Ramin_gh_2004 کاربر سایت Dec 15, 2007 #10,411 نوشته شده توسط HotGoal: نه عزیز Live به رجیون بستگی نداره که حالا بگی J بگیرم بهتره به نظر من یه Arcade بگیر که خیلی عالیه بیشتر... قیمتش نمیدونی چنده؟ من می خوام یا core یا Arcade بگیرم.:confused:
نوشته شده توسط HotGoal: نه عزیز Live به رجیون بستگی نداره که حالا بگی J بگیرم بهتره به نظر من یه Arcade بگیر که خیلی عالیه بیشتر... قیمتش نمیدونی چنده؟ من می خوام یا core یا Arcade بگیرم.:confused:
L Lord Stark کاربر سایت Dec 15, 2007 #10,412 کر نگیرید بابا اینها همون مادربرد قدیمیها هستن دوباره میخواین دوچار 3چراغ بشید
mazi_z_PSP کاربر سایت Dec 15, 2007 #10,413 ببین عزیزم اینی که شما نوشتی یعنی پوند اما این یعنی دلار $ پس دلار با پوند فرق میکنه :laughing: بیشتر... شما خيلی خيلی باهوشی. ديگه نميخوام بحث کنم. خودت بورو به حرفام توجه کن تا بفهمی.
ببین عزیزم اینی که شما نوشتی یعنی پوند اما این یعنی دلار $ پس دلار با پوند فرق میکنه :laughing: بیشتر... شما خيلی خيلی باهوشی. ديگه نميخوام بحث کنم. خودت بورو به حرفام توجه کن تا بفهمی.
Hitman Code Name 47 کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,415 بالاخره قیمت این ارکاد پکها تو ایران چنده اصلا به این راحتیها پیدا میشه
desprado کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,416 نوشته شده توسط PRINC OF PERSIA: کر نگیرید بابا اینها همون مادربرد قدیمیها هستن دوباره میخواین دوچار 3چراغ بشید بیشتر... نه خیر این آقای lich king چقدر زحمت میکشن بعد اینجوری عصبانیشون میکنید ؟ آرکید ها هم یا فالکون و یا زپر با هیت سینک اضافی هستن
نوشته شده توسط PRINC OF PERSIA: کر نگیرید بابا اینها همون مادربرد قدیمیها هستن دوباره میخواین دوچار 3چراغ بشید بیشتر... نه خیر این آقای lich king چقدر زحمت میکشن بعد اینجوری عصبانیشون میکنید ؟ آرکید ها هم یا فالکون و یا زپر با هیت سینک اضافی هستن
desprado کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,417 نوشته شده توسط Hitman Code Name 47: بالاخره قیمت این ارکاد پکها تو ایران چنده اصلا به این راحتیها پیدا میشه بیشتر... rayansaba.com 290 هزار تومن
نوشته شده توسط Hitman Code Name 47: بالاخره قیمت این ارکاد پکها تو ایران چنده اصلا به این راحتیها پیدا میشه بیشتر... rayansaba.com 290 هزار تومن
M mohammad20 کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,418 نوشته شده توسط desprado: rayansaba.com 290 هزار تومن بیشتر... قیمت رایان صبا معلوم نیست درست باشه کسی خودش قیمت نگرفته؟
نوشته شده توسط desprado: rayansaba.com 290 هزار تومن بیشتر... قیمت رایان صبا معلوم نیست درست باشه کسی خودش قیمت نگرفته؟
StaR کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,419 نوشته شده توسط mohammad20: قیمت رایان صبا معلوم نیست درست باشه کسی خودش قیمت نگرفته؟ بیشتر... رایان صبا برای یک ماه دیگه این کالا رو عرضه میکنه
نوشته شده توسط mohammad20: قیمت رایان صبا معلوم نیست درست باشه کسی خودش قیمت نگرفته؟ بیشتر... رایان صبا برای یک ماه دیگه این کالا رو عرضه میکنه
Niko Bellic 2 کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,420 سلام. بچه ها رجین 360 های امریکا Pal هستش؟ اروپا هم UC?
M mohammad20 کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,421 نوشته شده توسط Emad721: سلام. بچه ها رجین 360 های امریکا Pal هستش؟ اروپا هم UC? بیشتر... نه برعکس pal : اروپا uc : امریکا
نوشته شده توسط Emad721: سلام. بچه ها رجین 360 های امریکا Pal هستش؟ اروپا هم UC? بیشتر... نه برعکس pal : اروپا uc : امریکا
54M113 کاربر سایت Dec 16, 2007 #10,423 نوشته شده توسط xfaild: دوستان قیمت مموری کارت و هارد 20 و 80 چنده ؟ بیشتر... هارد 80 نداریم
T Elite x کاربر سایت Dec 17, 2007 #10,425 نوشته شده توسط hamid-kho74: درایو ها رو damage کرد یعنی چی؟:cheesygri بیشتر... یکی جواب منم بده چیزی ازش کم نمیشه
نوشته شده توسط hamid-kho74: درایو ها رو damage کرد یعنی چی؟:cheesygri بیشتر... یکی جواب منم بده چیزی ازش کم نمیشه