راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من قیمت arcade رو از شادی گرفتم اینقدر قیمت چرتی گفت که اصلا ما رو بیخیال کنسول خریدن کرد . 480 واسه arcade و 480 واسه پریمیوم . اینجا تا همه پریمیوم ها اب نشه کسی arcade نمی فروشه مگه اینکه rayansaba به حرفش عمل کنه و با قیمت خوب و تعداد حال این کنسول فروش ها رو بگیره .

من قیمت arcade رو از شادی گرفتم اینقدر قیمت چرتی گفت که اصلا ما رو بیخیال کنسول خریدن کرد . 480 واسه arcade و 480 واسه پریمیوم . اینجا تا همه پریمیوم ها اب نشه کسی arcade نمی فروشه مگه اینکه rayansaba به حرفش عمل کنه و با قیمت خوب و تعداد حال این کنسول فروش ها رو بگیره .

کدوم مدل پرمیوم می گفت 480 ؟ این hdmi دارها یا همون قبلیها؟

کدوم مدل پرمیوم می گفت 480 ؟ این hdmi دارها یا همون قبلیها؟
100% پرمیوم های معمولی بوده
کسی هم که اطلاعاتی در این مورد نداشته باشه میبینه پرمیوم هارد داره و ارکید مموری کارت همون پرمیوم رو میخره ....
واقعا فروشنده های ایرانی خیلی با انصاف هستن ....

دیگه اینا واقعا...
280 دلار رو میدن 480 هزار تومن:eek:
فکر نکنم رایان صبا هم 290 بده حالشون خوب نبوده زدن 290

به احتمال 99 درصد رایان صبا 290 نمیده اگر الان بری تو سایتش هم قیمتو ننوشته!!!
دیده همه دارن گرون میدن اون قیمتو ورداشته تا به موقعش اونم بتونه گرون بده!!!
اگر هم بخواد با این قیمت بده به احتمال 99 درصد ریجن PAL رو میده!!!

شادی گفته 380 تومن حتما
دیگه اینقدر هم قیمت ها از الکی نیست
رایان صبا هم تو یک اپدیت سایت 295 زده بود که برداشت این قیمت رو و احتمالا قیمت رو زیاد میکنه

شادی گفته 380 تومن حتما
دیگه اینقدر هم قیمت ها از الکی نیست
یه دزد بی وجدانی هست این مرتیکه بهنام ( صاب مغازه ) که دومیش خودشه.
فتحی، فروشگاه خوبیه. 100% تائیدش میکنم.
کیان هم بد نیست، گرون میده ولی جنساش اطمینان داره.

پ.ن. با اینحال که هیچ سودی برام نداره و تازه احتمال گرفتن کارت قرمز هم هست، ولی بنده فتحی رو پیشنهاد میکم برای خرید ;).

:evil:دیگه داره حالم از این اقتصاد داغون بسته سوسیالیستی بهم میخوره بابا اخه تا کی باید همه چیز رو ازواسطه
به 2برابرقیمت بخریم اینهمه که تورم وگرونی هست حالا این دولت(مثلا)به کنار همش زیر سر این واسطه ها ی
بی وجدان هست که باند درست میکنن وهمه چیزروانحصاری میکنن یه سری از این خورده فروش ها هم که
چه ها میکنن این وسط به هر حال اینها دارن از اب گل الود ماهی که چه عرض کنم کوسه صید میکنن باید این
سیستم بازار و واسطه رو بزنیم داغونش کنیم چون تا وقتی وجود داره خون ملت رو توشیشه میکنه بابا مگه
اقتصاد ازاد چه ایرادی داره ؟؟در ضمن گمرک هم اتیش میسوزونه این وسط این بیسواد ها یه روز میان کنسول رو
قاچاق اعلام میکنن روز بعد رو هر کدوم مبلغ 50000تومن(یا50000پشگل)شیتیل میگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or