Ramin_gh_2004
کاربر سایت
بهش اعتباری نیستکسی تا حالا از سایت Rayansaba چیزی نخرید؟ اگه خریدیت چند روزه می فرسته دم خونه؟
اونجا يعني اروپا ! به غير از PAL هيچ ريجن ديگه اي نميتوني پيدا كني .بجه ها من میخوام پول بدم 1 الابت از اروپا برام بیارن. اونجا هم مثل ایران همه نوع رجینی گیرت میاد؟ یا فقط پال هستش؟ از اتریش-آلمان یا فرانسه برام میگیرن.
درایو ها رو damage کرد یعنی چی؟:cheesygri

یعنی درایو شما صدمه دیدهمیتونید این همه پست بدید نمیتونید جواب یه سوال ساده رو بدید![]()
)اینها رو باهمون قیمت کنسولهای سالم در اختیار امت اسلام قرارمیدهند
این قضیه مال چند وقت پیشه که پریمیوم رسیده بود به 370 هزار تومن. بعد دیدن برگشی زیاد داره و گندش داره بالا میاد، خودشون بیخیال قضیه شدنجدیدا یکسری 360ریمارک یا استاک وارد بازار شده که مشکل 3چراخ شدید داره(مدل پریمیوم)وعده زیادی
که تازه خرید کردند دوچارمشکل شدند(منبع من یکی از اشنایان در گمرک هست که سرکار داشته با این مسله
البته ریمارک یا استاک به معنی دستگاههایی هست که در خط تولید دوچار مشکل شده وبعداز رفع شدن وتعمیر با قیمت ارزانتری در اختیارخریدار(واردکننده)قرا ر میدهند و وارد کننده های خوش انصاف ایرانی(که پول برایشان اهمیتی نداره)اینها رو باهمون قیمت کنسولهای سالم در اختیار امت اسلام قرارمیدهند
حاضرم قسم بخورم که این واردکننده ها اصلا نمیدونا چی وارد میکنن فقط چون سود سرشار داره میرن دنبالش
من فکر میکنم اگه کسی میخواد کنسول بگیره یه 3-4ماهی صبر کنه ضرر نمیکنه
.دوستان من یه مشکلی داشتم . من این کنسولم هالو ادیشنه . رفتم بازیه eternal sonata رو براش گرفتم uc , بعد بازی رو که میزارم بعد از آرم نامکو باندای یه صفحه ی سفید میاد دیگه هیچی نمیشه !!!!!!!!!!!!! گفتم شاید دیسک مشکل داره رفتم یکی دیگه گرفتم بازم همین مشکل پیش اومد . من mass efftect and gow رو باهاش بازی کردم البته اونی دوتاشم فیری هستند . نمی دونم چه مشکلی هست ؟؟؟؟؟؟؟
. کنسولت که 180% UC یه. eternal sonata که فقط UC یش هست. بهترین راهش اینکه بازی رو بدی به کسی تا برات تست کنه
.مرد مومن اگر کپی خور باشه که پلمپ نيست که!گارانتی مايکرسافت هم نداره چون باز شدهچند روزه می فرسته؟ در ریجیون اشتباه نمی کنه مثلا ریجیون j بخوای یک چیز دیگه بفرسته؟ آیا کپی خور شده هستند و پلمپ شده هستند؟
چند روزه می فرسته؟ در ریجیون اشتباه نمی کنه مثلا ریجیون j بخوای یک چیز دیگه بفرسته؟ آیا کپی خور شده هستند و پلمپ شده هستند؟