راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه
من اطلاعات خیلی کمی در مورد xbox دارم به خاطر همین ببخشید اگه سوالتم خیلی سطح پاینن :blushing:از xbox داران چند تا سوال داشتم
1- من در مورد تلوزیون xbox چیز زیادی متوجه نشدم یعنی نمی دونم حتما باید پلاسما باشه یا از همین 21 اینچی ها هم میشه ؟ راستی به مانیتور pc هم می خوره ؟ در کل اگه میشه یه توضیح کامل بدید
2- من حدودای 1 الی 15 بهمن xbox رو می خرم و در ضمن 400 الی 430 تومن دارم حالا کودومش بهتره تو این رنج قیمت ( ارکید یا P ) ؟
3- اونجور که تو مقالات نوشته بودید ارکید هارد 20 گیگ داره با یه حافظه با 5 تا بازی رایگان میشه 280 دلار ولی p با هارد 20 و بدون حافظه میشه ؟؟یادم نیست ولی گرون تر بود چرا؟ کودومشون بیشتر داغ می کنن ؟ راستی ارکید تا یه ماه دیگه میاد ؟
4- اونجور که نوشته بودین به شانس مونده که دستگاه داغ کنه یا نه از اونجایی که من اصلا شانس ندارم حالا ما یه xbox گرفتیم که مشکل داغ کردن داشت اون وقت باید چی کار کرد ؟
5- در مورد خرید دسته دو چی ؟ احتمال درست در اومدن دست دوم ها چقدره ؟
6- من تهران نیستم ولی می خوام بیام از تهران بگیرم جای مطمن کجا هست ؟
7- الان قیمت دقیق کسی داره اگه قیمت هم بدین ممنون میشم
خب باز هم ببخشید اگه سوالاتم خیلی سطح پایین بود یا توی تاپیک مربوطه مطرح نشدن ولی ممنون می شم اگه جواب بدین

سلام به همه
من اطلاعات خیلی کمی در مورد xbox دارم به خاطر همین ببخشید اگه سوالتم خیلی سطح پاینن :blushing:از xbox داران چند تا سوال داشتم
1- من در مورد تلوزیون xbox چیز زیادی متوجه نشدم یعنی نمی دونم حتما باید پلاسما باشه یا از همین 21 اینچی ها هم میشه ؟ راستی به مانیتور pc هم می خوره ؟ در کل اگه میشه یه توضیح کامل بدید
2- من حدودای 1 الی 15 بهمن xbox رو می خرم و در ضمن 400 الی 430 تومن دارم حالا کودومش بهتره تو این رنج قیمت ( ارکید یا P ) ؟
3- اونجور که تو مقالات نوشته بودید ارکید هارد 20 گیگ داره با یه حافظه با 5 تا بازی رایگان میشه 280 دلار ولی p با هارد 20 و بدون حافظه میشه ؟؟یادم نیست ولی گرون تر بود چرا؟ کودومشون بیشتر داغ می کنن ؟ راستی ارکید تا یه ماه دیگه میاد ؟
4- اونجور که نوشته بودین به شانس مونده که دستگاه داغ کنه یا نه از اونجایی که من اصلا شانس ندارم حالا ما یه xbox گرفتیم که مشکل داغ کردن داشت اون وقت باید چی کار کرد ؟
5- در مورد خرید دسته دو چی ؟ احتمال درست در اومدن دست دوم ها چقدره ؟
6- من تهران نیستم ولی می خوام بیام از تهران بگیرم جای مطمن کجا هست ؟
7- الان قیمت دقیق کسی داره اگه قیمت هم بدین ممنون میشم
خب باز هم ببخشید اگه سوالاتم خیلی سطح پایین بود یا توی تاپیک مربوطه مطرح نشدن ولی ممنون می شم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز
1- 360 به هر نوع تلویزیونی وصل می شه ولی اگه می خواید از کیفیت اصلی بازی هاش برخوردار بشید باید HDTV داشته باشید.
360 رو می تونید به راحتی به مانیتور کامپیوتر هم وصل کنید که کیفیت به مراتب بهتری از تلویزیون معمولی داره. برای این کار باید یک کابل VGA مخصوص خود 360 رو همراه با کنسول بخرید.
2- در حال حاضر بهترین انتخاب premium with HDMI هست که حدود 500 تومان هست. در چند ماه آینده احتمالا ارزون تر می شه. اگه واقعا می بینید که پولتون به این قدر نمی رسه می تونید Arcade رو انتخاب کنید که البته هارد نداره. خرید مدل های قدیمی مثل core یا premium معمولی توصیه نمی شه زیاد.
3- در این مورد اول بگم که این متنی که خوندید الان متوجه شدم که یک اشتباه داشته و تصحیحش کردم. مدل Arcade Pack هیچ گونه هاردی همراه خودش نداره و فقط یک مموری256MB ی داره. Arcade احتمالا تا یکی دوماه آینده تو تهران گیر میاد.
4- اگه از مدل های جدید (مثل arcade یا premium with hdmi) که دارای مادربرد های جدید هستند بگیری احتمال خراب شدن کنسول خیلی خیلی کم می شه.
5- دسته دوم کلا زیاد توصیه نمی شه مگر اینکه واقعا بودجه شما در حد خرید نو نباشه.
6- مغازه های زیادی 360 می فروشن در تهران ولی جایی که مطمئن باشه نمی شه گفت، باید بگردی خوب.
7- قیمت دقیق نمی شه گفت چون هرروز تغییر می کنه. ولی حدودای قیمت رو می تونی تو صفحات آخر همین تاپیک پیدا کنی.

سلام به همگی
بچه ها از دوبی میشه آرکید گیر آورد ؟
دوست من داره میره اونور اگه کسی خبری داره بگه
بهش بگم برام بیاره
ممنون

سلام

البته این نظر من هست :

اگر در دبی Arcade بود الان در ایران هم Arcade بود

پس فکر کنم هنوز تو دبی هم نیومده ... یا تعداد کمی هست

درود ب همه عزیزان

هرچی میگم بگو بشواد:
لعنت به گرون فروش،،،،، لعنت بر ادم بی وجدان،،،،،،
مرتیکه دزد سره گردنه بگیر Arcade Pack رو میگه 480 تومن. امیدوارم هر پولی رو که اینطوری از دست مردم گرفته خرج بیمارستان عزیزاش کنه. انسانیت رو زیر سئوال برده مردک.

پ.ن. میدونم که عمرا کسی نخواد ولی اگرکسی پول زیادی داشت، شماره تلفن و ادرسش رو میدم تا از نزدیک با بی شرف طریف مخلوق گیتی آشنا بشه.

بچه ها خونسردی خودتون روحفظ کنید تا وقتی این شرکتها اینجا لانچ رسمی ونمایندگی نداشته باشن اوضاع
به همین منوال خواهد بود تازه اگرهم داشته باشن باز یه عده ای سواستفاده میکنن قول میدم روبه رو نمایندگی میرن یه مغازه باز میکنن وکنسول استوک میفروشن خداییش هیچکسی تودنیا مثل ایرانی جماعت
برای پول افتاب بالانس نمیزنه :cool:

با درود
چند دقیقه میخوام وقتتون رو بگیرم و در مورد خرید Xbox360 در تهران براتون صحبت کنم.
وجود کنسولهای استوک و تعمیر شده در بازار که بصورت آکبند فروخته میشه زیاد نیست ولی کم هم نیست. هر کنسولی که HDMI نداشت بدون شک استوک هست و هزگر اقدام به خریدن نکنید و گول قیمت ارزون و تمیز بودنش رو نخورید. قیمتش حدود 350 تا 390 هست.
اگر جزو کسانی هستین که قبلا 360 داشتید و به دلایلی دوباره میخواید اقدام به خریدن بکنید، درصورتی که لوازم کنسول قبلی رو دارید ( منظورم فقط هارد هست ) میتونم فروشگاهی رو معرفی کنم که Xbox360 With HDMI رو که تاریخ ساختش 23/8/2007 هست و مادربودشون زافر همراه با هیت سینک اضافه ست رو به شما بفروشه ( در صورت تمایل ). در واقع کنسول رو با مشخصاتی که گفتم میده ولی بدون هارد با قیمت 430 تومن.
اگر جزو کسانی هستید که تازه میخواید 360 بخرید باید بگم در صورت داشتن 600 هزار تومن، خیلی راحت میتونید Halo Edition بگیرید که درصد فالکون بودن مادربوردش خیلی زیاده.

پیشنهاد میکنم اگر صبر و حوصله دارید یکم دندون روجیگر بزارید تا آبها از آسیاب بیافته و حساب کار دست این دزدبازاری ها بیاد بعد اقدام به خرید بکنید.

با درود
چند دقیقه میخوام وقتتون رو بگیرم و در مورد خرید Xbox360 در تهران براتون صحبت کنم.
وجود کنسولهای استوک و تعمیر شده در بازار که بصورت آکبند فروخته میشه زیاد نیست ولی کم هم نیست. هر کنسولی که HDMI نداشت بدون شک استوک هست و هزگر اقدام به خریدن نکنید و گول قیمت ارزون و تمیز بودنش رو نخورید. قیمتش حدود 350 تا 390 هست.
اگر جزو کسانی هستین که قبلا 360 داشتید و به دلایلی دوباره میخواید اقدام به خریدن بکنید، درصورتی که لوازم کنسول قبلی رو دارید ( منظورم فقط هارد هست ) میتونم فروشگاهی رو معرفی کنم که Xbox360 With HDMI رو که تاریخ ساختش 23/8/2007 هست و مادربودشون زافر همراه با هیت سینک اضافه ست رو به شما بفروشه ( در صورت تمایل ). در واقع کنسول رو با مشخصاتی که گفتم میده ولی بدون هارد با قیمت 430 تومن.
اگر جزو کسانی هستید که تازه میخواید 360 بخرید باید بگم در صورت داشتن 600 هزار تومن، خیلی راحت میتونید Halo Edition بگیرید که درصد فالکون بودن مادربوردش خیلی زیاده.

پیشنهاد میکنم اگر صبر و حوصله دارید یکم دندون روجیگر بزارید تا آبها از آسیاب بیافته و حساب کار دست این دزدبازاری ها بیاد بعد اقدام به خرید بکنید.

خب این بنده خدائی که میگید با انصافه کجا هست ؟

3- در این مورد اول بگم که این متنی که خوندید الان متوجه شدم که یک اشتباه داشته و تصحیحش کردم. مدل Arcade Pack هیچ گونه هاردی همراه خودش نداره و فقط یک مموری256MB ی داره. Arcade احتمالا تا یکی دوماه آینده تو تهران گیر میاد
سلام
ممنون از جواب های کاملتون چند تا سوال دیگه
1- کلا یه سیو بازی xbox حداقل و حداکثر چقدر می گیره ؟
2- نمی دونم این سوال تکراریه یا نه ولی مجبورم بپرسم ببخشید طرز تشخیص premium و primium with hdmi چه شکلیه ؟ تو طراحی و شکل فرقی دارن ؟
3- این ارکید با primium with hdmi نیاز به Inter cooler یا 12 ولت و ... دارن ؟ کلا بعد از چند ساعت بازی داغ میکنن ؟

سلام
ممنون از جواب های کاملتون چند تا سوال دیگه
1- کلا یه سیو بازی xbox حداقل و حداکثر چقدر می گیره ؟
2- نمی دونم این سوال تکراریه یا نه ولی مجبورم بپرسم ببخشید طرز تشخیص premium و primium with hdmi چه شکلیه ؟ تو طراحی و شکل فرقی دارن ؟

با سلام

سیو بازی ها حجم یکسانی ندارند ولی اگر منظورتون اینه که مموری کارت برای سیو بازیهاتون کم میاد یا خیر میتونم بهتون بگم که 256 مگابایت حافظه روی مموری برای سیو بازی شما کفایت میکنه اما اگر قصد دانلود map بازیها یا دانلود فیلم یا بازی رو با کنسولتون دارید باید به فکر یک هارد باشید.
برای تشخیص باید پشت دستگاه ، محلی که کابل برق و کابل کامپوننت وصل میشه رو نگاه کنید .در عکس زیر پورت hdmi با کادر زرد نشون داده شده است.

xbox360-hdmi.jpg

موفق باشید
فریدون

سلام
سلام به همه کاربران عزیز
من یه کاربر جدید هستم
من قبلا با یه سایته دیگه کار میکردم
و فکر میکردم هیچ سایتی مثل سایت خودمون فعال نیست
بعد ش تو سایت شما ثبت نام کردم
دیدم چه سایت با حالیه با کلی بچه های فعال
بگذریم سرتونو به درد نیارم

من عاشق بازیم