راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

عکس رو با گوشی K800 سونی اریکسون گرفتم.تازه تند تند عکس گرفتم وگرنه خفن میشد.یه قسمت داره دوربینش که نوشته ها رو شفاف می کنه.این هم الان شفاف شده. :دی

سلام
کنسول شما 2 روز قدیمی تر کنسول منه:)

پ.ن:این عکس رو با چه دوربینی گرفتی؟!
ببخشید یعنی دقیقا" مشکل حرارتی 360 از چه تاریخی برطرف شده(3 تا هتسینک )
مال شما هم که 2 روز جلوتره 3 تا هتسینک داره؟؟ تازه یادمه یه زمانی بچه های فروم می گفتند 360 2007 فقط با درایو هیتاچی تولید میشه دوغ بود؟؟؟!!! چ.ن من تو فروم دیدم زده 2007 با درایو Sumsong

فکر کنم K800 ایشون هم 3تا هتسینک داره اینقدر عکس های عالی میگیره:cheesygri:cheesygri
ولی واقعا" عکس خوبی گرفتی

با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان.
لطفا يه راهنمايي بكنيد كه : چطوري موقع خريد كنسول xbox360 ازكجا بفهميم نو يا دست دوم هست ؟:confused:
يه توضيح كامل در اين رابطه بدهيد.ممنون ميشم:love:مرسي

با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان.
لطفا يه راهنمايي بكنيد كه : چطوري موقع خريد كنسول xbox360 ازكجا بفهميم نو يا دست دوم هست ؟:confused:
يه توضيح كامل در اين رابطه بدهيد.ممنون ميشم:love:مرسي

یکی از پر خطر ترین خریدها ، خرید 360 هستش اونم به چند علت اول اینکه برای کپی خور کردنش بازش میکنن پس کنسول از آکبند بودن در میاد و نمیتونی ادعا کنی که کنسول باز شده پس دسته دومه . دوم اینکه بدلیل خرابیهای زیاد 360 و مشکلات زیاد اون بچه ها کنسول سه چراغه و خرابشون رو عموما میفروشن چیزی حدود 150 ازشون میخرن . شما فکر میکنید این کنسولها چی میشن ؟ مسلما تعمیر میشن و توسط یه عده آدم از خدا بیخبر(سوء تفاهم نشه گفتم بعضی) بصورت کنسول نو وارد بازار میشن و بفروش میرسن ، به همین علته که بعضیه کنسولشون یک یا دوهفته و یا حتی بودن کسانی که همون روز اول سه چراغ داده . توصیه میکنم از جایی خریداری کنی که فروشنده آدم شنا خته شده ای باشه نه اینکه دو روز باشه که اینکاره شده باشه خودش کنسول شناس باشه ، خدا پیغمبر رو بشناسه و ...
بهر حال نمیتونی با نگاه کنسول نو رو از دسته دوم تشخیص بدی مگر اینکه فیس پلات جلوی کنسول رو باز کنی و برچسب گارانتی اونو ببینی اگه داغون شده باشه ممکنه از باز کردن زیاد باشه که البته این کار هم خیلی اطمینانی نیست . خارهای پشت کنسول هم یه نگاه بنداز اگه جای پیچ گوشتی باشه یا خراش دیده باشه ممکنه تعمیری باشه .

بهترین راه اینه که تاریخ کنسولت جدیدترین باشه که فکر کنم جدیدترینش 2/2007 باشه
موفق باشی

ببخشید یعنی دقیقا" مشکل حرارتی 360 از چه تاریخی برطرف شده(3 تا هتسینک )
مال شما هم که 2 روز جلوتره 3 تا هتسینک داره؟؟ تازه یادمه یه زمانی بچه های فروم می گفتند 360 2007 فقط با درایو هیتاچی تولید میشه دوغ بود؟؟؟!!! چ.ن من تو فروم دیدم زده 2007 با درایو Sumsong

فکر کنم K800 ایشون هم 3تا هتسینک داره اینقدر عکس های عالی میگیره:cheesygri:cheesygri
ولی واقعا" عکس خوبی گرفتی

سلام
هیچ تاریخ نیست که بگی از اون به بعد حل شده!
اصلا کی گفته که مشکل 360 حل شده؟:biggrin1: هنوز مشکل پابرجاست و اینکه این دوستمون میگه 3 تا هیت سینک داره رو من نمیدونم !:) ماله خودمم رو باز نکردم که ببینم چه خبره و قصد باز کردنش رو هم ندارم:biggrin1::biggrin1:
والا منم دیدیم که 2007 درایو سامسونگ باشن ولی فکر نکنم دیگه تولید بشه 2007 (علیرضا تو چرا چرت میگی!؟!:biggrin1:) ولی یه سری بودن تولید کرده که سامسونگ بودن از اون به بعد 2007 با سامسونگ رو من دیگه ندیدم!

پس قضيه برچسب روي سي دي رام.game player .ساخت پروفايل جديد زماني كه دستگاه روشن مي شه اينا چيه :confused:.همچنين راهي وجود نداره ديگه ؟

آقا شما چرا این تاپیک اون تاپیک میکنی یه جا وایسا بگیرمت:biggrin1:
نه برچسب که اهمیت نداره . شما میتونید کنسولو روشن کنید و بازیهایی رو که با این کنسول انجام شده ببینید خوب اگه زیاد باشه که معلومه مشکلی هست ولی اگه کم باشه هم مدتش و هم تعدادش مشکلی نیست چون اینا رو بعد از کپی خور کردن تست میکنن;)

سلام .ميشه آقاي pandora tommorow كمكي كنيد.ممنون مي شم نظر شما هم بدونم:love:
ميشه فهميد 360 كه ميخريم نو هست يا دست دو.:confused:
يعني راهي براي فهميدن نو و دست دوم بودن كنسول وجود داره.ممنون ميشم بگيد.

سلام mehdiMDI
خسته نباشيد.اولا خيلي ممنون بابت راهنمايي.مرسي:love: .خيلي ممنون.
ولي من به فروشنده اطمينان ندارم و همچنين من اراك هستم و نمي تونم از جايه ديگه اي تهييه كنم.
و اجبار بايد از همين شخص بگيرم.اگر مقدور هست يكسري راه هاي ريز و درشت رو اگه ميشه به من بگيد كه
بهم نندازه.
درمورد فيس پلات ميشه توضيح بدي.(اگه مي شه با عكس )
ممنون مي شم.لطفا كمكم كنيد:((

دوست عزیز حتما تهران کنسولتو بخر . اگه فامیلی کسی تو تهران دارید برو تهران من خودم از لباف خریدم .
تنها و بهترین و میشه گفت مطمئن ترین راه جدید بودن تاریخ کنسوله یعنی برج دوم سال 2007 پشت کنسول تاریخو نوشته میتونی راحت ببینی . چون کنسول تعمیری توی این تاریخ احتمالش خیلی ضعیف یا میشه گفت اصلا نیست;)
فیس پلات هم همون پنل جلوی کنسوله که خیلی راحت باز میشه زیرش هم برچسبه گارانتیه

يعني كنسول مال ماه بهمن سال پيش به بعد باشه.درسته:confused:

بهمن یعنی چی من میگم برج 2 سال 2007 شما میگی بهمن :laughing: کاری به سال شمسی نداشته باش میلادی رو بچسب;)
راستی یادم رفت توی مغازه کنسول رو که روشن کردی توی داشبورد اخرین صفحه که اسمش سیستم هستش برو روی گزینه system info و شماره سریال نوشته شده تو اونجا رو با سریال پشت دستگاه چک کن که یکی باشن چون ممکنه مادربوردو با یه مادربورد معیوب عوض کرده باشن .یا به عبارت دیگه یه بدنه جدید انداخته باشن رو یه کنسول دسته دوم:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or