راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اخه شما گفتين مناسب به همين خاطر .
واينكه من فكر نكنم كسي كه كه كنسول اينطوري قيمت ميكشه بالا بشه گفت محترم :biggrin1:

براي اين كنسول بالاي 500 تومان پول دادن حرامه . البته قراره هومن جان بيارن ببينيم هومن چيكار ميكنه :biggrin1:

درود،

والا تو بحث حرام و حلال جاش اينجا نيست، ولی اين بانک های ما که مثلاً اسلامی هستند هم سود و کاراشون حروم هست. اينا که ديگه جای خود دارن.:biggrin1:

البته اميدوارم هومن جان قيمتش مناسب تر باشه که همه بتونن تهيه کنند، گرچه اگر مناسب باشه خودمم ميگيرم ازش.:love:

در هر حال پيگير ميشم اگر قيمت خوب تری پيدا کردم شما و ديگر دوستان رو در جريان ميزارم.:love:

درود،

والا تو بحث حرام و حلال جاش اينجا نيست، ولی اين بانک های ما که مثلاً اسلامی هستند هم سود و کاراشون حروم هست. اينا که ديگه جای خود دارن.:biggrin1:

البته اميدوارم هومن جان قيمتش مناسب تر باشه که همه بتونن تهيه کنند، گرچه اگر مناسب باشه خودمم ميگيرم ازش.:love:

در هر حال پيگير ميشم اگر قيمت خوب تری پيدا کردم شما و ديگر دوستان رو در جريان ميزارم.:love:
مگه اصلا کپی خور شده؟؟؟؟؟!!!!!!که همه می خواین بخرید؟

اقا هومن كيه؟اگه ميشه ايديش رو به منم بديد منم بهش سفارش بدم.راستي بنكيو مگه فرمورش اومده؟يا هالو پكها درايوشون بنكيو نيست؟:confused:

کمترین قیمت Elite و premium بترتیب 700 و 395 .ولی بازم 700 تومن برای Elite خیلی زیاده

الايت رو امروز من تلفني با مكس گيم صحبت ميكردم ميگفت 600 بهت ميدم در ضمن ميگفت فرمور بتا هم براش اومده وتا اخر اين ماه فرمورش به طور كامل مياد.ميگفت كاملا پلمب بهت ميدم يعني برچسب گارانتيش هنوز باز نشده.من كه ديگه طاقتم طاق شده تا آخر همين ماه يه پولي ميخاد برسه دستم بقيش رو هم از يكي قرض ميكنم ويه الايت خوشگل ميگيرم.اي الهي بيلي قربون اون دسته هاي مشكي خوشگلش بشه.:cheesygri

با سلام
ميخاستم نظرتون راجع به 360 الايت بپرسم.واگه كسي ميدونه محتويات داخل باكسش رو بگه واگه عكس هم داره بزاره كه چه بهتر.اخه من ازبعضي ها شنيدم كه كابل اچ دي(hdmi) رو خودش هست وبعضي ميگن كه بايد جدا بخري.مساله ديگه برد دستگاه است ميخام بدونم برد الايت از پرميوم بهتره يا نه؟چون اكثرا ميگن الايت بردش با پرميوم فرق داره وهتسينك اضافه كه صحبتش در پرميوم هاي جديد هست از همون اول روي الايت بوده واز اولين مدل الايت اين هت سينك اضافه روش هست وخازن ها ورم هاش هم گرماي كمتري توليد ميكنن.حالا اگر كسي مدركي دال بر اثبات يا نقض اين مطالب داره خواهش ميكنم ارايه بده وكمي من واحتمالا اشخاص ديگه مثل من رو راهنمايي كنه.ودر كل نظر تون براي خريد بين الايت وپرميوم جديد كدومه؟

یکی لطفا جواب منو بده!:cheesygri
مگه کنسول xbox360 halo edition کپی خور شده؟
ممنون...;)

طبق گفته يكي از فروشنده ها فرمور بتا براي درايوهاي بنكيو امده و بزودي شاهد نسخه اصلي فرمور خواهيم بود

Last edited by a moderator:
ميخاستم نظرتون راجع به 360 الايت بپرسم.واگه كسي ميدونه محتويات داخل باكسش رو بگه واگه عكس هم داره بزاره كه چه بهتر.

محتويات شامل :

1- كنترل مشكي خوشگل, همراه دو تا باطري Energizer

2-هدست اونم مشكي

3-HDMI AV Cable _ Optical /RCA Audio Adapter

4-Component HD AV Cable

5-كابل اتصال اينترنت

6-120GB Hard Drive

ولي يه مشكلي هست اونم اينكه برقش 110 ولت, اما خيالي نيست اونم با يه آداپتور حل ميشه.

آخرین ویرایش:
bae47_2286.jpg

قيمت كنسول هالو اديشن ومتعلقاتش كه از xbox live team به من ايميل زده شده بود.گفتم ببينيد تفاوت قيمت بين اروپا وايران رو.(قيمت ها به يورو است.)

لعنتشون کنه که این نسل از جون ها را نابود کردن و الا همهی ما الان راحت بودیم و همه چیز را به قیمت میخریدیم و این افرادی که الان دارن گرون میفروشن اصلا این کاره نبودن چون دیگه راهی برای سود جویی از وضعیت خراب این کشور (فکر نکنم اسمش را بشه گزاشت کشور ) نداشتند

bae47_2286.jpg

قيمت كنسول هالو اديشن ومتعلقاتش كه از xbox live team به من ايميل زده شده بود.گفتم ببينيد تفاوت قيمت بين اروپا وايران رو.(قيمت ها به يورو است.)
البته این قیمتا به پوند هست نه یورو که اگه به ریال تبدیلش کنید زیاد می شه.

کسی نمیدونه دسته سیم دار مشکی کجا داره ؟
اگه ممکنه همراه با قیمت - آدرس و شماره تلفن!;)

توی مجتمع کامپوتری پایتخت داره ... از در که میری دو همون طبقه داره ... اسم مغازش رو نمیدونم ولی توی ویترینش ی Elite گزاشته... دسته مشکی هم گزاشته توی ویترینش...قیمتش هم 55-60 بود البته 2 هفته پیش;)

سلام يكي از دوست هاي من دي وي دي هيلو 3 رو خريده بود ميگفت وقتي داخل دستگاه
گذاشتمش درايور يه صداي خفن داد بعد كه درش اوردم و باز روشن كردم 3 چراغ قرمز روشن
و فاتحه............
اگه يكي بگه علت چي بوده و چيكار ميشه كرد ممنون ميشم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از دوستانم از من خواسته کمکش کنم چون داره 360 میگیره
چنتا سوال دارم
1-میگن 360 های جدید با فناوری 65 نانو... تولید میشه تاریخ اومدن اینها کی هست ؟
2- 360 هایی که در برج 4 میلادی درست شده بهتره این دستگاه ها تو ایرا ن پیدا میشه؟
3-کلا الان بهتره 360 بگیره یا صبر کنه ؟ اگه قراره صبر کنه تا کی ؟
4- آیا مشکل حرارتی در elite حل شده یا نه ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or