راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سئوال از دوستان اهل فن داشتم:
تو کدوم یک از مدل های 360 از تکنولوژی 65 نانومتری استفاده شده؟

Halo Special Edition و احتمالا Arcade

البته اینهایی که توی دوبی هستن و به ایران آورده میشن اینطوری نیستن. :confused:

یکی از اقوام داره واسه عید میاد ایران (از المان) بنظرتون بگم یدونه 360 (ارکید یا ...) از اونجا واسم بیاره ؟ فکر کنم ارکید زیر 300 تومن باشه ، تا اون موقع هم سری 2008 هم اومده . شاید مال خودمو فروختم !!! الان قیمتا حدودا چنده ؟

Hdmiزیاد مهم نیست چون کیفیت تصویر یه مقدار بهتر شده که اونم تو مانیتورمحسوس نیست بلکه اچ دی
تی وی باید موجود باشه به هرحال نکته مهمتر این پریموم های جدید مادربورد فالکون هست که مشکلات
مادربوردهای قبلی رونداره

برای چی پست کنه مردحسابی یه ماشین سوارشو مستقیم بیا میدون ولیعصر بعد بایدبری به چهارراه طالقانی(بپرسی بهت میگن اونجا)که راهی هم نیست ازمیدون ولیعصر تاچهارراه طالقانی 5دقیقه پیاده روی
داره(میدونم سخته ولی توموفق میشی:cheesygri)(شوخی کردم)رسیدی به چهارراه مذکور(طالقانی)پاساژتخت
جمشید انتهای پاساژفروشگاه نکست جن
درضمن با پست دنگ وفنگش زیاده اینجا که سوئیس نیست رفیق ایرانه:laughing:
عزیزم من از گیلان هستم .جت بگیرم بیام فروشگاه نکست جن تو 5 دقیقه؟؟؟:)

یعنی شما میگید تو هیچ کدوم از مدلهای پرمیوم (HDMI دار) استفاده نشده؟:confused:

نمیگم توی هیچ کدوم نیست.

اما تا الان اونایی که آقا پیام آورده هیچ کدوم Falcon نبودن.حتی Halo Edition هایی که آورده هم زفیر بودن.پس توی دوبی هم نباید دنبالش گشت.این HDMI دارها زفیر با هیتسینک اضافی هستند.

نکست جن و یگانه به همه جای ایران میفرسته.
دوستان 1 360 بگید که داغ نکنه. از نکست جن یا آقا پیام بگیرم. درایوش هم هیتاچی نباشه.

یگانه رو که بی خیال.خیلی ... هستن.

Elite و Halo3 Special Edition داغ نمیکنن.جفتشونم BenQ هستن.

بیخیال این فروشگاه بشو.

کسی دل خوشی از اینا نداره.

در ضمن توی سایتش یه مشت چیزی زده که مال 100 سال پیشه.سایتشونم مثل این که Down شده.
من 1 پی اس پی از یگانه گرفتم خیلی راضیم..... نمیدونم چرا اینطوری میگین. البته آشنا بود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or