راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اخه xbox چیزی نیست که ندیده بشه گرفت بیاد یا باید به یه نفر مطمن بگی برات بیاره که خودش هم وارد باشه یا اینکه بری و دستگاه رو ببینی حالا نمی دونم اون اقایی که می گی وارده یا نه ولی من که میگم اقا پیام چون با اینکه شما کنسول رو نمیبینی ولی مطمن هستش و کنسول رو اک براتون میفرسته از بقیه بچه ها هم میتونی بپرسی در مورد اقا پیام
( راستی دوباره میگم به همه خواهشا این مقالات مهم رو بخونید تا دچار 3 چراغه و ... نشین )

سلام
اون وارد نيست ولي فكر كنم بتونه بفهمه اكه يا نه !!!
بهش ميگم Arcade بگيره كه خيالم راحت بشه كه يا Falcon يا zphyer كه فكر مي كنم هز دو شون خوبه .

سلام
كسي قيمت 360 رو در عراق نداره ؟؟؟
دستم به شلوارتون كمك كنيد .
اگه بتونيد يه فروشگاه اينترنتي مثل رايان صبا تو عراق پيدا كنيد كه قيمت هارو برا عراق داشته باشه
بازم خوبه
مرسي از همه
بازم كسي تونست درباره ي سوال اولم كمك كنه ممنون ميشم

سلام
اون وارد نيست ولي فكر كنم بتونه بفهمه اكه يا نه !!!
بهش ميگم Arcade بگيره كه خيالم راحت بشه كه يا Falcon يا zphyer كه فكر مي كنم هز دو شون خوبه .

بازم كسي تونست درباره ي سوال اولم كمك كنه ممنون ميشم
Arcade 100% فالكون هست:love:

سلام
آيا Arcade ها همشون درايو BenQ دارن ؟؟؟
BenQ خوبه ؟
تو همين سايت از اين درايو زياد گله كردن
مشكل خاصي داره؟
سلام
كسي قيمت 360 رو در عراق نداره ؟؟؟
دستم به شلوارتون كمك كنيد .
اگه بتونيد يه فروشگاه اينترنتي مثل رايان صبا تو عراق پيدا كنيد كه قيمت هارو برا عراق داشته باشه
بازم خوبه
مرسي از همه
اينم اگه كسي مي دونست كمك كنه
مرسي

اول اینکه جریان این Xbox jasper چیه؟
دوم اینکه امروز رفتم Maxgame قیمت 360 بگیرم گفت 590 تومان یک Premium رو می ده که فالکونه و به خاطر فرمویر جدیدش بن نمی شه و سامسونگه. نظرتون چیه؟

دوستاني كه فالكون دارن با اين نظريه موافقن :
مايكروسافت اعلام كرد كه سري falcon دستگاه xbox 360 هيچ فرقي با سري معمولي ندارد و آن ها هم خراب مي شوند .

maxconsole فاش كرد كه فن هاي اضافي كه عقب x360 سوار مي شوند هيچ گونه كارايي نداشته و با گرم شدن بيش از حدد ممكن است از كار بيفتند .

بعد اينكه بگيد چند ساعت در روز بايد با x360 بازي كرد ؟ نكنه بخريم خراب بشه :(:confused:؟

يكي از دوستام داره ميره دبي.قيمت آركيد 360 اونجا چنده؟ارزششو داره بدم از اونجا واسم بياره؟بعدش اگه بخواد از اونجا بخره بايد بره كجا يعني مثلا بايد بره نمايندگي مايكروسافت؟
ممنون ميشم جواب بدين.

دوم اینکه امروز رفتم Maxgame قیمت 360 بگیرم گفت 590 تومان یک Premium رو می ده که فالکونه و به خاطر فرمویر جدیدش بن نمی شه و سامسونگه. نظرتون چیه؟

سلام دوسته عزیز اینه که مکس گیم بهت گفته فالکن نیست چون خود من میخواستم ازشون به اسمه فالکن بخرم ولی بعد از کمی تحقیق فهمیدم فالکن نیست احتمالا" زایفره که اونم قیمتش خیلی بالاست (تازه قیمتو به من پایین تر از اینی که به تو گفته بود به من گفت). من خودم مشتریشونم ولی بهت پیشنهاد میکنم در زمینه یه خرید کنسول سراغشون نرو.الان بهترین جا برایه خرید یکی آقا رضا هست تو همین سایت . یکی هم وست گیم که آرکید آورده و آقا پیام
کلا" سراغ جایی که نمیشناسی و بقیه تایید نمیکنن نرو
بهترین جا هم همونایی که گفتمه (البته شاید جایه بهتری هم باشه من نمیشناسم)
موفق باشی;)

Jasper احتمال اواخر 2008 عرضه می شه.
این کنسول به هیچ وجه falcon نیست و ایشون داره سر شما کلاه می زاره، حتی Zephyr هم نیست.
فیرمور جدید که بن نمی شی یعنی چی؟ همه فیرمور ها یک شکل هستن از لحاظ ریختن رو کنسول و هزینشم برای اکثر درایو ها حدود 30 تومان هست. اگر کسی به اسم بن نشدن و این چیزا بخواد پول اضافی برای فیرمور بگیره 100% داره سرتون کلاه می زاره.
در ضمن مادربرد falcon با درایو سامسونگ نداریم. در 99% موارد درایو benq هست و بعضی اوقات ممکنه lg/hitachi باشه.
دوستاني كه فالكون دارن با اين نظريه موافقن :
مايكروسافت اعلام كرد كه سري falcon دستگاه xbox 360 هيچ فرقي با سري معمولي ندارد و آن ها هم خراب مي شوند .
مایکروسافت هیچ وقت همچین چیزی اعلام نکرده و آماری از خرابی falcon تا حال به صورت رسمی ارائه نشده توسط این شرکت. بار ها گفته شده falcon هاهم ممکنه خراب شوند ولی احتمال خرابیشون به مراتب کمتر از مدل های قدیمی است و ریسک خیلی کمتری دارد.
maxconsole فاش كرد كه فن هاي اضافي كه عقب x360 سوار مي شوند هيچ گونه كارايي نداشته و با گرم شدن بيش از حدد ممكن است از كار بيفتند .
بله اینترکولر تاثیر خاصی برای کاهش گرما و جلوگیری از 3 چراغ قرمز شدن نداره. بهترین روش در حال حاضر 12 ولت کردن فن های داخلی کنسول هست.
بعد اينكه بگيد چند ساعت در روز بايد با x360 بازي كرد ؟ نكنه بخريم خراب بشه :(:confused:؟
اینکه چند ساعت با کنسول بازی کنی تا خراب نشه در 360 معنی نداره. شما ممکنه روزی فقط 1 ساعت بازی کنی ولی بعد از یک هفته کنسول 3 چراغ قرمز شه. ممکنه هم هست روزی 6-7 ساعت یکبند بازی کنی ولی هیچیش نشه. 360 در درجه اول کمی شانسی هست و در درجه دوم طرز استفاده و محیطی که کنسول درش قرار داره خیلی مهمه.

پ.ن: من به دلایلی دیگه به این تاپیک و تاپیک هایی شبیه این در بخش 360 خیلی کم سر می زنم بنابراین سعی می کنم فقط به سوالاتی جواب بدم که می دونم کسی جوابشو به طور درست نمی دونه.

ممنون. دستت درد نکنه
فقط اگه ما فالکون بخوایم باید ارکید بگیریم. ارکید هم که پیدا نمیشه (من به west هم سر زدم نداشت ولی احتمالا تا یک شنبه بارش می آد) تازه گیرم من آرکید خریدم. اونوقت باید یه هارد جدام بگیرم (می خوام Oblivion رو با expansion pack بازی کنم) در ضمن می گم expansion این Oblivion رو میشه به صورت dvd گیر آورد یا جایی به غیر از Live دانلودش کرد؟

ممنون. دستت درد نکنه
فقط اگه ما فالکون بخوایم باید ارکید بگیریم. ارکید هم که پیدا نمیشه (من به west هم سر زدم نداشت ولی احتمالا تا یک شنبه بارش می آد) تازه گیرم من آرکید خریدم. اونوقت باید یه هارد جدام بگیرم (می خوام Oblivion رو با expansion pack بازی کنم) در ضمن می گم expansion این Oblivion رو میشه به صورت dvd گیر آورد یا جایی به غیر از Live دانلودش کرد؟

يه سوال داشتم
به نظر شما xbox360 رو افقي بذاريم طول عمرش بيشتره يا عمودي بذاريم
عمودی گذاشتن در افزایش طول عمر کنسول تاثیر بسزایی داره .
اگه فن هاي كنسول 12 ولت كنيم مشكلي براي برق رساني كنسول پيش نمياد:confused:
بستگی داره از کجا بگیری . یه آی سی سه پایه با ایندکس R3B16 کنار سوکت فن ها هست که پایه سمت راست اون مستقیم به 12 ولت خروجی آداپتور وصله . از این آی سی بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد . فقط مواظب باشید اتصال نکنه به پایه های دیگه ، چون 16A شدت جریان داره و میتونی هر چیزی رو بترکونه .

يكي از دوستام داره ميره دبي.قيمت آركيد 360 اونجا چنده؟ارزششو داره بدم از اونجا واسم بياره؟بعدش اگه بخواد از اونجا بخره بايد بره كجا يعني مثلا بايد بره نمايندگي مايكروسافت؟
ممنون ميشم جواب بدين.
1200 DH
از نمايندگي مايكروسافت اکه بخری مالتی سیستم (کبی خور) نیست . کارانتی هم داره.

سلام . من میخوام xbox360 بگیرم و در مورد مشکلی که شما به اون 3 چراغ میگید زیاد اطلاعاتی ندارم . میشه بگید این مشکل چطور پیش میاد و راه حلی هم داره یا نه ؟

قیمت xbox360 premium ریجن J چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or