Tuco
کاربر سایت
میگم این 360 هم جواد شده ها
هر کی رو میبینی یه 360 داره!!
میخواستم 360 بگیرم این اوضاع رو دیدم دیگه بیخیال شدم
میخوام ps3 بگیرم
اره نخر جواد شده ps3 بخر قاب کن بزن دیوار تاشاید یه بازی درست حسابی براش بیاد
میخوام ps3 بگیرم
گرفتن کپی از بازی های اوریجنال X360از اساتيد كسي نبود جواب پست 10028 رو بده؟؟؟؟؟؟
دوستان آيا در ايكسباكسهاي جديد 65 نانومتري هست ؟
لطفا پيشنهاد كنين كه چه مدل از 360 رو بگيرم
میخوام ps3 بگیرم
شما مدل dvd-writer ت چیه؟ چون همه رایتر ها برای بازی های 360 مناسب نیستن.سلام ، دوستان ببخشيد ميخواستم بدونم كپي كردن dvd هاي 360 روش مخصوصي داره؟ و آيا بايد با نرم افزار رايت بخصوصي رايت شوند، يا با نرو هم ميشه؟بهترين مارك dvd براي رايت چيه؟ من 2 عدد dvd با مارك hp گرفتم و با برنامه نرو كپي نمودم بدون هيچ مشكلي رايت شد ولي متاسفانه موقع اجرا وخوندن ، دستگاه پيغام unplayed ميده ويا اگر هم اجرا بكنه بعداز مدتي دوباره اين پيغام ميادو قطع ميكنه، در ضمن سرعت رايتم هم روي 2.4x گذاشتم .اگه ممكنه در اين مورد توضيح كامل و جامع بفرمائيد . با تشكر
شما مدل dvd-writer ت چیه؟ چون همه رایتر ها برای بازی های 360 مناسب نیستن.
شما با هر برنامه ای که dvd دولایه رو ساپرت کنه می تونی رایت کنی بازی ها رو، nero هم مشکلی برای این مورد نداره ولی اگه یه برنامه خوب و قابل اطمینان می خوای می تونی از Xbox Backup Creator 2.6 استفاده کنی هم برای image گرفتن و هم برای رایت کردن. برنامه CloneCD هم برنامه خوبی هست برای رایت. (البته از ورژه های جدید این برنامه باید استفاده کنی) سرعت رو هم بهتره روی همون 2.4x بزاری.
در مورد نوع دیسک بهترین dvd دولایه در بازار DVD+R Verbatim می باشد که بهترین دیسک برای بازی های 360 هست ولی خوب این دیسک خیلی کمیابه و راحت گیر نمیاد. hp هم در دسته دیسک های متوسط رو به بالا هست. دیسک های دیگری هم هستند مثل maxtec یا dataright که برای بازی های 360 خوب هستند.
این که شما بازی رو رایت کردی و می گی گاهی اوقات وارد بازی می شه ولی بعد پیغام unplayed disk میاد می تونه از این باشه که یا درایو 360 شما لنزش ضعیف شده و نمی تونه خوب دیسک های hp رو بخونه و یا اینکه رایتر شما با دیسک hp زیاد هماهنگی نداره و رایت بازی با استاندارد درست انجام نشده که از این جور مسائل پیش میاد چون لنز درایو 360 خیلی حساسه.
پ.ن: امین روش کپی کردن بازی های اورچینال با بازی های کپی فرق داره.