راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوال : ایا همه ریجن ها می تونن بازی های ایکس باکس رو اجرا کنن؟
2- الان بهتره چه ریجنی بگیرم؟
3- بعد از عید چقدر قیمت ها می آد پایین؟ بهتره صبر کنم یا نه؟

الان یوسی و جی از بقیه بهترن
اگه نمی تونی صبر کنی و پول داری برو تا عید بخر ولی اگه می تونی که قیمت ها میان پایین احتمالا
یک نکته دیگم هست. اینکه مایکروسافت قراره برا 360 ها تا مدتی دیگه سی پی یوی بهتر بزاره و dx10 راست هست یا نه؟ اگه اینجوری باشه ترجیحا صبر می کنم

در ضمن الان قیمت 360 چقدر کشیده بالا؟ بعد از عید تا چه سقفی میاد پایین؟

ارکید بهتره یا پریمیوم؟ (من خودم بیشتر تو فکر پریمیومم)
اومدن این سی پی یو های جدید فکر کنم بمونه برای 2009 به بعد
الان قیمت ها فکر کنم 50 تومنی کشیده بالا بعد عید هم شاید به همون قیمت اول برسه
اگه xbox رو فقط واسه بازی می خوای ارکید ولی اگه می خوای کارهای دیگه کنی ( ترانه و فیلم و .... ) پریمیوم

هر ريجني ميتونه بازي هاي مخصوص خودش يا بازي هاي ريجنFREE رو اجرا كنه:cool:
الان ريجني كه بيشتر بازي هاش تو ايران پيدا ميشه NTSC J استالبته بازي هاي ريجن هاي ديگه هم پيدا ميشه ولي نه به فراواني اين ريجن:love:
بعد عيد قيمت ها يه افت جزئي ميكنن به نظر من اگه پولت آماده است الآن هم بگيري زياد فرقي نميكنه/:)

همه رجیون ها می تونن بازی های مخصوص همون رجیون که دستگاه هست و رجیون های Free اجرا کنن.
بهترین رجیون از نظر فراوانی بازی J/Asia هست و بعدش UC
بله قیمت ها میاد پایین.چند ماه پیش Premium تا 380 اومد پس مطمئن باش باز هم میاد

یک نکته دیگم هست. اینکه مایکروسافت قراره برا 360 ها تا مدتی دیگه سی پی یوی بهتر بزاره و dx10 راست هست یا نه؟ اگه اینجوری باشه ترجیحا صبر می کنم

در ضمن الان قیمت 360 چقدر کشیده بالا؟ بعد از عید تا چه سقفی میاد پایین؟

ارکید بهتره یا پریمیوم؟ (من خودم بیشتر تو فکر پریمیومم)

پسرم الان نمیاد.1 سال باید واسه این سری جدیدش صبر کنی.بعدشم هنوز 100% نیست اومدنشون که.
بعد از عید ممکنه به 380 تا 400 برسه.الان بالای 440 می فروشن
از نظر من هم پرمیوم به دلیل داشتن امکانات بیشتر بهتر از آرکید هست.(اینو از نظر سخت افزاری نمیگم)

ای بابا عید یا بعده عید نداره . توقع داری 430 تومان آرکید بعد از عید چهارش برداشته بشه بشه 30 تومان ؟

معلومه توی بازار نیستی عزیز.
کنسول بازارش همینه یهو میکشه پایین یا یهو میره بالا.زمان های خاصی داره.شما اردیبهشت قیمت هایی خیلی بهتر از الان می تونی پیدا کنی.
سلام
ببخشيد مي خواستم بدونم عراق 360 داره؟؟؟؟:confused:
توي بازارچه هاي مرزيش ميفروشن؟؟؟؟
قيمتاش چججورياست؟
اخه ميگن اونجا لوازم اليكتريكي ارزون تر از ايرانه
يه فروشگاه هم تو شهر ما [دزفول] بود كه همچين كاري ميكرد
و لوازم اليكتريكي رو ازعراق مي اورد [قاچاقي:-"] و ارزون مي فروخت اما گارانتي نداشت ما هم دو سال پيش يك كولر گازي دو تيكه سامسونگ ازش خريديم كه هنوز هيچ مشكلي پيدا نكرده.
خلاصه به نظر شما ميشه از اونجا خريد و اورد .
ايكي از اشنا ها هست كه با كاميون بار بري ميره جا هاي مختلف عراق هم ميره .
اگه خوبه بگم از اونجا بياره .
قيمت هم اگه كسي داره دريق نكنه

این بستگی به خودتون داره.می تونید برید بگیرید.فرقی با ایران نمی کنه از نظر جنس ولی وقتی ارزون هست برو حال کن واسه خودت. :biggrin1:

اینکه مایکروسافت قراره برا 360 ها تا مدتی دیگه سی پی یوی بهتر بزاره و dx10 راست هست یا ن
مايكروسافت هيچ وقت اين كار رو نميكنه يعني يه CPU قويتري بذاره ،شايدم منظورت 65nm باشه كه اون الان توليد شده و در Falcon بكار برده شده ، اما GPU هنوز 90 نانو توليد ميشه ، كه در آينده در مادربورد هايي مثل Jasper از GPU 65nm هم استفاده خواهد شد كه تاريخ عرضشون دقيق مشخص نيست شايد آخر هاي 2008 يا سال ديگه ، در ضمن DX10 به CPU ربطي نداره و 360 از اول DX9 بوده و تا آخر مرگش هم DX9 هست

سلام بچه ها
خواستم ببینم premium with hdmi با برد falcon رجین pal
با قیمت 520 تومن خوبه یا نه ؟؟؟؟؟
من در مورد پال بودنش شک دارم بازی راحت گیر میاد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم فردا xbox دار میشم:laughing:

سلام بچه ها

PAL بازی هاش کم هست و کم یاب.البته NExtGen بازی های PAL داره.

اگر UC یا J باشه باید بخری.

سلام بچه ها
اگه كپي خور شده است ميرزه ولي اگه كپي خور نشده اصلا ارزش نداره:cool:

اگه كپي خور شده است ميرزه ولي اگه كپي خور نشده اصلا ارزش نداره:cool:
ببخشید ولی فکر کنم اشتباه شما رو تشخیص دادم اقا پدرام هم گفتن شما فکر می کنید پول کپی خور کردن 90 تومنه در حالی که اصلا کپی خور کردن به سی پی یو ربطی نداره و به درایور ربط داره که هیتاچی 90 تومنه ولی بنکیو 30 تومنه
520 خوبه چون تقزیبا با قیمت اقا پیام یکیه ( البته اگه دو تا بازی بده ) به هر حال خوبه به نظر من ولی بازم با خودته اگه منتظر می مونی وایسا شاید بعد عید اومد پایین اگه نه بخر ( البته بازم از ارشد های سایت مثل اقا پدرام(consol )و اشکان ( lich king )یه سوال کن )

من دیشب فهمیدم Reza-Sony هم چند تا Premium With HDMI با مادربورد Falcon آورده.باهاش تماس بگیرید شاید قیمت خوب بده.
نمی خواستم بگم ولی 99% این اقا از اقا رضا پرسیده چون خود اقا رضا جدیدا پریمیوم اورده با hdmi و 520 میده فالکون هم هستن:cheesygri

ميشه شماره و آدرسشو بدي؟:(

این User ایشون هست : http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=5714

بهشون پیغام خصوصی بزن

نمی خواستم بگم ولی 99% این اقا از اقا رضا پرسیده چون خود اقا رضا جدیدا پریمیوم اورده با hdmi و 520 میده فالکون هم هستن:cheesygri

احتمالا همین رضا باشه.البته خوب تنها کسی هم نیست که Premium With HDMI آورده.

با سلام خدمت دوستان
من يه ساعتي كه دارم تو اين تاپيك گشت مي زنم ببينم دوستان در مورد خريد ايكس باكسي كه سه چراغه نشه چي مي گن چون من يه ايكس باكس خريدم حدودا 7 ما پيش و يه ماه كار كرد سه چراغه شد . رفتم 40 هزار تومان دادم درستش كردم بعد از 1ماه باز سه چراغه شد بوسيله دوستان تو سايت روش تعمير سه چراغه رو ياد گرفتم و خودم درستش كردم باز بعد از يه مدت سه چراغه شد گفتن فن اضافه بزار گزاشتم - 12 ولتش كن كردم - ايكس كللمپ كردم - كانال كشي هم كردم - درايورشو جدا كردم و بيرون از كنسول گذاشتم يه فن بزرگ روي هدسينگ گذاشتم و بالاخره همه جور بلا روي اين كنسول آوردم ولي باز سه چراغه شد ديگه گفتم بيام دستگاه رو درست كنم و ببرم تهران تو پاساژ لباف بفروشم يه دستگاه ديگه بخرم تا ازين سه چراغه لعنتي راحت بشم حالا با همه ي اين تفاصيل چه دستگاهي بخرم تا مشكل سه چراغه ديگه نداشته باشم
با سپاس فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or