راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بازي orginal داري؟!!
آخه درايواي بنكيو كه كپي خور نيستن.

نه دوست عزيز بازي Orginal ندارم خيالي نيست.

ولي سفارش دادم به (تبليغ نشه Iranxbox).

ولي بازيهاش(360) شرف داره نسبت به بازي ps3 تا اينجا, با اينكه ps3 دارم ولي تو اين مدتي

كه

دارمش اصلا با هاش كيف نكردم ( دليلشم بازيهاي كمي كه داره و خوباشم كه انگشت شمارن)

آخرین ویرایش:
این دفعه گفت 395 تومن 2007.حالا می خواستم ببینم چی جوریه قیمت واقعا همینه؟اینا چی جوری سود می کنن؟!از خارج که می خرن مگه مالیات نمیدن؟!بعدش الان میصزفه بخرم یا
خوب شما هم مثلا 10 تا 360 خریده باشی ولی دیگه کسی نخره و باد کنه رو دستت مجبوری به این قیمت بفروشی تا حداقل پولت دستت بیاد و بتونی یه کار دیگه با پولت بکنی

نه پیدا نمیشه.فقط پرمیوم هست.هر جا دیدی تو بازار کور داره بفهم یا جنس قدیمی هست که رو دستش مونده یا این که دست دومه.ولی قیمتش حدودا 280 تا 310 باید باشه.

جدیدن مد شده که درایو ها رو جا به جا میکنن.پس شک نکنید که 2007 سامسونگ هست.
من خودم اول رضا سونی یه کنسول 2006 درایو سامسونگ داد بهم هم زود داغ می کرد و هم درایوش صدای تراکتور میداد موقع خاموش شدن.اما بعدا که دادم فریمورش رو درست کنه خودش برام کنسول رو تعویض کرد و یه درایو هیتاچی برام فرستاد.خدایی اصلا داغ نمی کنه.از 12 ظهر تا 11 شب روشن بود اصلا گرم هم نشده بود چه برسه داغ بشه.در ضمن دستگاه رو که باز می کنی جای 2 تا خنک کننده 3 تا خنک کننده داخلشه.

قدرت و سرعت بازخوانی دیسکش هم از قبلی خیلی بهتر بود.

خدمت اون دوستمون که الایت خریدن بگم که فکر کنم این مدل با درایو BenQ کپی شده.شما یه پرس و جو کن از فروشنده های معتبر مثل آقا طاهر ببین برات کپی می کنن یا نه.در ضمن تبدیل برقش رو هم از خود طاهر بخوای فکر کنم برات ردیف کنه ها...

این رو هم بدونید که وارد کننده ها هیچ وقت روی جنسشون ضرر نمی کنند.چون کنسول ها رو تعداد میخرن روشون ارزون در میاد.من برای کسی قیمت کردم از چین.از یکی از شرکت هایی که مونتاژ میکنن این کنسول رو.به من گفت 100 تا مدل پرمیوم با هر کدوم از درایو های سامسونگ یا هیتاچی که بخواید دونه ای در میاد 270 دلار.به شرطی که 100 تا خریده بشه.اگر 300 تا می خواستیم وضعیت تغییر می کرد و میشد دونه ای 170 دلار هون مدل پرمیوم.

Elite توو ایران چنده؟ بازیای کپی رو میخونه؟ همه ی قطعات جانبی که توشه بی زحمت بگید؟ که توو جعبه هست

حدوود 750 هزار تومان ممکنه قیمت بالا پایین باشه اما همین حدود ها هست.

این طوری که من شنیدم کپی خور شده با درایو BenQ

وسایل داخلش :

کنسول XBox360 مشکی
هارد 120 گیگابایتی
هدفون
دسته بی سیم
کابل HD TV-TV
کابل HDMI
کابل BroadBand Internet

مشکل گرمایی هم به هیچ وجه نداره.

من خودم اول رضا سونی یه کنسول 2006 درایو سامسونگ داد بهم هم زود داغ می کرد و هم درایوش صدای تراکتور میداد موقع خاموش شدن.اما بعدا که دادم فریمورش رو درست کنه خودش برام کنسول رو تعویض کرد و یه درایو هیتاچی برام فرستاد.خدایی اصلا داغ نمی کنه.از 12 ظهر تا 11 شب روشن بود اصلا گرم هم نشده بود چه برسه داغ بشه.در ضمن دستگاه رو که باز می کنی جای 2 تا خنک کننده 3 تا خنک کننده داخلشه.

.

آقا شما مطمئنی سه تا هتسینک داره :confused:من که بعید میدونم:-"

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم می خواستم موضوع جدید بزنم اما نشد من امروز 360 گرفتم با یه کابل hd vga که به مانیتور ولش کنم ولی سر کابلش دقیقا مثل مانیتوره و به هم وصل نمیشن (هردو شون نرن) اگر میشه لطفا به من کمک کنید خیلی گیرم
مرسی موفق باشید.

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم می خواستم موضوع جدید بزنم اما نشد من امروز 360 گرفتم با یه کابل hd vga که به مانیتور ولش کنم ولی سر کابلش دقیقا مثل مانیتوره و به هم وصل نمیشن (هردو شون نرن) اگر میشه لطفا به من کمک کنید خیلی گیرم
مرسی موفق باشید.
باید واسش تبدیل مادگی به مادگی بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or