راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام اگر شما سربه سايت مايكروسافت ميزدي اكثر كشورها رو قيمتهارو آورده پايين مخصوصا عمارات متحده عربي اين هم خبرش:
Experience Xbox 360 at new lower price

Microsoft is making it even easier for more folks to learn just how fantastic Xbox 360 really is. Starting Friday 14 March, new Estimated Retail Prices for Xbox 360 consoles start at AED 850 for the definitive high-definition gaming and entertainment console.

Here’s the breakdown for everyone out there, keen to decide on which flavour of Xbox 360 is best to suit your interests and budget:

The entry level “Xbox 360 Arcade” console gets a new ERP of AED 850.

“Xbox 360”, with a 20GB hard drive and one wireless controller gets an ERP of AED 1150.

“Xbox 360 Elite”, with its massive 120GB hard drive that’s ideal to store bucket-loads of games and media content as well as your own music, will have an ERP of AED 1599.

Whichever you choose, the Xbox 360 can easily adapt to suit your entertainment needs. There’s something on Xbox 360 to suit everyone at home, even if they’d sometimes rather watch a movie than playing the latest games. But when it comes to games Xbox 360 really is king, with an unrivalled selection of titles to satisfy every type of player, and unparalleled parental control allowing families to keep watch over everything else. The very best games are all available on Xbox 360 too, with over 1000 to choose from by the end of the year. Fable 2, Too Human and Rock Band are due in 2008, and let’s not forget Grand Theft Auto IV.

What are you waiting for? Jump in!

جایی مثل امارات متحده عربی که کاهش قیمت داشته چون مثل اروپا همه کنسول های XBox360 رجیون PAL هستن.کشورهایی که توشون PAL عرضه میشه این کاهش قیمت درشون وجود داره.

دوستان من میخوام یک 360 بگیرم ( یعنی برن دبی برام بیارن )
چون طرف چیزی بلد نیست چی به چیه این موارد و بگم بسه یا مورد دیگه ای هم هست .
پرمیوم بگیرم یا elite . اما موارد . ( این سوال بود :biggrin1:) . j only japan
مادربورد فالکون - درایو سامسونگ ( همینو میدونم همینو بگم بسه یا مورد دیگه ای هم هست )

با تشکر از console عزیز ( با اینی که شما معرفی کردی سه چراغ شدن امکانش کمه متشکر )
يه نكته رو من بگم كه Only for Japan ديگه توليد نميشه و فقط قبلا توليد ميشد (همون كنسول هاي لانچ) اما بايد بهشون گفت فالكن :biggrin1: من خودم آمار گرفتم اكثر كنسول هايي كه به مرض 3 چراغ مبتلا نشدند همين كنسول هاي Only for Japan توليد 2005 هستند

در مورد اينتركولر هم بارها اساتيد گفتند كه تاثيري نداره ، من خودمم به قضيه پي بردم كه تاثيري نداره و 12 ولت بهترين كار هستش

يه نكته رو من بگم كه Only for Japan ديگه توليد نميشه و فقط قبلا توليد ميشد (همون كنسول هاي لانچ) اما بايد بهشون گفت فالكن :biggrin1: من خودم آمار گرفتم اكثر كنسول هايي كه به مرض 3 چراغ مبتلا نشدند همين كنسول هاي Only for Japan توليد 2005 هستند

در مورد اينتركولر هم بارها اساتيد گفتند كه تاثيري نداره ، من خودمم به قضيه پي بردم كه تاثيري نداره و 12 ولت بهترين كار هستش
دوست عزیز کنسول من 2005 هست و یک بار سه چراغ داده. کغ بردم نکست برام درست کرد و فنش رو 12 ولت کرد شما چه جوری آمار گرفتی؟;)

دوست عزیز کنسول های J هنوز هم تولید میشه.توی ماه مارچ کنسول XBox 360 Arcade با رجیون J روز 6 مارس در ژاپن عرضه شد.

اینم خبرش :

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11765&highlight=Arcade

جایی مثل امارات متحده عربی که کاهش قیمت داشته چون مثل اروپا همه کنسول های XBox360 رجیون PAL هستن.کشورهایی که توشون PAL عرضه میشه این کاهش قیمت درشون وجود داره.

جدای از اینا بعد از اینکه تو رقابت bluray با HDDVD توشیبا ورشکستی و باخت خودش رو اعلام کرد مایکروسافت هم قیمت درایور های xbox رو تقریبا از نصف هم پایین تر اورد .

جدای از اینا بعد از اینکه تو رقابت bluray با HDDVD توشیبا ورشکستی و باخت خودش رو اعلام کرد مایکروسافت هم قیمت درایور های xbox رو تقریبا از نصف هم پایین تر اورد .

نگاه کن HD DVD Drive ها قیمتشون رو آورد پایین که دیگه از توی بازار پاک بشه این HD DVD Drive ها.قیمت کنسول هم که اومد پایین به دلیل رقابت با سونی بود و این که بتونه قبل از بازی GTA و در زمان عرضه این بازی خوب فروش کنه.الان سونی باید دوباره یه کاهش قیمت داشته باشه تا بتونه دوباره حرفی برای گفتن داشته باشه.

دوست عزیز کنسول من 2005 هست و یک بار سه چراغ داده. کغ بردم نکست برام درست کرد و فنش رو 12 ولت کرد شما چه جوری آمار گرفتی؟;)
كنسول شما Only for Japan هست ؟ دقت كردي من چي گفتم؟ در ضمن من نگفتم هيچ كدام از اون كنسولها خراب نميشن اما خرابيشون كمتره
J هنوز هم تولید میشه.توی ماه مارچ کنسول XBox 360 Arcade با رجیون J روز 6
منظور من رو بد متوجه شديد منظورم مدل لانچ بود ديگه توليد نميشه

بعد هم شما تو اون خبر نوشتيد :
به زودی باید منتظر ورود Arcade با رجیون NTSC/J Asia در ایران بود.
J/Asia شامل چند كشور ميشه سنگاپور ، كره جنوبي ، مالزي و ...

اما Only for Japan فقط مختص كشور ژاپن هست

كه الان ما چيزي به عنوان Only for Japan نداريم ، ژاپن هم شده جزو همون J/Asia

آخرین ویرایش:
كنسول شما Only for Japan هست ؟ دقت كردي من چي گفتم؟ در ضمن من نگفتم هيچ كدام از اون كنسولها خراب نميشن اما خرابيشون كمتره
منظور من رو بد متوجه شديد منظورم مدل لانچ بود ديگه توليد نميشه

بعد هم شما تو اون خبر نوشتيد :J/Asia شامل چند كشور ميشه سنگاپور ، كره جنوبي ، مالزي و ...

اما Only for Japan فقط مختص كشور ژاپن هست

كه الان ما چيزي به عنوان Only for Japan نداريم ، ژاپن هم شده جزو همون J/Asia

J همون Japan هست.در ضمن Launch دیگه تولید نمیشه که بخواد J یا Only For Japan داشته باشه.

این کنسول های Only For Japan و Only For Korea خیلی وقت هست تولید نمیشه.

اگر رجیون رو J یا UC گذاشتن که اسمشون مخصوص یک کشور هست چون عرضه انبوه کنسول توی اون کشور ها صورت میگیره.ولی برای کشور های دیگر منطقه هم استفاده میشه.

J همون Japan هست.در ضمن Launch دیگه تولید نمیشه که بخواد J یا Only For Japan داشته باشه.

این کنسول های Only For Japan و Only For Korea خیلی وقت هست تولید نمیشه.

اگر رجیون رو J یا UC گذاشتن که اسمشون مخصوص یک کشور هست چون عرضه انبوه کنسول توی اون کشور ها صورت میگیره.ولی برای کشور های دیگر منطقه هم استفاده میشه.
نميدونم چرا هيچكس پست منو درست نميخونه !:)

پدرام جان من كي گفتم UC مخصوص يه كشوره J مخصوص يه كشوره و Pal مخصوص يه كشوره

شما حرف منو كه قبول نداري ، حداقل يه نگاه به اون تاپيكي كه اشكان جان زحمتشو كشيدند بكن(سوالات متداول قبل خريد 360) اونجا گفته شده كه ما دو نوع ريجن J داريم (يعني داشتيم) يكي J/Asia و يكي J/Only for Japan ، قبلا اينطوري بوده اما الان فقط J/Asia هست
تفاوت J/Asia و J/Japan در گذشته اين بوده كه كنسول هاي Japan تو پكشون يك ريموت كنترل هم داشتند ولي J/asia ها نداشتند

موفق باشي عزيزم;)

نميدونم چرا هيچكس پست منو درست نميخونه !:)

پدرام جان من كي گفتم UC مخصوص يه كشوره J مخصوص يه كشوره و Pal مخصوص يه كشوره

شما حرف منو كه قبول نداري ، حداقل يه نگاه به اون تاپيكي كه اشكان جان زحمتشو كشيدند بكن(سوالات متداول قبل خريد 360) اونجا گفته شده كه ما دو نوع ريجن J داريم (يعني داشتيم) يكي J/Asia و يكي J/Only for Japan ، قبلا اينطوري بوده اما الان فقط J/Asia هست
تفاوت J/Asia و J/Japan در گذشته اين بوده كه كنسول هاي Japan تو پكشون يك ريموت كنترل هم داشتند ولي J/asia ها نداشتند

موفق باشي عزيزم;)

تو پست من رو می خونی که ایراد میگیری چرا پست من رو درست نمی خونید.

NTSC-J: این ریجن فقط مربوط به کشور ژاپن و کره می باشد.
NTSC-J/Asia: این ریجن مختص به کشور های آسیای شرقی مثل تایوان، سنگاپور و ... می باشد. (این ریجن در واقع همان NTSC/J می باشد و بازی های این ریجن و ریجن ژاپن یکی هستند و فقط تفاوت آنها در زبان های موجود در بازی است)

J اول کلمه Japan هست.نشونه کنسول های Asia هست.UC هم اگر اشتباه نکنم یعنی USA-Canada که این کنسول به خیلی از کشور های دیگه هم در قاره آمریکا و جاهای دیگه میره.NTSC-J/Asia که میشه NTSC-JAPAN/ASIA

درسته که یه زمانی Only For Japan و Only For Korean بود.من خودم Only For Korean بود دستگاهم فکر کنم.

منظور من هم از این حرف هام این هست که همون J و UC که می بینی به این معنی هستن.در کل حرفت درسته.

Only For Korean که ندیدم ولی یه Pack های مخصوصی بود با برق 220 که روش نوشته بود Pacific و ویژه مصرف در کره بود.

بله.برای من هم همونه : For Distribution In Korea

یه مدت توی ایران می فروختن Only For Korea البته 1 ماه بیشتر دیده نشد تو بازار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or