دوستان من بین ps3 و xbox گیر کردم . هر کدوم از این کنسول ها قابلیت خودشون را دارند.
از بچه ها خواهش می کنم یک دلیل قانع کننده برای خرید کنسول xbox360 بیاورید تا یک مسلمان را نجات بدید.
تعداد بازیها روچرا نمیگی خداییش اخرتنوع هست در ضمن قیمت بازیهارو هم فراموش نکنید که 5000کجاو
100000تومن کجا البته پی اس3قابلیت سخت افزاری فوقالعاده ای داره فقط ایرادش (البته توایران این یه ایراد
به حساب میاد)همون کپی خور نبودنش هست البته تا یادم نرفته بگم یکی ازبرتریهای 360بازی هیلو هست
که فوق العاده هست وفروش این کنسول بااین بازی بالاپایین میره یعنی قبلارفته:cheesygri
شما زنگ بزنید به NextGen که توی تهرانه.این جا خیلی مطمئن هست. NextGen.IR هم سایتشون هست.
به Reza-Sony که User همین سایت هم هست و توی بازارچه تاپیک داره زنگ بزنید ایشون هم خیلی آدم مطمئن و خبی هستن.
آقا پیام هم که توی همین بازارچه تاپیک دارن کنسول های XBox360 سری جدید میارن که مشکل گرمایی ندارن.اما کپی خور نیست دستگاه ها و باید بدید یا همین جناب Reza-Sony یا NExt Gen براتون کپی خور کنند.
از دوستان بابت نظرات ممنون الان پیش خودم 90%-10% به نفع xbox مگر آنکه ps3 کپی خور بشه که فکر نکنم. فقط از دئستان خواهش دارم به چند سوال درباره کنسول جواب بدند:
1. آیا می توان به این کنسول موس وصل کرد؟؟؟(برای بازی های استراتژیک) چون با دسته خیلی سخته و حال نمیده...
2.آیا می توان این کنسول را به مانیتور وصل کرد؟؟؟
3. منظور از HDMI چیست؟؟؟
لطفا نزدیک ونک یک جا برای خرید این کنسول نام ببرید؟؟؟
3. HDMI برای TV HD هست که به وسیله این کابل می تونی XBOX یا سایر دستگاه هایی که این امکان را دارند مثل PS3 ,DVD player به TV وصل کنی که مزیتش اینه که برخلاف کابل های دیگر مثل component . composite , svideo, VGA دیگه سیگنال هنگام رفتن از دستگاه به TV از دیجیتال به آنالوگ تبدیل نمی شود که باعث شه کیفیتش کم بشه. البته فقط روی تلویزون های LCD و Plasma در ابعاد بزرگ این مسله محسوس است.
از دوستان بابت نظرات ممنون الان پیش خودم 90%-10% به نفع xbox مگر آنکه ps3 کپی خور بشه که فکر نکنم. فقط از دئستان خواهش دارم به چند سوال درباره کنسول جواب بدند:
1. آیا می توان به این کنسول موس وصل کرد؟؟؟(برای بازی های استراتژیک) چون با دسته خیلی سخته و حال نمیده...
2.آیا می توان این کنسول را به مانیتور وصل کرد؟؟؟
3. منظور از HDMI چیست؟؟؟
لطفا نزدیک ونک یک جا برای خرید این کنسول نام ببرید؟؟؟