راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا من میخوام aRCADE بگیرم بدبختانه فقط پال هستش من چیکار کنم دارم قاطی میکنم.بازیهاش همش رو پال هم میاد؟تو رو خدا یه راهنمایی درست درمون کنید.بچه هایی که پال دارند مشکل ندارند؟

اگر UC می خوای می تونی صبر کنی که پیام از دوبی جنس بیاره.

اما PAL هم تازگی ها اول از همه بازی براش منتشر میشه و NextGen.IR هم می فروشه بازی های PAL رو.

PAL بخری یا UC زیاد فرقی نداره.بستگی به خودت داره.

ببخشید من امروز یه ارکید گرفتم.فروشنده گفت پاله ولی یه ترانس اداپتور تو جعبش هست.چجوریاست؟دوم اینکه resoulotion تصویر رو رو چی بذارم؟تلویزیونم 29 اینچ 4:3 هستش.ممنون میشم

ببخشید من امروز یه ارکید گرفتم.فروشنده گفت پاله ولی یه ترانس اداپتور تو جعبش هست.چجوریاست؟دوم اینکه resoulotion تصویر رو رو چی بذارم؟تلویزیونم 29 اینچ 4:3 هستش.ممنون میشم

خوب PAL که باشه دیگه نیازی نیست که تبدیل 110 به 220 بخری.

در ضمن شما از بخش Display Setting کنسول که توی TAB آخر هست تنظیمات مربوط به تصویر رو انجام بده.

خوب PAL که باشه دیگه نیازی نیست که تبدیل 110 به 220 بخری.

در ضمن شما از بخش Display Setting کنسول که توی TAB آخر هست تنظیمات مربوط به تصویر رو انجام بده.

واقعا ممنون از راهنماییت.جاشو بلدم میگم رو چه رزولوشنی بذارم.در ضمن خواستم بدونم این تبدیلی که تو جعبش هست 110 به 220 هستش؟

واقعا ممنون از راهنماییت.جاشو بلدم میگم رو چه رزولوشنی بذارم.در ضمن خواستم بدونم این تبدیلی که تو جعبش هست 110 به 220 هستش؟

رزولوشنش رو باید تست کنی ببینی کدومش کیفیت بهتری داره و با تلویزیونت سازگار هست.

در ضمن اون آداپتور خودش 220 هست و تبدیل نیست.

آقا سلام
میشه بگید قیمت arced چنده ممنون میشم.:-"

این دوستمون خیلی گرون گرفتن.قیمتش الان در پایین ترین حد 380 و حداکثر 420-430 فروش میره.

شما می تونید 4 شنبه که آقا پیام از دوبی اومدن قیمت بگیرید ازشون.

رزولوشنش رو باید تست کنی ببینی کدومش کیفیت بهتری داره و با تلویزیونت سازگار هست.

در ضمن اون آداپتور خودش 220 هست و تبدیل نیست.

روی رزولوشن بالا به دستگاه فشار نمیاد؟(ببخشید سوال مسخره کردم اخه دیگه چشم ادم میترسه از این xbox) :-"

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or