ری جن و مدل برای الیت چی هستش بعد از کجا میتونم یک الیت خوب نو وسالم خلاصه ردیف بگیرم که برام پست کنن اقا معرفی کنید ممنون
البته با x-clamp و 12 ولت کردن (اگر درست نوشته باشم) با کپی کردن و غیره
راستی مدل کورم یک هارد 20 گیگم داره اون چند می ارزه

قیمت الایت الان 600 به بالا هست.

از پیام بخر قیمت الایت هم میده 600 با رجیون UC که مادربوردش هم فالکون هست.

X-Clamp هم 20000 تومان و 12 ولت کردن 15000 تومان NextGen انجام میده.
اون هارد هم 50 تا 70 ردش کنی خوبه...
کپی خور هم 25 تا 30 هزار تومان هزینشه.

من دنبال دسته سیمدار x360 هستم واسه اینکه هم بشه به کامپیوتر وصل کرد و هم چند ماه دیگه که کنسول گرفتم به اون وصل کنم.قیمت گرفتم 40 تومن.خوبه؟!جایی ارزونتر میشناسید؟!
یه سوال دیگه هم دارم.مگه دستگاه هایی که فالکون هستن هم به x-clamp و 12ولت نیاز داره؟!!:confused:

من دنبال دسته سیمدار x360 هستم واسه اینکه هم بشه به کامپیوتر وصل کرد و هم چند ماه دیگه که کنسول گرفتم به اون وصل کنم.قیمت گرفتم 40 تومن.خوبه؟!جایی ارزونتر میشناسید؟!
یه سوال دیگه هم دارم.مگه دستگاه هایی که فالکون هستن هم به x-clamp و 12ولت نیاز داره؟!!:confused:

40 تومان یه مقدار گرون هست.30-35 تومان مناسبه...

اگه 12 ولت و X-Clamp کنی بهتر هست.اما من باشم یه Intercooler میندازم روش نه بیشتر...

الان قیمت تقریبی آرکید حدودا 270 هست . قرار نیست این قیمت طی روزها یا ماههای آینده به صورت جهانی افت داشته باشه ؟ اگر قراره تاریخش مشخص هست ؟

الان قیمت تقریبی آرکید حدودا 270 هست . قرار نیست این قیمت طی روزها یا ماههای آینده به صورت جهانی افت داشته باشه ؟ اگر قراره تاریخش مشخص هست ؟

توی اردیبهشت فکر کنم قیمت ها افت داشته باشن.توی مرداد و شهریور هم همینطور.
مدل PAL این مدل از XBox 360 الان خیلی قیمتش پایین تر هست و مطمئنا قیمتی که داره بهتر از رجیون UC هست.

PAL که قیمت جهانیش اومد پایین باید منتظر بود UC و J هم کاهش قیمت جهانی داشته باشن.امکان داره توی این 2-3 ماه این کاهش قیمت رخ بده... :love:

قیمت الایت الان 600 به بالا هست.

از پیام بخر قیمت الایت هم میده 600 با رجیون UC که مادربوردش هم فالکون هست.

X-Clamp هم 20000 تومان و 12 ولت کردن 15000 تومان NextGen انجام میده.
اون هارد هم 50 تا 70 ردش کنی خوبه...
کپی خور هم 25 تا 30 هزار تومان هزینشه.

بخشید سوال های کپانه می پرسم
ببخشید این ری جن uc مال کجاست بعد مطمئنا بازی های با ری جن j که بهش نمیخوره
بعد دستگاه خودم رو چند میخرند بعد این قیمتی که شما گفتی 600 به بالا اخرش چنده و بعد داخل یک پک الیت چه چیزهایی هست
با تشکر بعد این اقا پیام دستگاه کپی خور شده رو میده 600 یا بدون کپی خور شدن بعد چرا این دوستمون قیمت هاشون از جاهای دیگه پایین تر هستش

چنده؟

سلام.
ببخشید من یک سوال دارم(یعنی چند تا سوال)

الان ARCADE به تومان تو ایران و به دلار چند است؟
PRIMIUM هم همین تور قیمت بدید لطفا؟
CORE هم؟
ELITE هم؟!

با تشکر از برنامه ی خوبتان؟؟؟!!!!!!

بخشید سوال های کپانه می پرسم
ببخشید این ری جن uc مال کجاست بعد مطمئنا بازی های با ری جن j که بهش نمیخوره
بعد دستگاه خودم رو چند میخرند بعد این قیمتی که شما گفتی 600 به بالا اخرش چنده و بعد داخل یک پک الیت چه چیزهایی هست
با تشکر بعد این اقا پیام دستگاه کپی خور شده رو میده 600 یا بدون کپی خور شدن بعد چرا این دوستمون قیمت هاشون از جاهای دیگه پایین تر هستش

رجیون UC برای USA هست و بازی های J هم بهش نمی خوره.فقط Free Region و UC بهش می خوره.فروشگاه های WestGame.ir و NextGen.IR و DC-360.Com همگی رجیون UC دارن برای فروش.
این هم محتویات این Pack :

ms_070327_xboxelite.jpg

خیر کنسول آکبند و کپی خور نشده هست.
قیمت هاشون هم چون خودشون از دوبی وارد می کنن پایینتر هست نسبت به جاهای دیگه.قیمتشون هم حدودن 600 هست.دقیق اطلاع ندارم از قیمت.

سلام.
ببخشید من یک سوال دارم(یعنی چند تا سوال)

الان ARCADE به تومان تو ایران و به دلار چند است؟
PRIMIUM هم همین تور قیمت بدید لطفا؟
CORE هم؟
ELITE هم؟!

با تشکر از برنامه ی خوبتان؟؟؟!!!!!!

الان Arcade ارزون ترین جا فکر کنم 420 باشه
Premium معمولی اگر گیر بیاد دور و بر 450-460
Core نیست و اگر باشه 300-350 چون Arcade جایگزینش شده.
Elite هم 600 حدودا ارزون ترین جا.
قیمت جهانیشون هم توی XBox.Com زده.
پیام توی فروشگاه مجازی با ارزون ترین قیمت ها نسبت به بازار ایران می فروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or