راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال بی ربط تر:

پس بازیهای ps1 رو چطور اجرا میکنه؟!

خیلی خیلی بی ربط: :cheesygri

PS1 = YES

َAudio CD = YES

Video CD = NO

کلا همون طور که دوستان گقتن VCD یه فرمت رسمی حساب نمیشه برای همین اکثر دستگاه ها این فرمت رو پشتیبانی نمیکنن، PS1 و Audio CD هم که بحثشون جداس...
ِ

مگه اون اوایل که الایت اومده بوده نمی گفتن که نتیجه تستها نشون داده که از لحاظ گرمایی مثل همون دو مدل قبل یعنی پرمیوم و کر هست و هیچ فرقی نکرده؟
الان می بینم که خیلیها نوشتن مشکل گرمایی دیگه نداره و با سه چراغ قرمز روبرو نمیشه!؟

مگه اون اوایل که الایت اومده بوده نمی گفتن که نتیجه تستها نشون داده که از لحاظ گرمایی مثل همون دو مدل قبل یعنی پرمیوم و کر هست و هیچ فرقی نکرده؟
الان می بینم که خیلیها نوشتن مشکل گرمایی دیگه نداره و با سه چراغ قرمز روبرو نمیشه!؟

دوست عزیز مشکل گرمایی قدیم رو نداره.اگر داشته باشه هم خیلی خفیف هست مشکلش.

البته من دیدم توی سری Halo Edition گفتن که 3 چراغ قرمز داده.اما تا الان درباره الیت خبری نبوده که مشکل گرمایی داره یا نه. :love:

Halo Edition گفتن که 3 چراغ قرمز داده.اما تا الان درباره الیت خبری نبوده که مشکل گرمایی داره یا نه.
اون Halo Edition شايعه بود ميخواستن مايكروسافت رو ضايع كنن مگه ميشه Halo Edition با پردازنده 65 نانو سه چراغ بده !:biggrin1:

سلام به اساتید گرامی بنده قصد خرید xbox360 premiem hitachi 2007 را دارم ایا این هم مشکل گرمایی دارد
واگر هر 2 ساعت بازی کردن 1 ساعت استراحت بدم و دوباره بازی کنم2ساعت و 1ساعت اسنراحت وهمینطور ادامه بدم ایا باز دستگاه مشکل حرارتی خواهد دهشت
لطفا یک توضیح کامل از درست استفاده کردن کنسول بدهید
ممنون و تشکر از همه اساتید و نخبه گان فروم

سلام به اساتید گرامی بنده قصد خرید xbox360 premiem hitachi 2007 را دارم ایا این هم مشکل گرمایی دارد
واگر هر 2 ساعت بازی کردن 1 ساعت استراحت بدم و دوباره بازی کنم2ساعت و 1ساعت اسنراحت وهمینطور ادامه بدم ایا باز دستگاه مشکل حرارتی خواهد دهشت
لطفا یک توضیح کامل از درست استفاده کردن کنسول بدهید
ممنون و تشکر از همه اساتید و نخبه گان فروم
کنسول های سال 2007 مشکل گرماییشون برطرف نشده ولی کیفیتشون بهتر شده یعنی شانس 3 چراغ ندادنش بیشتره!
من دقیقا xbox360 premiem hitachi 2007 دارم و همین کاری که گفتی(2-3 ساعت بازی1 ساعت استراحت) رو انجام میدم فعلا که مشکلی نداره در کل اگه زیاد فشار نیاری بهش و چیزهایی که بچه ها میگن رو گوش کنی اینشالله مشکلی پیش نمیاد!

ببخشید که این مساله رو اینجا مطرح می کنم
یه سوال داشتم من یه دسته ی wireless دارم می خوام بدونم میشه با کابل شارژر دسته رو به PC وصل کرد و ازش به عنوان joystick استفاده کرد یا نه ؟

سلام ، دوستان ببخشيد ميخواستم بدونم كپي كردن dvd هاي 360 روش مخصوصي داره؟ و آيا بايد با نرم افزار رايت بخصوصي رايت شوند، يا با نرو هم ميشه؟بهترين مارك dvd براي رايت چيه؟ من 2 عدد dvd با مارك hp گرفتم و با برنامه نرو كپي نمودم بدون هيچ مشكلي رايت شد ولي متاسفانه موقع اجرا وخوندن ، دستگاه پيغام unplayed ميده ويا اگر هم اجرا بكنه بعداز مدتي دوباره اين پيغام ميادو قطع ميكنه، در ضمن سرعت رايتم هم روي 2.4x گذاشتم .اگه ممكنه در اين مورد توضيح كامل و جامع بفرمائيد . با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or