Ramin_gh_2004
کاربر سایت
آخر ما نفهمیدیم تو دبی کپی خور بهت می دن یا باید خودت بیاری اینجا یکاری بکنی؟ اگر کسی در مورد Arcade اطلاعات داره بزاره. ممنون
ظاهراکه تو دبی هم میدن برطبق گفته دوست عزیزمون hot goal (اسمشون رومتاسفانه نمیدونم)آخر ما نفهمیدیم تو دبی کپی خور بهت می دن یا باید خودت بیاری اینجا یکاری بکنی؟ اگر کسی در مورد Arcade اطلاعات داره بزاره. ممنون

علی هستمظاهراکه تو دبی هم میدن برطبق گفته دوست عزیزمون hot goal (اسمشون رومتاسفانه نمیدونم)![]()
مخلصیم علی اقا من هم معراج هستمعلی هستم
-----
(اف تاپیک شد)واقعا ازت خوشم اومد ایلولخوب من فکرنمیکردم که اونجا هم اینطور هست درهرصورت هرجا که ایرانی هست تقلب هم هست
فراموش نکنیم که ایرانیهای زیادی الان تو این شیخ نشین هستن خصوصا تو دبی بنا براین اشتباه ازمن بوده
که این موضوع رونادیده گرفتم![]()

کسی که به اشتباه خودش پی برده باشه فکر نکنم لازم باشه بیاد با تندی جواب بدهواقعا ازت خوشم اومد ایلول
علی آقا با تندی با شما حرف زدن اما شما به خوبی و آرومی جوابشون رو دادی
آفرین واقعا کارت درسته :biggrin1:
اگه همه مثل شما باشن و از شما یاد بگیرن هیچ دعوایی نمیشه![]()

بی خیال بابا ماهمه اومدیم که به هم کمک کنیم لزومی هم نداره که همه بچه ها همه چیزرو بدوننکسی که به اشتباه خودش پی برده باشه فکر نکنم لازم باشه بیاد با تندی جواب بده
ظاهرا شما پست منو با لحن تندی خاصی خوندی
پ.ن : اشتباه شما و امسال شما اینه که فکر می کنید اینجا همه با همه دعوا دارن

ببین اینکه چون ایرانی ها تو امارات هستن و اونا باعث قانون کپی رایت تو اونجا شدنبی خیال بابا ماهمه اومدیم که به هم کمک کنیم لزومی هم نداره که همه بچه ها همه چیزرو بدونن
به هرحال من فکرمیکردم چون توی اغلب کشورهای دیگه قانون کپی رایت رعایت میشه تو دبی هم به همین
شکله که باراهنمایی علی اقا متوجه شدم اینطور نیست(دلیلش هم ایرانی های اونجا هستن:cheesygri)به هرحال
اعتراف به اشتباه شجاعت میخواد که من مشکلی بااین قضیه ندارم واشتباهم رو هم میپذیرم(ازمدیران هم
بخاطربه انحراف کشیده شدن موضوع عذرخواهی میکنم)![]()
اول اینکه همینجوری نمیشه جواب سوالتاتتو دادآقایون 1 سوال:
من امروز تو ولایت خودمون رفتم اکس 360 قیمت کنم.
یارو میگفت باندل معمولیش (منظورش باندل Xbox بود یعنی همون Premium سابق با 20گیگ و پورت HDMI) کپی خور شده 420 تومن! با توجه به قیمتهایی که شما صحبت میکنین زیادی پایین نیست؟
ضمنا میگفت خرید جدید هستند تاریخ تولیدش هم مال 2ماه پیشه! پک هم کامله و چیزی از توش دست نخورده.
شما چی فکر میکنین؟ چه نوع کاسه هایی میتونه ماتحت نیم کاسه باشه؟ یا اینکه بدبخت داره به قیمت منصفانه میده؟ مغازه قدیمی هم هست تو پاساژ گلستان تبریز (بورس کنسول منسول تو تبریزه)
توضیح اگه اشتباه نکنم الان دیگه اسم باندل ها از core, premium, elite تغییر کرده به Arcade, Xbox,elite . درسته؟
ببین اینکه چون ایرانی ها تو امارات هستن و اونا باعث قانون کپی رایت تو اونجا شدن
یه طرز فکر اشتباهه بهتر بودنید که من متولد اونام و تا 10 سالگیم اونجا بودم دقیقا همون روزا بود که PS2 اومد تو دبی و اونجا قانون کپی رایت وجود داشت چون من از اونجا گرفتم بعدم که اومد ایران با همین دیسک های مالزی بازی می کردم بدون هیچ دستکاری دستگاه و این نشون میده که قانون کپی رایت اونجا هم وجود داره اینم اضافه کنم که من عرب نیستم
اول اینکه همینجوری نمیشه جواب سوالتاتتو داد
دوم اگر Pre قدیمی باشه که پورت HDMI نداره !!!
با توجه به اینکه میگه ماله 2 ماه پیشه ( که فکر نمی کنم باشه ) باید پورت HDMI داشته باشه و مادربوردشم Falcon باشه ( میتونی خودت از رو جعبش تاریخشو ببینی )
اسم هاشم فقط Core تغییر کرده به ARcade همین !
اگر می گه باندل معمولیه یعنی از این قدیمیاس که hdmi نداره ولی وقتی می گه که تاریخ ساختش مال 2 ماه پیش هست یعنی از این جدیداس که hdmi هم داره و خیلی هم خوبه. بنابراین دو حالت داره:آقایون 1 سوال:
من امروز تو ولایت خودمون رفتم اکس 360 قیمت کنم.
یارو میگفت باندل معمولیش (منظورش باندل Xbox بود یعنی همون Premium سابق با 20گیگ و پورت HDMI) کپی خور شده 420 تومن! با توجه به قیمتهایی که شما صحبت میکنین زیادی پایین نیست؟
ضمنا میگفت خرید جدید هستند تاریخ تولیدش هم مال 2ماه پیشه! پک هم کامله و چیزی از توش دست نخورده.
شما چی فکر میکنین؟ چه نوع کاسه هایی میتونه ماتحت نیم کاسه باشه؟ یا اینکه بدبخت داره به قیمت منصفانه میده؟ مغازه قدیمی هم هست تو پاساژ گلستان تبریز (بورس کنسول منسول تو تبریزه)
توضیح اگه اشتباه نکنم الان دیگه اسم باندل ها از core, premium, elite تغییر کرده به Arcade, Xbox,elite . درسته؟
سلام
من که حدوده 1 ماه پیش اونجا بودم همه از اسم کپی وحشت داشتن و اصلا من نتونستم 1 دونه هم دستگاه و یا بازی کپی شده پیدا کنم.
موفق باشید